- 23 Ekim 2011
- 4.753
- 6
kankama katılıyorum:13:
:119::124::124::130:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kankama katılıyorum:13:
evet canım mümkünse 9 ay boyunca gelmesin
günaydın cnm hoşgeldin gelmesin gelemesin
amin amin amin aminnnnnnnnn
umutlanmamak için kötüyü düşünüyorum aslında
AAAA ama olmaz ki iyi iyiyi çağırır inşallah olur de yoktur yoktur yoktur demeeeee:130:
haklısın canım ya
haklıyım tabi
bu arada benim de sol kasığımda bir ağrı var sabahtan beri hayırlısı bakalım
kızlar bı soru sordum ama bılen yok galıba
ınş cnm . bakalım artık hayırlısını diliyorum Rabbimden hepimiz için...
bu arada kızlar adetın uçuncu gunu fsh değerim 6.1 çıktı baktım normal değer gözukuyo ama doktorum bıraz düşük dedi ve bana duphaston verdi. ama bu değer normal gözüküyo bılgısı olan var mı acaba... yaa fsh değeri bu civarlarda çıkan arkadaşlar?
aaaaa benimde sol kasıgım bildiğin şiş yanı
Merhabalar. 29 ekimde regl olmustum ve o ay bebek icin bi calisma yaptik. bu ay bat 25 kasimdi ama ben 22 kasimda regl oldm ama 2 gun sonra bitti. o 2 gunde damla seklinde gunluk pedlerle gecti. cok ciddi hamilelik bekierileri yasiyordum. ne oldugunu cozemedim. bir bilgisi olan var mi???
selam millettt bu toik de hoşuma gitti katılayım dedim. pastacım seni burda da gördüm maşallah elin her yere uzanıyoo :)))
canım yerlesme kanaması olabılır mı o 2 gün süren kanaman:44:
Merhabalar. 29 ekimde regl olmustum ve o ay bebek icin bi calisma yaptik. bu ay bat 25 kasimdi ama ben 22 kasimda regl oldm ama 2 gun sonra bitti. o 2 gunde damla seklinde gunluk pedlerle gecti. cok ciddi hamilelik bekierileri yasiyordum. ne oldugunu cozemedim. bir bilgisi olan var mi???
selam millettt bu toik de hoşuma gitti katılayım dedim. pastacım seni burda da gördüm maşallah elin her yere uzanıyoo :)))
cnm üstüne görmüş olabilir misin acaba? bi test ya da kan tahlili yaptırsan bence iyi olabilir gibi sanki :S
Ben bat 25 kasim diye 21inde idrar testi yapmistim negatif cikmisti. 25 kasima gore baya erken sayilir. Bilemiyirum ne yapmam gerektigini