- 23 Ekim 2008
- 4.198
- 3
- 39
Pul olmayıpta hamile olan olacak , oda ben (kendimi motivede sınır tanımammm )
Ayy ne bileyim herkes pullardan bahsedince deniyim defim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pul olmayıpta hamile olan olacak , oda ben (kendimi motivede sınır tanımammm )
Sirma canim. yaaaa sol kasik fena batiyoo. pullarda ooo bi suru yuzuyolarr:)))) cook erken dimi dahaa belki yimos catlarkende o pullar oluyodurr???Iyidir senden naber pullu Erken başladın belirtilere
Gunaydinnnnn nasilsinizz
günaydııınnnnn günaydınnnnn
günaydın yawrulaaaarr
Sirma canim. yaaaa sol kasik fena batiyoo. pullarda ooo bi suru yuzuyolarr:)))) cook erken dimi dahaa belki yimos catlarkende o pullar oluyodurr???
kızçelerrr bugun benim batasıca batın günü içimden bi his bi kaç gun sarkıcak dio çok düşünüp stres yaptığım için ama hadi bakam hayırlısı
sirma canim. Yaaaa sol kasik fena batiyoo. Pullarda ooo bi suru yuzuyolarr:)))) cook erken dimi dahaa belki yimos catlarkende o pullar oluyodurr???
gelsin bitsinde yenı ayda calışmalara baslayın :)
dün aksam kociş gelirken fındık fıstık kuru üzüm kayısı bal vs. Ne varsa toplamış gelmiş bu ay işi sıkı tutuck belli ön hazırlığa yiyerek basladı
sende adama keçi boynuzu al sonrada kaçacak yer ara
sende adama keçi boynuzu al sonrada kaçacak yer ara
dün aksam kociş gelirken fındık fıstık kuru üzüm kayısı bal vs. ne varsa toplamış gelmiş bu ay işi sıkı tutuck belli ön hazırlığa yiyerek basladı
hehehehehehehe çok fena oluyolar heee çerez fındık fıstıktan sonra
evettttttttt
şiimizede gelmiyo değil hani ahahahahahahahahhahahahahahahahahhahaha şimdi bende msj attım evde fındık fıstık bitti biz eminönünden alıyoruz eminönüne gidicekmisin ki die :) oda nie ki dio ahahahahahahahahahahahah :d dedim takviye kuvvet lazım :d
ne bileyim kız erken mi tecrübeli olan sizsiniz , ben yanıp tutuşup kasık batmaları ne zaman başlamıştı onu düşünüyrum battan önce mi sonra mı diye, hiç bir belirtim yok ya son 5-6 gün ....
Tabi günün gelene kadar adama tavanlara tırmansın demi zilli seniii
Tabi günün gelene kadar adama tavanlara tırmansın demi zilli seniii