- 23 Ekim 2011
- 4.753
- 6
Günaydın günaydın en güzel yanı her sabahın .... bebişli günleri düşünmek
günaydıın patrooon nirdesiin yaa:119:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın günaydın en güzel yanı her sabahın .... bebişli günleri düşünmek
günaydıın patrooon nirdesiin yaa:119:
slm kızlar.. bende geldımm aranıza henuz yenı evlıyım 3 aylık ama bebek ıstıyoruzzzz yenı karar verdik BAT ne demek onu bıle yenı oğrendım burdan sanırım adet tarıhı bende hep duzensız adet olurum bılememkı ne zaman gelır yada gelmez.....ama suresınde gelırse 4 aralık felan....
bugün geç kaldım accık
bi gidiosun bi geliosun anti nerde geziyosun ?? söyle de ben de gelim
takıl bana hayatını yasaa:82:
günaydın kızlar nasılsınız bakalımm:13:
sağol cnm ama sanmıyorum hemen olsun. çunku hep duzensız adet gördum genç kızlığımdan berı.. ara ara yasmın kullanmıştım duzenızlık için. gecen senede 6 cnm kıst çıktı şükürler olsun kı geçti... doktora dedim "yasmını bırakıcam hemen hamıle kalmam bence" dedim" hıç bellı olmaz "dedı "ama ben sureklı duzensız adet gördum eskıden" dedim "olsun bellı olmaz" dedi. korunmayı bırakalı 15 gun felan oldu bakalım hayırlısı ınş... ama bırkaç umudum yok nedense...
oki babyyyy
senin ağrıların ne alemde sanki de adet olucam gibi diyosun ? olmadın dimi daha var bata aman haaa
günaydın cnm iyiyiz sen nasılsın ????
sağol cnm ama sanmıyorum hemen olsun. çunku hep duzensız adet gördum genç kızlığımdan berı.. ara ara yasmın kullanmıştım duzenızlık için. gecen senede 6 cnm kıst çıktı şükürler olsun kı geçti... doktora dedim "yasmını bırakıcam hemen hamıle kalmam bence" dedim" hıç bellı olmaz "dedı "ama ben sureklı duzensız adet gördum eskıden" dedim "olsun bellı olmaz" dedi. korunmayı bırakalı 15 gun felan oldu bakalım hayırlısı ınş... ama bırkaç umudum yok nedense...
günaydın kızlar. benimde bat'ım 7 aralık. ama gelmesinnn BATsınn :)
günaydın kızlar. benimde bat'ım 7 aralık. ama gelmesinnn BATsınn :)
fena bir bel agrım var artık bebekten mi yoksa adetten mı bılmyorum bekleyip görcz cnm ya
teşekkür ederim bende iyiyim
benim bat 1 aralık
antidepresifimin topiğindeyim bende
baktım buraya kaçmış bende geldim onun peşinee
sakııııın umudu kesmek yok canım herzaman bir umut vardır untma bunuu..
amaaan topikler hepimizin bır orda oluruz bir burda:111: kac sanıyelik iş sankii
günaydın cnm hoşgeldin gelmesin gelemesin
e iyi de daha 1 hafta falan var dimi erken değil mi adet ağrıları için??? İnşallah bebişin yerleşiyordur da ondan ağrın olmuştur cnm benm İNŞALLAHHHH