Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah senden de güzel haber alırız inşallaaahh hamilesindir canımmbenimde adetim yarın ama kasıklarım yaklaşık bir haftadır ağrıyor gögüslerim hassas dün test yaptım ama çıkmadı:) beni rahatlatacak bi kaç cümle lütfen saatleri geçiremiyorum((
kızlar kasık ağrıları hayra çıktı hamileyim darıssı sizlere olsun inşaallah
Kızlar size bişi sorucam ?
ben bu ovulasyon testinden bişi anlamadım yaaa.. pazar günü testi yaptığım testte 2.çizgi diğer günlere nazaran daha belirgindi ama o kontrol çizgisi kadar da kırmızı değildi. bende yumurtlamam başlaması yakın diye düşündüm ama dün yaptığım testte silik çıktı. Ne yani şimdi benim yumurtam çatlamıyormu??
senin belirtilerin var mı neler paylaşır mısın lütfen...inşallah senden de güzel haber alırız inşallaaahh hamilesindir canımm...o kadar beklemişssn.. gün dedğin hemen geçiverir ..
bende çok sabırsızım 4 gün kaldı :26:
inşallah diyelim... adet belirtilerimde yok gibi yada bana öle geliyo ... tuvalete adet oldum diye gidiyorum beyaz akıntı var sadece hayırlısı diyelim artık... ama dün testte çıkmadı![]()
senin belirtilerin var mı neler paylaşır mısın lütfen...
üzülme canım yha ümidini de kesmeeMeRa22 sende belirtiler varmı varsa neler benimde son 4 gün ama hiç belirti yok sankikafayı yemek üzereyim
![]()
üzülme canım yha ümidini de kesmee... bende sadce regl belirtilernden baska bişe yok ki.. bende kötü düşünmemeye çalışıyorum ... bi yandan da çook sabırsızım acabalr kafamda dönüp duruo:26: ..
Benimde hep kafam karışıyo evde test yapsam diyorum sonra diyorum daha erken çıkmazçok aklıma getirmemeye çalışıyorum. iyiki bu siteye üye olmuşum burda bişeyler okuyunca içim rahatlıyor sanki
![]()
Aynen bgün bende düşündün test yapsam mı diye sonra vazgeçtim erken diye..bende geçen ay hamilelik belirtilerini internetten arastırıyodum bu siteye rast geldim.. okudum okudukça bilgilendim takip ettim sürekli... üye oldum daha çok bilgi edinmek için ve iyiki de üye olmusum diyorum senin dedğin gbi ... en azından birbirimize destek oluyoruz.. olmasakta ben destekci olmak isterim..
Selam kızlar benim adet günüm yarın, kasıklarım da ağrıyor maalesef2 aylık bebeği olan bir arkadaşım hamile olduğunu bilmediği adet beklediği dönemde o yaşanan ağrı için hem adet ağrısına benziyor hem de değil gibi demişti. Sanki öyle bir ağrı var bende de. Normalde adet ağrım karnım söker gibi olurdu sonrasında da ishal olurdum şimdi öyle bir ağrı yok. Off her şeye belirti diye yaklaşmak insanı yoruyor ama elimizde değil işte.. Evde derken gebelik testi de var ama yapmaya elim gitmiyor. Hem olumsuz sonuca da hazırım diyorum bi yandan da testi yapacak gücü kendimde bulamıyorum. Hafta sonu görümcemin bebeğini görmeye gittik 10 günlük bebek bize gülümsüyor mucize gibi bir şey... Allahım daha fazla bekletmesin hepimizi inşallah....
neden kimse bişey yazmıyo yoksa kimse uyanmadımı ben işteyim ve hiç bir şey yapmak istemiyorum artık galiba kendime meşgale bulmam lazım günü bitirmek için ...![]()
Günaydın ben sabah test yaptım sanırım hamileyimmmm :))) elimde erken gebelik testi vardı çift çizgiyi gördüm, bugün adet günüm.Sabah da bir tane normal gebelik testi aldım heyecandan yapamıyorum tuvaletim gelmiyor :) Sen de test yapsana