Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımmm bu durumda ne yapılır ki :44:istersen bi tekrarla ya da direk doktor a mı gitsen ?? ben senin yerinde olsam bi daha test yapar hatta gidip kan verirdim meraklıyım da biraz
22 kasımdı benımkıde gectı ama hıc umıtlenmıyorum her umıtlendıqım de reql oluyorum yaa
Oo canim kesinlikle test yapmalisin kac gun gecmis aradan
gercı bu ay epey calıstık canımm ama nebılımm yaa sanmıyorumm beklıyım dıyorum normalde 28 qunde bır oluyorum gecen ayda bole gecıkmıstı ıns hamısımdır yınede
slm kızlar
selammm hosgeldin:))))))
slm kızlar
- karanfilll ------------- 25.11.2012:44:
- umut81 ------------- 27.11.2012
- apple35 ------------- 28.11.2012
- armena ------------- 28.11.2012
- mortanem ------------ 30.11.2012
- gamyoncu ------------ 01.12.2012
- antidepresif ---------- 03.12.2012
- Sibelim84 ------------ 04.12.2012
- pasta --------------- 07.12.2012
- busemk ------------- 15.12.2012
Hoşbulduk topiğin adı çok hoşuma gitti bu arada ben genelde batı batasıca derim gerçi
Umutsuz yaşanmaz ya yapma umutlan ama beklentiye girme umutlan istek olmazsa olmaz zaten dile içinden geldiği gibi22 kasımdı benımkıde gectı ama hıc umıtlenmıyorum her umıtlendıqım de reql oluyorum yaa
kısmet tabi cnm her şey Allah tan ama dilemek ve elden geleni yapmak lazım sonuçtaTest mi yapayim tekrar diyosunn ayy bilemedim umutlanmakta pek istemiyorum.:))) gecen ay ilk denememizdi. Aslinda hic cocuk dusunceside yoktu 21aylik bir oglum var. birden sansimizi deneyelim dedik. hayirlisi kismet bazi seyler.
Senin beklenmeyen bat ne zaman?:))
İnşallah çalışmalarınızın mükafatını alırsınız cnm hayırlısı ama bi test yapsana yaa bence degercı bu ay epey calıstık canımm ama nebılımm yaa sanmıyorumm beklıyım dıyorum normalde 28 qunde bır oluyorum gecen ayda bole gecıkmıstı ıns hamısımdır yınede
Selam hoşgeldin cnmslm kızlar
hoşgeldin cnm benim
patroniçem eline saglık listemiz güzel olmus inşallah yanlarına hamile yazmakta nasip olur
Hoşbulduk topiğin adı çok hoşuma gitti bu arada ben genelde batı batasıca derim gerçi
şu bitmek bilmeyen aclık hissibenı mahvetti mutfak canavarı oldum resmen elime ne gecse yiyorum:125: