Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk hamişimiz kim olck bakalım
yeni bat tarihin belli mi cnm onu ekleyelim istersen
benım beklenen adet tarıhım 4 aralık ama hep duzensız geldığı ıçın ayın 20 sini beklıcem test yapmak ıçın. hatta 20 si bıle erken olabılır
canım bir önceki tarih 20 si ama ben tam düzenli olmuyorum...5 gün önce 5 gün sonra olurum bazen.3 aydır 5 er gün önce olmaya başlamıştım...bu ay tam 1 hafta geçti bu kadar uzun geçmemişti hiç..test tek çizgi çıktı,c.tesine kadar olmazsam kan testi yaptırayım diyorum
o zman belli olucak gibi olursa sen söylersin yeni bat ını ben de eklerim listeye yeniden tabi hamiş değilsen
evet canım cok ınanmıstım hatta 1,5 yıldır kurmadıgım hayaller kurdm.(aileleri haberdar etmek için) vs.vs. Umutluydum yani biraz kırıldı gibi testten sonra ama tamamen yok olmadı umudum.hala regl olmayısım kasıklarımdaki batmalar beni umutlandırmaya devam ediyor.belki de ben bu kez umutlanmak istiyorum bilmiyorum.dktorum 30 una kdr bekleyelim dedi cumaya kadar bekliycem
bat26, sabırsızlıkla gelmemesini diliyorum :))
Benimde batasıca BAT'ım 12 Aralık geçen ay kimyasal geçirmiştim
Bir hamisimiz olsa da soyle bi ayagini surtse bizde arkasindan kosa kosa gitsek :))
26 kasım dimi? test falan yaptın mı cnm?
test yapmadım daha, korkuyorum...
Biraz daha geçmesini istiyorum
belki de ilk hamişimiz sen olursun hadi yapsana
korkuyorum işte her seferinde tek çizgi görmek beni üzüyo. Cumaya kadar beklesem iyi olur, içim içime sığmıyooo :18:
inşallah çift çizgiyi görür sağlıklı bir melek annesi olursun cnm bize de haber ver ama her durumda olur mu ??