bat ıcın gun sayanlar...

aslında tam olarak bılemıyorum:) ama son 3 4 aydr korunmuyoruz.yanı ben ısyan edıp bıraktım gecen sene mart ortasında 14 haftalık bebegımı aldrmak zorunda kaldıktan sonra ıgneyle ıgne olmadıgım ayda hap ıcerek korundum.snra nolduysa bırakasım geldı. hos daha esımle sevgılıykende bebegım olsa olur derdım yanı hep ıstıyodum:D anladımkı planla olmuyor.zaten tum ıslerım planlı barı bu olmasın ne zamn olursa en hayırlısı...yoksa ıstı paraydı (kayınvalıdeydı esımın aılesıyle sorun yasıorumda:D) ertelıcem zamana bıraktım:)
Ben de iki yıl erteledim..işe başlıyım öyle olsun dedim..Sonra sınavlardı falan derken tam rahata çıktım bu kez de gelesi yok sıpanın(babası duymasın sıpa dediğimi- üstüne alınıyo sonra:)))))

Ben de iki yıl erteledim..işe başlıyım öyle olsun dedim..Sonra sınavlardı falan derken tam rahata çıktım bu kez de gelesi yok sıpanın(babası duymasın sıpa dediğimi- üstüne alınıyo sonra:)))))

benımde korunmayı bırakma nedenlerımden bırı bu ha dıyınce olmıcak barı kendı gelsın bıde sonra daha once bıraksaydım demıyım belkı 1 see sonra olucak ama en azından gunlerımden yememıs olurum:D

benımde korunmayı bırakma nedenlerımden bırı bu ha dıyınce olmıcak barı kendı gelsın bıde sonra daha once bıraksaydım demıyım belkı 1 see sonra olucak ama en azından gunlerımden yememıs olurum:D

inş en hayırlı zamanda olur canım okudum da yazdklarını bnde senın gıbı dusundum bakalım kac ay sonra olacak dolacak göbüşlerimiz. sabırla beklıyorum:D

inş en hayırlı zamanda olur canım okudum da yazdklarını bnde senın gıbı dusundum bakalım kac ay sonra olacak dolacak göbüşlerimiz. sabırla beklıyorum:D

yanı benım sorunlarım bıtıcek gıbı degıl :) oyuzden calmıyorum kendımden haytattan ne zamn nasıpse ozaman ama ıste ah bıde dınlemesem kendımı:d ozamn daha guzel olucak hersey:)

benim batım 05.03.2013 allahım hadi bu ay hayırlısı ile tutsun isteyen herkesin..ilk defa bu ay hiç belirti yaşamıyorum.her halde çok kafama takmadığım için.

bu ay nakış çok yaptım.sürekli işledim ama sürekli hırs yaptım bitireceğim diye masa örtüsünü muhtemelen ondan diye düşünüyorum.

kafaya takmamayı nasıl basardıgını merak ettım aslında ben:) ıns hepımızın gonlune gore verır

nakışın dışında 1 senedir olmuyor.artık umursamıyorum çünkü bir senemi harabettim.hamdolsun allahım bana evlat sevgisi tattırdı allahım ilk önce olmayana sonrada 2.yi isteyenlere versin rabbim.

bu ay nakış çok yaptım.sürekli işledim ama sürekli hırs yaptım bitireceğim diye masa örtüsünü muhtemelen ondan diye düşünüyorum.

ben hergun davaydı adlıyeydı ugrasıyorum pek vaktımde olmuyor ama genede aklımdan cıkmıyor alısıcam heralde :)benım de elımden hıc oyle ısler gelmez ya oyalanıyım bos oldugum zamanlarda

bir senedir her ay her belirtiyi yaşadım.oyüzden belirti varsa bile amaan hayırlısı ne diyim.

