efeniiim cümleten günaydıınsu grip bütün gece uyutmadı nefes alamıyorum resmen öksürmekten karnım patlıck sanki:2::2:hamiş olma ihtimaline karsı ilaçta alamıyorum neyse sabah kocişim saolsun taze meyve suyu sıktı bana azıcık kahvaltı yapınca kendime geldim gibii sizler iyisinizdir inşallaaah kırmızıları görmeyecegimiz bir gün olsun
günaydın kıss napıosun iyimisin
Dün akşam dayanamadım uyumadan önce yaptım testi malesef negatif. Sabaha kadar birazda olsa belirmez mi bir çizik daha Belirmedi:) Gece uyandım bir ara baş ucumdaydı test, telefonun ışığıyla teste bakıyorum bişeyler var mı diye :)
Ama bir daha adetim geçmeden yapmayacağım eşim benden daha çok üzüldü onu teselli edeyim derken kendim üzülemedim.
Şimdide azda olsa bir umut var hala, adetimin geçmesini bekleyeceğim.
Ben iş yerinde giremiyorum nete akşamları biraz bakabiliyorum. İnşallah hamile haberleri vardır konumuzda, o kadar çok sayfa var ki takip etmek zor.
efeniiim cümleten günaydıınsu grip bütün gece uyutmadı nefes alamıyorum resmen öksürmekten karnım patlıck sanki:2::2:hamiş olma ihtimaline karsı ilaçta alamıyorum neyse sabah kocişim saolsun taze meyve suyu sıktı bana azıcık kahvaltı yapınca kendime geldim gibii sizler iyisinizdir inşallaaah kırmızıları görmeyecegimiz bir gün olsun
ateş ölçmeyle kafayı bozmuş olsamdagenel olarak iyiyimmm:129: sen nassın bakalım ....
boğaz ağrısı, öksürüğe ben bir tatlı kaşığı bal ile az sirke içiyorum bende yarıyo için alırsa bir dene önce sirke sonra bal tabiki
sirkenin çeşidi önemlimi üzüm elma vsayy sesim öyle kötü olduki mahalledeki osman abi gibi konusuyorum
demek ki testi yaptıktan sonra kaldırıp atmayıp 1 gün boyunca gidip gelip bakan tek ben değilmişim:) sanki sonra belirse doğru sonuç olcak mı ki
yok canım dogru olmuomuş doktorumn dediğine göre..5dk dan sonraki sonuc gecersizmiş
demek ki 1 saat testin başını beklemeye gerek yok:) ama umut işte
benim bata son 4.....heyecan doruktaartık bır bebiş haberi alalım yahuuu
selam kizlar benim bat ayin 10u sizce hala calisayimmi
Senin ilk bebiş planlı mıydı kız, yoksa sürpriz yumurtamıydı...
2 gün daha çalışabilirsin
istiyordukta 2.denemede olcagını hiç sanmıyordm şok olmuştum resmenve o ay sadece 3 kez fln çalışma imkanı bulabılmiştik düşün olcagı zaman oluo
gerci hic calisamadim 12 ve 16.gun iliski oldu cok umitsizim hayirlisi
benim kizimda ilk ay tutmustu bu 4ay olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?