wuuu hiç kacırımıyım cnm ya ovulasyon testı ates olcme akıntı takıp ne turlu onlem varsa uzman oldum:)
bu arada bu kez asılama yaptrmaya karar verdk kızlar daha dogrusu bu ay da olmazsa doktorm ve kocişim ve benm ortak kararımzdı doktorm da pazartesi cagırdı doktorm.buasılama hakknda bılgısı olan varmı özellkle fiyatlarından
Merhaba madamerica
Biz 1 yıldır bebek istiyoruz ve geçen ay aşılama yaptıracaktık bütün hazırlıklar tamamdı rahim filmi çektirdim, bütün tahlilleri tamamladım adet olmayı bekliyordum ama olmadım. Kimyasal gebelik yaşadım. Kimyasal gebelikten sonra hamile kalabildiğim için sevindim ve birkaç ay daha normal yoldan denemeye karar verdim. Ama sanırım gereksiz bir umut içine girmişim. Bu ayda bu yüzden çok umutluydum. Malesef olmadı. Kısmet ..
Ben özel bir merkeze gidiyorum. Aşılama ücreti 600 lira. İlaçlarda yaklaşık 250 lira falan tutuyormuş. Aşılama için ilaç raporu çıkartırsan bu parayı ödemiyorsun. Ben ilki özelde denedikten sonra eğer tutmazsa üniversite hastanesinde devam etmeyi düşünüyorum. Üniversite hastanesine gidince aşılama ücreti olan 600 lirayı ödüyor musun yoksa ne kadarını ödüyorsun bunu bilmiyorum. İnşallah fazla beklemeden bebeğine kavuşursun.