- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
gazide okudum tttef de gölbaşında
ahh canımm o gölbaşının soğuğunu çekenlerden misin bende gazi esef de okudum gölbaşında bilirsin :) o gölbaşı yolu benim ömrümü yedi walla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gazide okudum tttef de gölbaşında
kızım elinde ovu testi var gebelik yok o zaman ovu yapıyon, ne zaman yapıyon gebelik testini ne zaman yapmayi düşünüyosan o zaman , yani lh hormonu gebelik olduğunda düşmediği için ovu testi ile gebeliğinide öğrenebiliyorsun, özeti şudur idrara gebelik ne zaman geçerse ovu ile öğrenebilirsin kapişya kimsenin bi fikri yok mu ki bu konuda yani ovulasyon testinde kalın çift çizgiyi adet gününde( ya da ne zman? ) görürsen hamiş mi demek oluyormuş??????
ahh canımm o gölbaşının soğuğunu çekenlerden misin bende gazi esef de okudum gölbaşında bilirsin :) o gölbaşı yolu benim ömrümü yedi walla
Ben geldikten bi sene sonra esef taşınmıştı oraya , bilmemi oranın ayazınııı bi sene gölbaşında oturdum, ertesi yıl merkeze taşınmıştım
kızım elinde ovu testi var gebelik yok o zaman ovu yapıyon, ne zaman yapıyon gebelik testini ne zaman yapmayi düşünüyosan o zaman , yani lh hormonu gebelik olduğunda düşmediği için ovu testi ile gebeliğinide öğrenebiliyorsun, özeti şudur idrara gebelik ne zaman geçerse ovu ile öğrenebilirsin kapiş
kızım elinde ovu testi var gebelik yok o zaman ovu yapıyon, ne zaman yapıyon gebelik testini ne zaman yapmayi düşünüyosan o zaman , yani lh hormonu gebelik olduğunda düşmediği için ovu testi ile gebeliğinide öğrenebiliyorsun, özeti şudur idrara gebelik ne zaman geçerse ovu ile öğrenebilirsin kapiş
ya iyi de gebelik testinde çıkmaması zaten sorun sabah test yaptığımda ikisini de yaptım aklıma geldide ovu testinde bariz iki çizgim var ama gebelik testi negatif gözükmüyo çizgi falan... kapiş
işte bende o ilk taşınan mağdurlardanım :dd beşveler ohh mis gibiydi üniversite ortamı vardı orda anca bahçede köpekler dolaşıyoduu sss.. Hey gidi günler heyy :)
ya iyi de gebelik testinde çıkmaması zaten sorun sabah test yaptığımda ikisini de yaptım aklıma geldide ovu testinde bariz iki çizgim var ama gebelik testi negatif gözükmüyo çizgi falan... Kapiş
aaaa o nası bişey öylee ya.. kafan karışmıştır.. :S acaba bi dha mı yumurtluyosun ki :S
Kızım söylesene böyle bişey var diyeeee git bi kan ver hemennn
Sabah yaptigim teste baktim ikinci cizgi cikmissss. daha erken cikamazmiydi su cizgi yaaa bekle bir 1 ay daha poffg
hoşgeldin cnm oohh iyi olmuş kesildiği elektriğin
daha erken çıkanını da görürürüz inşallah canım sıkma canını ))
Insallah canimm senin durum net degil galiba???