bat ıcın gun sayanlar...

ben yatıyorum kızlar,1 gün daha gitti kaldı 7 gün...
bakalım mart ayı bize baharı getirecek mi?
hepinize iyi geceler.

haklısın aslında ama napalım beklenmio işte. senin bat ne zaman

6 mart mecbur beklıcem napıyımmkı sımdı yorsam var desem varmı yokm u bellı degılkı bosuna kendımı kandırmıcam:) ondan sanada oyle dedım canım yoksa bende bekleyemedıgımden actım bakma burda konusuyorumda kendımı de frenlıyorum:)

:)bende farkındayım aslında erken olduğunun ama bi umut bişeler duymak istersin ya öle bişe heralde..inşlhh bizlerede nasip olur hamile olduğumuz haberini almak..beklicez bakalım

:)bende farkındayım aslında erken olduğunun ama bi umut bişeler duymak istersin ya öle bişe heralde..inşlhh bizlerede nasip olur hamile olduğumuz haberini almak..beklicez bakalım

ins canım ya bakalım ılk kımın guzel haberını alıcaz:)bısıler duymak ıstıyorumda kndı ıcımden geln seslerı degıl tebrıklerı hayırlı olsunları falan:))

Günaydın hatunlar, bu sabah test yapmama gerek kalmadan kırmızlar geldi maleseff, sizlerden güzelll haberleri alırım inşallah, Allah gönlünüze göre versinn, bebekler gelsin artıkkk sevgiler hepinizee

Günaydın hatunlar, bu sabah test yapmama gerek kalmadan kırmızlar geldi maleseff, sizlerden güzelll haberleri alırım inşallah, Allah gönlünüze göre versinn, bebekler gelsin artıkkk sevgiler hepinizee

Olsun canim ya sikma kendini daha cok bat var:)bu ay daha sik calisirsin sende hem rahat olursun zamanla dimi??iki kirmiziyq uzulme hic

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım, bu bebişler biraz nazlı oluyor ama doğru zamanda geleceğine eminim :)

ins canım ya bakalım ılk kımın guzel haberını alıcaz:)bısıler duymak ıstıyorumda kndı ıcımden geln seslerı degıl tebrıklerı hayırlı olsunları falan:))

Inslh bigün o tebrikleride alırız canım..gerçi ben bu bel ağrısı ve kasik sancisiyla ancak kirmizilari görürüm:)

Sende sıkma canını..her ay yeni bi umutla baslio.bi dahaki inslh

evet tarihler yakın. aman umarım hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olurrr düşünmemek istiyorum ama olmuyo. 2 3 gündür belimde ve yumurtalıklarımda hafif sancılar var. dün ve bugünde yediklerim ağzıma geliyo geğirince. şimdi böle olunca herşeyi gebeliğe yoruyorum. sende hiç böle şeyler oluyor mu.

mrb :) hadi bakalım şu tarih hayırlısıyla bi gelsinde sonuçları bildirelim inş. :) inş. hiç birimiz 9 ay 10 gün boyunca adet olamayızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ve sonunda da hayırlı tatlı bi veleti kucağımıza alabilirizzzzzzzzzzzzzz :)

bulantım var benımde ama ben burnumun hassaslıgına yoruyorum daha cok:) hos ılk gebelıgımde maffetmıstı benı hos o zaman da hamıle oldugumu bılmedıgımden hastalıga yormustum.gene var sımdı ama bebektenmı yoksa bn kenedı kendımemı yaoıyorum bılemedım..benım bu kasık sancılarım 8 9 gundur var ama sonuc ne olur gorcem:)

sağlık olsun umarım bir dahaki ay bebişin tutunur :) bizde bol bol dua et

hmmmmmmmm anladım hadi bakalım hayırlısı inş. doğru zamandır ve bebeğimiz bizi daha cok bekletmeden Allahın izniyle gelirrrrrrr :)

Amanın ne güzel dilekler bunlar, inşallah canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…