diyosun??? Yrn zaten... Bu gün biticek yarın biticek sonraki gün hala kırmızlar gelmezse ben tahlile gidicem yani pıfff çok varmış daha yaa söylerken bitmiyor ki nasıl bekler insan???
peki birde bisey soracam bu yumurtlama vakitleri varya o zamanlarda agri olmasi normalmi?
ne güzelmiş yaaa bnde istiyorm resmen ikilemler içinde yasıyorumgünüm geçiyor yine bişey cıkmıyor emin olamıyuyrum puff
Peki birde bisey soracam bu yumurtlama vakitleri varya o zamanlarda agri olmasi normalmi?
Peki birde bisey soracam bu yumurtlama vakitleri varya o zamanlarda agri olmasi normalmi?
Herkese merhaba,eyyy masaallahhh sayfalar almis basini yurumus,yeni haberler varmi guzel guzel haberler
valla cok güzel canım ya bakalım şimdi ne olcak yine beklerim adetim birkac gün gecsn diye tabı kırmızı kartı görmezsem
canım bazısında da geç belli oluyor. Kafana çok takma, rahatlık her zaman sana kolaylık getirecektir.
busem ben kür yaptığım aylarda yumurtladığım taraftan ağrı hissediyordum.
valla cok güzel canım ya bakalım şimdi ne olcak yine beklerim adetim birkac gün gecsn diye tabı kırmızı kartı görmezsem
bizi düşün çabuk geçer o süre oooo daha yumurtluycamda sonra 14 gün gün saycamda bak kendimi düşündüm de ağlayasım geldi
ayni fikirdeyim hamileler patir patirr gelsin biri ayagini sursun ardi arkasi kesilmesin insaalllaahhh
henüz hamişimiz yok günü geçenlere de ulaşamadım karanfilll ve poff41 e. umut81 i de diğer topikte buldum ama sonucunu henüz okuyamadım var mı yok mu bilmiyorum yane...
ağrı konusunda bir fikrim yok maalesef cnm sadece akıntı baya bariz olur bende bilemedim şimdi bu sorunu ...
yaa nasıl dayanıcan beklemeye anti ???
Benim bugun iki tarafimdada agri var yumurtluyormuyum acep yoksa bebekkmiii ayyyy bu ay olsun insallahh kizlar cok istiyorum ya yas oldu 35
İnşallah istediğin gibi olur canımm hepimizin hakkında hayırlısı olsun
içimden bir his dayanamayacagımı ve haftasonu kan tahlili yaptırabilecegimi söylüyor
benim bugun iki tarafimdada agri var yumurtluyormuyum acep yoksa bebekkmiii ayyyy bu ay olsun insallahh kizlar cok istiyorum ya yas oldu 35
üstüne gördüğünün mü düşünyon yumurtlama vakti ne bebeki :44::44: Kızlar burda çalışırken direk yazılanları algılayamıyom galiba yada gerçekten bende kafa ditti
mayısta sonra olup nasıl aslan oluyo :44::44:
benim de önceki hamileliğimde 4 gün kala kanda idrarda hepsinde görmüştümgüzel güzel ikiye de katlamıştık kısmettt değilmiş ne yapalım inşallah bu sefer geç döllenme falan olmuştur da ondan gözükmemiştir idrarda ... Ben kan tahlili yaptırmaya gidicem ya karar verdim iki dk lık iş yaptırıcam kurtulucam ne bu yaa düşün düşün varsa var yoksa yok Allah bilir artık
canim su normal yumurtlama tarihleri varya benimde normalde bu ayin 29 u buna gorede 2 3 gun onceden calismalara baslayip bu haftayi gun adiri bu sekilde doldurmam gayet basarili bir calisma oluyor fakat benim bugun iki tarafimdada agri var yumurtluyorum diye dusundum boyle dusunurkende cok hevesliyim ya acaba dollenmemi oldu diye avutuyorum kendimi insallahhtaa olmustur :)))))
canim bu ay hamis olursam. Aslan. Burcu oluyor o yuzden. Dedim. Eger bu ay olmszsa yil sonuna denk gelmesin diye mayista baslarim demek istdim
anladım hızlı gacısın bebişinde hızlı olup döl yatağına düşmeden sana işaret çakıyo çaktım köfteyi
senide anladım, kendimide demekki ben bir kerede anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?