bat ıcın gun sayanlar...

Kızlaar benim de BAT:05.03.2013. 2-3 gün önce şiddetli kasık ve bel ağrılarım vardı ama şimdi biraz hafifledi. Reglime 9 gün kala dayanamayıp idrar testi yaptım ucuzlardan ve sonuç tabi ki negatifti.Şu anda karında şişlik ve bel ağrısı dışında bir belirti yok. Midem de bulanmıyor. Hayırlısı olsun diyorum. Umarım güzel haberler alırız :)

Kızlaar benim de BAT:05.03.2013. 2-3 gün önce şiddetli kasık ve bel ağrılarım vardı ama şimdi biraz hafifledi. Reglime 9 gün kala dayanamayıp idrar testi yaptım ucuzlardan ve sonuç tabi ki negatifti.Şu anda karında şişlik ve bel ağrısı dışında bir belirti yok. Midem de bulanmıyor. Hayırlısı olsun diyorum. Umarım güzel haberler alırız :)

ins canım bnde yaptım senın yaptıgını:d ama negatıf:d kendımı dınlemıcem dıorum ama zor:))

gercekten beklemek sınır bozucu kı butun gun yapamam gereken bır suru ıs oluyor adlıyede yada ofıste ama genede ıkı arada bı derede hemen aklıma takılı verıyor.

hosgeldın:) dedıgın gıbı hakkımızda hayırlısı ben daha beklıcem sanırım arada bı yumurtalıklarım adet olcak gıbı sızlıo ama bısı yok zaten kendılerının gelemsınede bır koca hafta var bakalım nasıl gecıcek.

esım benı cok etkılıyo canın bısı ıstıyomu agrın varmı dıye dıye kafama soktu su tarıh bır gelsede test yapsam bekleyıp ama nerdeee...
Ben de kendimi dinlemekten bi hal oldum valla..yumurtalıkta batma var mı,halsizlik var mı,uykum var mı...
Ovulasyon dön. daha bir hafta oldu.. belirti olmaz heralde...

arkadaşlar bu hcg ne zaman yukselıyor kanda yaa bat 2 mart 24 unde baktım kan testıyle tabuıkı sonuc negatıf
umutsz vakamıyım bu ay bılen cevaplasın yaa. doktor bekle gecsın gunun dıyo ama bekleyebılmek ne mumkun yaaa...

Ben de kendimi dinlemekten bi hal oldum valla..yumurtalıkta batma var mı,halsizlik var mı,uykum var mı...
Ovulasyon dön. daha bir hafta oldu.. belirti olmaz heralde...

olmaz bencede ıste hos ben hesaplayabılıyorum kendımı erken donemde 2 3 haftalıkken benım asırı mıde bulantım vardı.ama hastalıga yormustum.doktorumda olabılıyor bazen hormon degısımınden demıstı.bunyen en ufak degısıklıge tepkı verıosa cıkabılıyormus yanıde bızımkısı kuruntu:D

arkadaşlar bu hcg ne zaman yukselıyor kanda yaa bat 2 mart 24 unde baktım kan testıyle tabuıkı sonuc negatıf
umutsz vakamıyım bu ay bılen cevaplasın yaa. doktor bekle gecsın gunun dıyo ama bekleyebılmek ne mumkun yaaa...

ya gercekten belli olmuyor o kımı kadında ıkı gunluk dahı olsa cıkıyor kımısınde bat gecınce cıkıyor beklemekten baska sansın yok gıbı..ama sabret az kalmıs

6 şubattı. normalde 28 günde bir oluyorum ama 2 3 aydır değişmeler oldu tarihte. bide gecen ay ilk defa adet öncesimde kahverengi lekelenmeler oldu pşey dedim yerleşme kanaması herhalde ama öle olmadı ve kasıklarımda 1 hafta önce sancılar başladı bunlar hiç olmamıştı o yüzden cok ümitlendim ama olmadı. inş. bu ay olur. tarihleriniz uyuyormu onsan bir öncekide 10 ocaktı....

ya gercekten belli olmuyor o kımı kadında ıkı gunluk dahı olsa cıkıyor kımısınde bat gecınce cıkıyor beklemekten baska sansın yok gıbı..ama sabret az kalmıs

oyle yapıcam artık cunku kan verıp durmak da ıstemıyorum. bakalım ıns 2 mart hemencık gelırde bende beklenen haberı verırım sıze

