yok ıcınde yuzuyor zaten barız
sankı suyun ıcıne ekmek ufagı atarsında erır yuzer ya oyle
Olmadim ama karnim belim cok agriyo bacaklarima vuruyo agrisi. Bu sabah gebelik testi yaptim negatif umut yok yani
Kızlar bu işin stresle çok alakası varmış derlerdi de inanmazdım.
İlk gebeliğimde hiç sallamamıştım daha erken diyodum şimdilik olmasa da olur modundaydım 2. ay hamile kaldım tabii 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum.
2 ay korunduk , 5 aydır da tık yok ama şimdi çok kafaya takıyom acaba oldu mu tuttu mu diye
Her ay kendime söz veriyorum bu ay BAT gününe kadar test yapmıyacağım diye dayanamıyorum..
bugün adet günümdü sabah test yaptım yine negatif artık umudum yok. Hayırlısı herşeyin.
Güzel haber alan varsa eğer hayırlı uğurlu olsun. Benim gibi olanlar inşallah gelecek ay hayırlı haberlerle sevinirler.
Yani dun calisma yapsaydin is garantiydi dimi tuhh. esimde o kadar israr etmisti. senin batasica bat ne zaman insallah olmustur da banada umut olursun :))) icim rahatladi simdi. birde yumurta catladiginda sposlarin bekliyo olmasi gerekiyomus ya o zaman bu aksamki calisma gec olmaz dimi
Insallah canim agzindan bal damliyor:)) bu durumda benim beklenmeyen batim 15 aralik oldu.
bide bisi sorucam utaniyorum. iliskuden sonra sposlarin baya bi kusmi disari cikiyo. Bu bir sorun mu
valla bende merak ediyorum
hatta hamile birine yaptıralım diyorum doğruluğu ispat olur hem :)
ciddi misiniz? benim 1 hafta önce yumurtam çatladı ama elimde çok ovulasyon testi olduğu için hala yapıyorum idrarımda dediğiniz gibi yüzen beyaz pulcuklar var :44:
hamileliği kesin olan bi arkadaş denese süper olur o zaman...
Aminnn canim aallah isteyen herkese evlat nasip. etsin
15 aralık diye değiştiriyorum o zman listeyi ne dersin?
15 aralık diye değiştiriyorum o zman listeyi ne dersin?
cnm ben lekelendim olmadan da bu pul testini yaptım idrarımın içinde 2-3 tane pul vardı şimdi yine yaptım adet olmama ragmen pullar daha çok olmuş bir şey anlamadım ki
Canim yaa gercekten gec degildir fimi. bu sabahgeldi oyumurta aki kivami.. degistir canim 16 olsun hatta garanti olur???
Bu ay hsg cektirsem mi diyorum tedavi edici özelliği de var ya.
2.5 yıl önce çukulota kistinden laparoskopik opere oldum.ocak ayında gebelik planlayınca hoca ilk önce hsg cekelim dedi
Ve sonra bir kere adet gördüm ve hamile kaldım :)
Sonra kürtaj olunca bir risk faktörüm daha olmuş oldu o yüzden bu ay cektireyim diyorum belki işe yarar :44::44:
kmse yardım etmicek anlaşılan tamam.
ay ben çok öksürüyorum yaa 3 haftadır geçiremedim, sürekli boğazımda gıcık olarak duruyor... korkuyorum bebeğe bişey olacak diye, öksürdükçe karnımın içi acıyor.. birde benim öksürüklerim çok pistir geçen sene karın kasımı yırtmıştım öksürcem diye:)) bu seferde bebeğime zarar vermesem bari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?