bat ıcın gun sayanlar...

Evet ya bende de prolaktin sorunu vardı. O yüzden ovülasyon testinde çift çizgiyi ilk defa bu ay yakaladım. Ay nası kalbim attı anlatamam. Allah öbüründe de görmeyi nasip etsin inşallah. Bu arada soruna gelince daha çok yeni olduğu için bence bugün yapma yarın ve pazar yap. elinde öbürleri gelene adar 3 tane kalmış olur. nasılsa erken başlamışsın yapmaya

Gozunaydin canım,darisi kalp atisina inslh. Peki doktorrun ilaç filan verdimi..ilk hamileliginden dolayı..

Gozunaydin canım,darisi kalp atisina inslh. Peki doktorrun ilaç filan verdimi..ilk hamileliginden dolayı..

aslında ılk hamılelıgım degıl..evet ılac verdı ama progestan ıle folıbol klasık yanı ozel bısı soylemedı gec dollenmedır sıkıntı olmaz dedı ama ben fena takıldım nasıl kucuk dıye 2 hafta gecsede bıran once rahatlasam.

Benim bütün ağrılarım gitti ya anlamadım.. Sabahtan beri hiç bir şeyim yok. Kasık ağrımda gitti bel ağrımda. Anlamadım noldu. Çok zor dayanıyorum test almamak için. Gecikmeden almak istemiyorum. Eskiden iki adet arası hemen geçerdi anlamazdım bile. Bu ay geçmek bilmedi. Off. Allah'tan başka arkadaşlar bebiş haberlerini öğreniyorlar da seviniyorum Bir gün bende yazıcam buraya inşşş

Canim biliyorum bundan önceki hamileliginde kürtajla sonuclandigini .onun için koruma amaçlı herhangi bi ilaç verdimi die sordum.bilmezmiyim o iki haftalar geçmek bilmez..iyi olur insh takılma, dedigi gibi geç döllenme olabilir

ben hala adet olmadım dilory 8.gün bugun pztsiye randevu aldm ozamana kadar olmassam bi zahmet gidicem artık:) kist felan olurmukı dıye korkmaya basladım ya

ben hala adet olmadım dilory 8.gün bugun pztsiye randevu aldm ozamana kadar olmassam bi zahmet gidicem artık:) kist felan olurmukı dıye korkmaya basladım ya

Ayy maşallah bu ne sabır ben olsam şimdiye kadar 80 tane test tahlil yaptırmıştım ve doktora gitmiştim. Gerçi ben elimden gelse adet gelmeden öğreneyim derdindeyimde:)

yok canım o anlamda bı ılac vermedı.yanı verdıde klasık progestan rhım guclnesın dıye ama herkese verılıyor zaten.ıns gec dollenmedır korkuma sıgara ıcmıyorum.nasıl zorlanıyorum anlatamam ama deger. bakalım atık hos bı aksılık olsa solerdı doktorum ama demedı bırsey .

ee test yapmadın mı tekrar catlatcaksın ınsanı ya:) kos bır test al merak ettım.hıc bısı cıkmasada o doktora gıt artık kontrolu elden bırakmamak lazım.kıst falan zannetmıyorum olsun.

BAT tan 2 gün önce yerleşme kanaması gelir mi kızlar? Test yapsam mı acaba? Benim BAT yarın ama iki gündür kahverengi lekemsi birşeyler geliyo

BAT tan 2 gün önce yerleşme kanaması gelir mi kızlar? Test yapsam mı acaba? Benim BAT yarın ama iki gündür kahverengi lekemsi birşeyler geliyo

bence bırazcık daha bekle yarın yaparsın eger adet olmazsan.ama eger moralımı bozmam ben dıyorsan kos hemen yap..bebegın gelmıstır belkıde ama strese gırceksn bekle bnce

bence bırazcık daha bekle yarın yaparsın eger adet olmazsan.ama eger moralımı bozmam ben dıyorsan kos hemen yap..bebegın gelmıstır belkıde ama strese gırceksn bekle bnce

Ay belesen bi türlü beklemesen bi türlü... Sende olmuş muyd yerleşme kanaması?Farkında mısın canım?

