Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seçilcim yok hala olmadım...ama yoğun şekilde akıntım var hiç böyle olmazdı..senin 30 u dimi?
benim BATım ayın 5 ama malsef olcam galiba çünkü belirtileri şimdiden başladı bile
31 canım hadi inşallah güzel haber verirsin bize
ben malesef tam günümde hastalandım inşallah bu ay olur artık
elif hamilelikte de belirtiler oluyormuş ki aynı şekilde..belli olmaz yani..hayırlısı
inşallah Allah hepimize nasip etsin hayırlısıyla ama 10 aydır uğraşıyorum tık yok artık anlıyorum adet olcam zaman nasıl oluyor insan kendini bu kadar mı dinler ya ebiş için uğraşan biz hanımlardan başka:)
kendimizi dinleyince kötü oluyor.akışına bırakabilsek....benim 5 gün geçti ,umutlanmayım diyorum elimde değil..
inşallah bebiş vardır canım
2 ay önce de benim 9 gün geçmişti eşimle çok umutlandık ki benim normalde hiç günü şaşmaz tam test yapacağımız gün malesef adet olmuştum büyük yıkım yani o yüzden sabret Allah hayırlısını nasip etsin senin ilk bebeğin mi olacak kaç aydır korunmuyorsunuzcanım bugün tam 7 gün geçti..2 gün önce test yaptım negatif çıktı...geçen ay da 8 gün rotarlı olmuştum:) sanırım yine bişey yok bende
2 ay önce de benim 9 gün geçmişti eşimle çok umutlandık ki benim normalde hiç günü şaşmaz tam test yapacağımız gün malesef adet olmuştum büyük yıkım yani o yüzden sabret Allah hayırlısını nasip etsin senin ilk bebeğin mi olacak kaç aydır korunmuyorsunuz
ilk bebeğim olcak inş....4-5 aydır düşünüyoruz canım..siz peki?