Oglumda yumos gunu hatirlamiulrum a reglden 15 gun sonra sag kasigim cok agriyo acaba apandis miyim diye foruma yazmisim. meger gebeymisim. sanirim o zamanda erken yumurtlamisim. simdide bi kac gundur sol cok fena batiyor. Pazar gununden sonrada callisma yapamadik bugun 15. gun(
iwwwwwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttttttttttttek basına olmuyo yawrum bu işlerrrrrr öle olsa 50 kere gebe kalırdık puhahahahahahahahah
diiiiiiimiii amaaaaaaaaa
evet şekerimmm bişiler yapmak lazım ama :)))) yesinnn onlar bize bebiş olarak dönsün :)
oglumda yumos gunu hatirlamiulrum a reglden 15 gun sonra sag kasigim cok agriyo acaba apandis miyim diye foruma yazmisim. Meger gebeymisim. Sanirim o zamanda erken yumurtlamisim. Simdide bi kac gundur sol cok fena batiyor. Pazar gununden sonrada callisma yapamadik bugun 15. Gun(
ee bizimde yememiz lazım ama
BEN NORMAL PEKMEZİ YİYEMİYOM KEÇİ BOYNUZU NOOOOOVVV NAYIRRRRR
kuzuum hersey bebiş içiin yemelisin
BEN NORMAL PEKMEZİ YİYEMİYOM KEÇİ BOYNUZU NOOOOOVVV NAYIRRRRR
ee bizimde yememiz lazım ama
bende sorun yok dermişimYa tutmuş olsada gerek kalmasa ya
bende sorun yok dermişimYa tutmuş olsada gerek kalmasa ya
Kizlar biraz once nette gezindim su tortular icin. cogu tortudan sonra hamis olmus tabi olmayanda var
Kizlar biraz once nette gezindim su tortular icin. cogu tortudan sonra hamis olmus tabi olmayanda var
Rabbim gönlüne göre versin cnm benim inşallah seninkisi hamişliktendir güzel düşün güzel olsun
olmayan kısmına bende dahilim
Canim cok umutladim ama biraz erken gibi geliyo daha yeni yumos oldu. allah hepimizin gonlune gore versin
günaydın kızlaaaar
anti dövme beni lütfeeeengeç girmicektim söylemiştin ama işteyim bilgisayarlarımızda bi sorun var zar zor açtım zaten kopupu kopup duruyor :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?