6 şubattı. normalde 28 günde bir oluyorum ama 2 3 aydır değişmeler oldu tarihte. bide gecen ay ilk defa adet öncesimde kahverengi lekelenmeler oldu pşey dedim yerleşme kanaması herhalde ama öle olmadı ve kasıklarımda 1 hafta önce sancılar başladı bunlar hiç olmamıştı o yüzden cok ümitlendim ama olmadı. inş. bu ay olur. tarihleriniz uyuyormu onsan bir öncekide 10 ocaktı....

bnmde bır oncekı 6 subat ondan bır oncesıde 5 ocak bır ıkı gun oynar benım hep nerdeyse aynı :) ıns bu ay olmustur.cozemıyorumkı ben kendımı en ıyısı akısa bırakmakta ınsan ısteyınce takıyomus ya.

Hayırlısı olsunn, günler azaldıkça insan dahada çok hevesleniyo, güzel haberler verirsin sende inşallahhh

İnşallah canım yaa..beklemek çok zor..hele de kendini dinlemek yok mu..Eşim artık belirti-mi-acabalarımı dinlemekten bıktı garibim..

Kızlar yaa bir şey sorucam...Ovulasyon döneminde göğüs uçlarım sızlıyodu ama sonra geçti.Ovulasyon belirtisi olabilir mi sizce daha önce böyle bişey olmamıştı..

İnşallah canım yaa..beklemek çok zor..hele de kendini dinlemek yok mu..Eşim artık belirti-mi-acabalarımı dinlemekten bıktı garibim..

kıyamm onlarada yazık ya benım esımde aynı sekılde hos o heveslendırıyor okadar calısıyorum olmuyomu dıe sacma espırılerede sahıp:) hatta gecen cok mıdem bulandıgı ıcın hamile bıle sandı garıbım hemen olcak kafasından cıkamadı:) sonra ben o hallerını kullanmaya baslıyınca uyandı bana cıft cızgıyle gelmeden ınanmam sana dedı:)) bıktım dıyo bısı yok kendını kuruyosun:D

Kızlar yaa bir şey sorucam...Ovulasyon döneminde göğüs uçlarım sızlıyodu ama sonra geçti.Ovulasyon belirtisi olabilir mi sizce daha önce böyle bişey olmamıştı..

hıc duymadım ya yumurtlama donemınde sızlama oldugunu akıntı falan oldugunu bılıyorum ama:S

Dilory siz ne zamandan beri düşünüyosunuz bebiş:)

aslında tam olarak bılemıyorum:) ama son 3 4 aydr korunmuyoruz.yanı ben ısyan edıp bıraktım gecen sene mart ortasında 14 haftalık bebegımı aldrmak zorunda kaldıktan sonra ıgneyle ıgne olmadıgım ayda hap ıcerek korundum.snra nolduysa bırakasım geldı. hos daha esımle sevgılıykende bebegım olsa olur derdım yanı hep ıstıyodum:D anladımkı planla olmuyor.zaten tum ıslerım planlı barı bu olmasın ne zamn olursa en hayırlısı...yoksa ıstı paraydı (kayınvalıdeydı esımın aılesıyle sorun yasıorumda:D) ertelıcem zamana bıraktım:)

hıc duymadım ya yumurtlama donemınde sızlama oldugunu akıntı falan oldugunu bılıyorum ama:S
Aslında akıntı oldu ama çok azdı sonra sızlama başladı ben de acaba bu kez oldu mu diye sevinirken öyle geçti gitti..Daha önce okumuştum göğüs ucu sızlaması ilk belirtilerden biri diye..

Aslında akıntı oldu ama çok azdı sonra sızlama başladı ben de acaba bu kez oldu mu diye sevinirken öyle geçti gitti..Daha önce okumuştum göğüs ucu sızlaması ilk belirtilerden biri diye..

hamılelık belırtılerındenmı bahsedıyodun sen ben yumurtlama donemınde olup olmadıgını sordugunu sanmıstım canım yanlıs anlamısım. evet hamılelıkte yanı benım cok agrımıstı goguslerım normalde adet donemımde falanda agrımazlardı hıc

Back