bat ıcın gun sayanlar...

bızde senı takıpteyız ozaman:) o neymıs hıc duymadım

:1::1: İlişkiden sonra kocacığın seni ayaklarından kaldırıp silkelicek sağa sola falan hızlı teslimat oluyomuşş ben sana linki atayım oku o yöntemle bir sürü kişi hamile kalmışş :52::52:

Evetttt gerçekten umut olmasa ne yapardıkk bilmem. Hadi bakalımm inşallah bebek haberlerinizi alırım en kısa zamandaaa

Bende pek ümitli degilim. Bu bel ve kasık ağrısi kırmızılar için sürekli sinyal veriyo sanki..napalim olmazsa bu ay bizde silkeletmeyi deneriz artik:)

Bende pek ümitli degilim. Bu bel ve kasık ağrısi kırmızılar için sürekli sinyal veriyo sanki..napalim olmazsa bu ay bizde silkeletmeyi deneriz artik:)

silkelenıp belımızı kırmayalımda:)) bana bole yontemler valla sacma gelıyo bılla sacma gelıyor..yastıgı falan anlıyorum acıklanabılırde bu tam sacmalık gıbı bı yerınıze bısı olur ya..

silkelenıp belımızı kırmayalımda:)) bana bole yontemler valla sacma gelıyo bılla sacma gelıyor..yastıgı falan anlıyorum acıklanabılırde bu tam sacmalık gıbı bı yerınıze bısı olur ya..

:) :) bebek derken beliimizden oluyoms walla:)) rabbim ol demedikce yastık silkeleme hepsi boş..işin espirisi bunlar

sımdı bole dedım ama nedenını solıyım deneyen sonuca ulasan arkadaslar zaten bebek denemesınde olanlar:)yanı sureklı falıyet halındeler dolayısıyla batlarını gunlerını hesaplamasalarda ıstemsızce bılıyorlar:) sılkelendıler dıye olmadı ya bebek zaten yolunu buluyo spremler naparsan yap hızlanmazkı dıs etkenlerle ben korkarım hem bu yontemden neme lazım bısı cıkar attırırsınız belınızıfaln aman dıkkat ya.

hehh dogru demıssın ol demeden olmaz:)

Son düzenleme:
sımdı bole dedım ama nedenını solıyım deneyen sonuca ulasan arkadaslar zaten bebek denemesınde olanlar:)yanı sureklı falıyet halındeler dolayısıyla batlarını gunlerını hesaplamasalarda ıstemsızce bılıyorlar:) sılkelendıler dıye olmadı ya bebek zaten yolunu buluyo spremler naparsan yap hızlanmazkı dıs etkenlerle ben korkarım hem bu yontemden neme lazım bısı cıkar attırırsınız belınızıfaln aman dıkkat ya.

hehh dogru demıssın ol demeden olmaz:)

Bazen oyle bi duruma geliyorsun ki dilory, belki olur bi umut deyip deniyosun,sacmalik değilde caresizlik desek..Allahim çaresiz bırakmasın bizleri

merhaba arkadaşlar benim de bat 16 martta şu an ovulasyon dönemindeyim. hepimiz için hayırlısı olsun.

Bazen oyle bi duruma geliyorsun ki dilory, belki olur bi umut deyip deniyosun,sacmalik değilde caresizlik desek..Allahim çaresiz bırakmasın bizleri

caresızlık demeyelım ya cok sukur caresız bır dert degıl bızımkısı ...sonucta asla cocugun olmaz denilmedı hıc bırımıze bır suru kadın var bızden kotu durumda olan belkıde gercekten caresız olan... oyuzden dedım sacma dıye canım kırmak degıldı amacım kımseyı yada deneyını yadırgamak degıldı..

Benimde bat ıma 6 gün var..günler geçmek bilmiyo valla:18: ne zaman bu ay takmicam desem de her ay adete yaklaşınca stres yapmaktan kendimi alamıyorum..İnşallah bu ay isteyen herkezin yavrusu göbişine gelirr...

hosgeldın canım sen calısıyosundur bu aralar:) ıns guzel haberler verırsın bıze...
sağol canım. evet çalışmalar devam ediyor bu ay soğan suyu içtim bi de şu meşhur silkeletme yapıyorum. bir de ovulasyon testi aldım. eğer bu ay hamile kalırsam soğan suyunun ve silkeletmenin faydası olacak

normalde sogan yıyemeyen bırıyım tahamulum hıc yok kokusuna hadı tadıneysede ıctıkten sonra kokmuyomu

Canım bende soğandan o kadar tiksinirdim ki anlatamam.Ama mecbur kalınca insan içiyo işte.Kistleri yok ediyo buyuk oranda ve rahmi gebeliğe hazırlıyor...Bir kaç aydır içiyorum aslında..Orta büyüklükte soğanı yıkayıp 4 e bölüp 2,5 su bardağı suda kaynatıyosun 5 dk. dinlendirip ılık şekilde sabah ve akşam aç karnına 15 gün boyunca içiyosun.Adetin 7. günü başlıyosun içmeye tabi..Normal soğanı çiğ yemek gibi değil kaynadığı için hiç koku vermiyo zaten...

Back