biseyyy soylicem cok mu sacmaliyorum sizce???
Ben bu ay tutturamazsam seneye mayistan sonra deneyim diykrum. Ekim dogumluyum ben ve yilsonu dogumlu olmayi hic sevmiyorum.yil kaybi oluyor hep. Mesela tasimi soruyolar su diyorum kac yilinda diyor bu diyorum. Neden eksik soyluyosun deniyor. Ama ben ekum dogumluyum daha ay bazinda dildurmadim diyorum. Komik bir ornek gerci. Ama iste azcikta takintiliyim. Aslan burcu olsun lider ruhlu olsun ezik bisi okmasin diyorum :))
sizce cok mu sacma
biseyyy soylicem cok mu sacmaliyorum sizce???
Ben bu ay tutturamazsam seneye mayistan sonra deneyim diykrum. Ekim dogumluyum ben ve yilsonu dogumlu olmayi hic sevmiyorum.yil kaybi oluyor hep. Mesela tasimi soruyolar su diyorum kac yilinda diyor bu diyorum. Neden eksik soyluyosun deniyor. Ama ben ekum dogumluyum daha ay bazinda dildurmadim diyorum. Komik bir ornek gerci. Ama iste azcikta takintiliyim. Aslan burcu olsun lider ruhlu olsun ezik bisi okmasin diyorum :))
sizce cok mu sacma
kk nın güzel anneleri hamişleri hamiş adayları günaydınlarrr:) aranzda yeniyim emmeee belşki yazdıklarımı hatrlayan olur.halen kırmızıları görmedim ne düşünüceğimi bilmiyorum.:44:
kk nın güzel anneleri hamişleri hamiş adayları günaydınlarrr:) aranzda yeniyim emmeee belşki yazdıklarımı hatrlayan olur.halen kırmızıları görmedim ne düşünüceğimi bilmiyorum.:44:
ya ben öğlen gidip kan tahlili yaptırsammı sizce? Dayanamıyorum nerdeyse ağlıycam bu belirsizlik beni sinir ediyor .... Inşallah olur tabiki içimden gelen o ama olmazsa da önümü görüyüm istiyorum. Iki ay ara vericez biz çalışmaya eğer olmazsa şimdi benim bir 6 kg kadar fazlam var ondan kurtulucam inşallah sonra tekrar tam gaz çalışmalarrrr. Bu nedenledir ki bebeğimin olmasını çok çok çok istiyorum kızlar ama olmazsa da bir b planım var içim rahat o yüzden
canım bence gününün geçmesini bekle .....
oofff su belirsizlik
ee test yapmadın mı cnm? kaçıydı beklenmeyen?
beni beğenme bana fikir ver
kızlar belirti olması genelde döllenme ile alakalı olduğu için belli olmuyor. benim ilk bebeğimde adete on gün kala kan testinde, bir hafta kala idrar testinde çıkmıştı. adet günüm gelmeden gittiğimizde keseyi bile görmüştük
kızlar belirti olması genelde döllenme ile alakalı olduğu için belli olmuyor. Benim ilk bebeğimde adete on gün kala kan testinde, bir hafta kala idrar testinde çıkmıştı. Adet günüm gelmeden gittiğimizde keseyi bile görmüştük
ayy maşallah canım benım kızmdayken adetimi iki gün gectiğinde silik çizgi çıkmıstı gec döllenme durumu vardı :26:
ben çok erken yumurtlamışım, bitkisel kürler felan yapmıştım o ay.. sonra normal yumurtlama sürecinde eşimin peşinden koşarkene meğer hamileymişim bile..senin de ilki kız demek bakalım ikinciler ne olacak.. tabi önce sağlıklı olsunlar inş.
kıss sabahtan beri ne diom ben test yapın beklemeyın diye yırtıom kendimibence eger yaptırabılirsen bı baktır kandan:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?