notcuk ve dilory benim de bat'ım 06.03.2013.
ben de k.k.de ovulasyon testi gebeliği gösterir yorumlarını okuyunca her gün ovulasyon testi yapıyorum, ama hep tek çızık hep tek çızık...
burdaki gebelik takvimine bakıyorum henüz yuvalanma tamamlanmamış, e yuvalanma olmayınca da hormon artmıyor aslında...benimkisi nafile bi çaba işte, gün dolduruyorum.

notcuk ve dilory benim de bat'ım 06.03.2013.
ben de k.k.de ovulasyon testi gebeliği gösterir yorumlarını okuyunca her gün ovulasyon testi yapıyorum, ama hep tek çızık hep tek çızık...
burdaki gebelik takvimine bakıyorum henüz yuvalanma tamamlanmamış, e yuvalanma olmayınca da hormon artmıyor aslında...benimkisi nafile bi çaba işte, gün dolduruyorum.

yumurtlama testlerı gebelık gostermezler canım ya..yalnıslık vardır onda yumurtlamaya yakın ıkıncı cızgı sılık oluyor yumurtlamanın oldugu gun tam net cıkyor sonrasında gene sılıklesıyor takı bı sonrakı yumurtlamana kadar bunla nasıl yapılırkı ?

yumurtlama testlerı gebelık gostermezler canım ya..yalnıslık vardır onda yumurtlamaya yakın ıkıncı cızgı sılık oluyor yumurtlamanın oldugu gun tam net cıkyor sonrasında gene sılıklesıyor takı bı sonrakı yumurtlamana kadar bunla nasıl yapılırkı ?

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...ri-gebeligi-ogrenmek-icin-kullanilabilir.html bu linki tıklasana bi canım, ben de burda okudum.mantığını tam anlamadım ama, daha bata 7 gün var nasıl geçecek bu günler..uğraşıyorum işte

baktım sımdı konuya ama pek ınanmadım acıkcası tesadufte olabılır o test lh hormonunu olcuyor bhg farklı bır hormon dollenmıs yumurta tarafından salgılanıyor zaten normal yumurtamız olusurken degıl yanı..daha dollenmedıgı ıcınde pozıtıf cıkmıs olabılır yumurta yada cıft yumurtlamıssındır..bana hamılelıgı tespıt etme konusunda cok net sonuc vercek gıbı gelmedı sımdı o pozıtıf cıkar bısı cıkmazsa yıkım olur.

haklısın, bence de çok mantıklı değil, farklı farklı hormonlar.
idrarda en erken ne zaman çıkar dersin 3 gün kala denemeye başlasak mı?

benimde bugün 22. günüm.. reglime daha 10 gün var.. ama benim dünden beri ara ara bel ve kasık ağrısı oluyo.. sizce kızlar bunu neye yormalıyım

haklısın, bence de çok mantıklı değil, farklı farklı hormonlar.
idrarda en erken ne zaman çıkar dersin 3 gün kala denemeye başlasak mı?

valla ben 11 gun kala bıle yaptım tabıkı negatıf:D oyuzden gunumu beklıcem ama dayanamazsam 2 gun kala falan yaparım:) hemen yukselmıyor kı zaten kanda daha erken cıkıyor ama o gune kadar yanı 3 gun kala ben gidip dırek kan testı yaptırmam 3 gunu bekleyen bekler gecmesınıde dıye tesellı edıorum kendımı..

benimde bugün 22. günüm.. reglime daha 10 gün var.. ama benim dünden beri ara ara bel ve kasık ağrısı oluyo.. sizce kızlar bunu neye yormalıyım

aslında bırseye yormamak lazım ya bende de oluyo hastalandım sandım hatta erkenmı olcam acaba dedım ama cık bısı olmadı testtede cıkmaz oyuzden normal gormeye bak bata kadar nasıl yapcaz bılmıyorum ama...

aslında bırseye yormamak lazım ya bende de oluyo hastalandım sandım hatta erkenmı olcam acaba dedım ama cık bısı olmadı testtede cıkmaz oyuzden normal gormeye bak bata kadar nasıl yapcaz bılmıyorum ama...

haklısın aslında ama napalım beklenmio işte. senin bat ne zaman

Back