9 ayı bitirdim evlilikte ve gebelik içinde 5 ayı bitidim denemlerde bakalım artık. neyim olmuş kk da anlıyamadım orasını
Kızlar bişey sorcam. İdrar renginizde değişiklik oldu mu? Benim baya koyu sarı söylemesi ayıp. Gün içinde bol su içerim aslında.Folik asitten falan mı kaynaklanıyor bilemedim. Forumda idrar renginin koyulaşmasının hamilelik belirtisi olduğu ile ilgili şeyler okumuştum. Doğru mudur acaba?
ıdrar rengıde belırtıler ıcerısınde var gecıyor ama baska sebeplerıde olabılıcegını unutmamak lazım cok guvenılır bır belırtı degıl yanı herhangı baska bısıden ogun tukettıgın gıdaların cınsındende degısım olabılıyor cunku.
ne zamandır bebk ıstıyosun sorusu bu topıclerde adet demek ıstemıstım canım:)[/QUOTE
anladım canım tmm :) biraz geç düştü jeton ama şurda bat a 6 gün kalmış kafam bi ona odaklı :) heralde
selam kızlar
gebelik erken nasıl anlaşılır falan derken aşağıdaki linke ulaştım
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-383824.html
yukarıdaki linke aynen şunu yazmışlar, kopyalıyorum:
(BAŞKA SİTEDEN ALINTI )
slm kizlar gecenlerde siteleri gezerken kendisinin hemsire oldugunu soyleyen bi kadin
her ay kendisini test yaptigini ve yuzde yuz dogru ciktigini yazmis ve en az 10gun onceden bunu bildigini yazmis.
bunun icin elini iyice yikayip afedersiniz orta parmagini vajinasina sokuyormus,
eger parmagina sert bisey gelirse bu rahmiymis yani adet olacakmis,
eger sonsuz bi bosluk geliyosa rahmi yukarda yani hamile demekmis.
siz hic duydunuzmu bunu kadin cok emin konusuyodu..........
şimdi bazılarına bu durum ayyy... iğrenç.... ilkel.... falan gelebilir, orda yazanı yazıyorum, fikir sahibi değilim o yüzden bu konuda eleştiri kabul etmek istemem.
neyse...
geçen temmuz eylül arası 3 ay korunmadım, ama gebelik olmamıştı
burda yazan yöntemle anlamaya çalışmıştım.
3 ay boyunca bu yöntemi denedim elime hep sert birşeyler geldi..ve hep bebek beklentilerim boş çıktı.
bu ay ovulasyon testini kullandım çift çizgi çıktığı gün tek ilişkiye girdim, yani bu ay korunmamış 1 ilişkim oldu o da yumurtlama günü,
şimdi yukarıdaki yöntemi deniyorum parmağıma bir boşluk geliyor rahim ağzı yukarıda.
yani sanki gebelik var gibi..
ilgilenenlerle bu bigiyi paylaşmak istedim.
kızlar benide alın aranıza... :)) bende öyle daha kaç gün varken test alıp yapıyorum bide negatif çıkınca sinirimden ağladığım bile oldu :) benimde martın 5 i bakalım şimdilik ağrı sızı yok ama bilmiyorum bu ay işlerin yoğunluğu sebebiyle çok çalışamadık :))) o sebeple sanmıyorum ama azimle beklemeye ve istemeye devammm :))
bunu okur okumaz denedim eve eğer gerceklik payı varsa gebe değilim cünkü elime gerçekten sert bişey geliyo ay çok üzüldüm..............................
ıyıde canım bu bana bıraz sacma geldı hos sureklı hosuma gıtmeyen seylere sacma dıyorum ama rahım hemen yukarı cıkmıyo kı neye gore tahmın edıyokı daha pıgdı ve rahım duvarına tutunuyor rahmı sarmadıkı:) yalnıs hatrlamıyosam 2. ayda faln rahım yukarı cıkıp bebegı koruyodu sonra doguma az bı sure kala asagıya egılıyor.kı bu kısden kısıye degısır..ne uzuyosun kendını bende uzulıyım ozman hemen testler negatıfte en azından onlar daha guvenılır:)
umarım dopru değildir canım cünkü her ay ha oldu ha olcak demekten yoruldum ve ümidim kırıldı iyce. ama İnş. senin dediğin gibidir ama bilemiyorum genede bayaaaaaaaaaaa bi ümitsizlilk kapladı içimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
slm kızlar benimde bat a 9 gün var daha çok erken ama bir ümit işte ama bel ağrıları giriyor arada aradada sağ göğsüme ağrı vuruyor ama bu bir belirtimdir yoksa vucudumu dinlediğim içn mi oluyor bilemiyorum
hos geldın aramıza:) erken henuz ama umarın vucudun sana dogru ıp ucları verıyodur bebısını alırsın koynuna
hayırlısı artık ya ama her ay adeti görünce insan bir garip oluyor...
hos geldın aramıza ozamn:) senınkınede bısı kalmamıs ama gecmıo zaman ya...bellı olmaz bakarsın tutmustur.
Bu arada kızlar gunaydın:) varmı durumunda degısıklık olan?
hoşbulduk :)) ben folik asit kullandığımdanmıdır bilmiyorum ama idrarım çok sarı ayıptır sölemesi.. Buarada ayın 5 i batım ama hala belim ağrımıyor.. Insaşşah dediğin gibi tutmuştur dilory :)
ben genede heveslenmesem iyi olacak.. Sen tutmuştur belki filan diyince havaya girdim hemen gidip test alasım var.. :))
Olsun canim ya sikma kendini daha cok bat var:)bu ay daha sik calisirsin sende hem rahat olursun zamanla dimi??iki kirmiziyq uzulme hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?