Ay belesen bi türlü beklemesen bi türlü... Sende olmuş muyd yerleşme kanaması?Farkında mısın canım?

hayır canım bende yerlesme kanaması olmadı.emınım olmadıgına cunku sıkı takıpteydım.ama bazı kısılede olabılıyor. bos ver sen benıde gıt test yap helede elının altında varsa yap gıtsın ama moralını bozmadan nasılsa saglıklısınız ıllakı olucak

Peki test için ilk idrarı beklemek gerek miyor mu? bide yerleşme kanamasından bi kaç gün sonra idrarda B HCG çıkıyormuş galiba Onun hakkında bir bilgin var mı

Peki test için ilk idrarı beklemek gerek miyor mu? bide yerleşme kanamasından bi kaç gün sonra idrarda B HCG çıkıyormuş galiba Onun hakkında bir bilgin var mı

bhcg yumurta dollendıkten sonra salıgılanmaya baslıyor vucutta. ama yukselmesı zaman alabılıyor oyuzden adetten tarıhınızı bekleyın denılıyor ama benımkı 2 gun once sonuc vermıstı.ılk ıdrar ıle denme nedenı onun daha konsantre olusu yanı daha cok hormon ıcerıyor uyurken seyreltemedıgımız ıcın...ıkı 3 saatlık sıkısıklıkta yaterlı oluyormus cıkması ıcın.

Kızçelerimmm bende bıraktım bugün ve yarın ovülasyon testi yapmıcam. ayın 4ünde adetim başlamıştı. ayın 13ünde başlamak erken olmuş sizcede demi ? pazar ayın 17si pazar günü başlıcam.. şimdide korku saldı beni acaba yumurtam çatlamıo filan olabilirmi filan die..
gerçi daha önce ovulasyon testi hiç kullanmadım bilmiyorum ama çatlama yoksa tamamen silikmi çıkıyor? benim 2. çizgi çok silik çıktı acaba çatlamaya başlıomu oluyor? kızlar bilen varsa ne olur yazsın bişiler çıldırcam meraktan yaa :18:

ee test yapmadın mı tekrar catlatcaksın ınsanı ya:) kos bır test al merak ettım.hıc bısı cıkmasada o doktora gıt artık kontrolu elden bırakmamak lazım.kıst falan zannetmıyorum olsun.

bugun 9 a grdım.dun sabah ıdrarıyla yaptm negatıftı esımı ıse gonderdm 5 dk bekledim uyumus kalmısım.uyandgmda teste baktım t de yıne kapkalın silik bi çizgi ınce cızgı gıbı degıl yanı enli bayaa.ama kacıncı dkkada oldu bılmıyorm gecersizde olablır dıyorlar.bırde garip bişey oldu kurstan gelırken sol kasıgımda bırden agrıl bı sekıde atma oldu dısna pörtlicek sandım oturdum bı bank bulup biraz gectı sonra sankı yumruklar gibiydi nedendir ki bu yasadınmı hiç?inşallah kist felan değildir pzt si kan testi yaptrcam artık.

Ayy maşallah bu ne sabır ben olsam şimdiye kadar 80 tane test tahlil yaptırmıştım ve doktora gitmiştim. Gerçi ben elimden gelse adet gelmeden öğreneyim derdindeyimde:)

3 idrar testi yaptım negatif reglım gelır naslsa olagan bı gecıkmedr belk dye kanıda yaptırmadım belrsızlıkte gergınlık yaptı artık iyice.sonuc neggatif olunca hevesi kacıyor insanın ya ümidim bari tükenmesin diye bekledim hamilemiyim ihtimalide güzel napim hayrlısı olsun hepimiz için inşallah.

anca yazabıldım canım bnım pc bozuk oldugundan anca gırebıldım nete.bende de ole bır zonklama olmustu ıkı buklum yapmıstı benı.sonra gecmıstı tekrarlamamsıtı.bıde kafanı karıstırmak ıstemem ama 10 dkkadan sonra cıkana bakmayın dıye ben negatıf testlerımden bılıyorum 10 dk sonra hıc kırmızı cızgı cıkmıyordu t de.pozıtıf olandada degısmıodu sonuc.hanı ıne cıksa ıslandı bozuldu dıcem ama kalın cıkmıs bırde.bı test daha yapsaydın keske kıst falan dıye dusunme hıc ya.sanmamkı kıst olsun en fazla sıkıntından olmamıssındır.senden cok ben meraktayım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…