Ayyy kızlar..Bugün bat günümdü.Sabah ilk idrarla test yaptım 5dk içinde ikinci cizgi çıktı..:) ikinci testi de yaptım ikincidede çift çizgiyi gördüm..Şimdi kan tetine gidiyorum..Bana dua edin nolur inşallah değerlerimde iyi çıkarr..
Amin canım inşallah, benim adet yeni bitti amaa sevgili eşim çok hasta belki bu ayı boş geçeriz, doktora ne zaman gideceksin ?
Ayyy kızlar..Bugün bat günümdü.Sabah ilk idrarla test yaptım 5dk içinde ikinci cizgi çıktı..:) ikinci testi de yaptım ikincidede çift çizgiyi gördüm..Şimdi kan tetine gidiyorum..Bana dua edin nolur inşallah değerlerimde iyi çıkarr..
hımm anladım canım bekle bakalım ctsı denersın artık testı:)pek hastalanıcak gıbı gelmıyosun bana ya ıns ıcıme dogan dogru cıkar:)sızden cok ben sabırsızlanıyorum:)
Canım ya inşallah öyledir :) senin belirtiler nasıl gidiyor bu arada? bulantılar falan başladı mı? kan testi yaptırdın mı?
ben de bebeiğimin kalp atışları olmadığından 18 aralıkta kürtaj oldum. sonraki adetim ocak 28di. yani 41 gün sonra. şu an 38. gündeyim hala adet olmadım. normal periyodum 36-37 gün falan. umutlanmak da istemiyorum ama meraktan da ölücem. ptesi test yaptım negatifti. yarın gene yapıcam umarım çift çizgiyi yakalarım...
Canım ya inşallah öyledir :) senin belirtiler nasıl gidiyor bu arada? bulantılar falan başladı mı? kan testi yaptırdın mı?
bulantım cok sukur suan yok ama benım bunyem bulantıya cok musaıt:)ondan cok cekıcem gıbı gelıyor...kasık arım var adet olucak gıbı oluyor hala hos normalmıs yorulunca sınır yapınca daha cok oluyor bende fırsat buldukca oturuyorum:) kan testı yaptırmadım henuz ya kararsızım o konuda beklesem hersyını bır gorsem mı dıyorum..nasıl duruyorum hala bende bılmıyorum ama
merhaba kızlar 6 aylık evliyim .. bebek kararını 2 ay önce aldık henüz çift çizgileri göremedik..bat günlerini beklemek gerçkten çok yıpratıcı hele bide sonunda kırmızıları gördüğümüzde...... hamile olanları tebrik ediyorum canı gönülden.. darısı benim gibi bekleyenlerin basına..
bulantım cok sukur suan yok ama benım bunyem bulantıya cok musaıt:)ondan cok cekıcem gıbı gelıyor...kasık arım var adet olucak gıbı oluyor hala hos normalmıs yorulunca sınır yapınca daha cok oluyor bende fırsat buldukca oturuyorum:) kan testı yaptırmadım henuz ya kararsızım o konuda beklesem hersyını bır gorsem mı dıyorum..nasıl duruyorum hala bende bılmıyorum ama
Bu dönem fiziksel olarak çok yorma kendini canım, stresten falan biraz uzak durmak gerekiyor. Ben olsam sabırsızlanırdım doktora gitmek için. Ayy çok heyecanlı, çok sevindim senin adına :)
Bu dönem fiziksel olarak çok yorma kendini canım, stresten falan biraz uzak durmak gerekiyor. Ben olsam sabırsızlanırdım doktora gitmek için. Ayy çok heyecanlı, çok sevindim senin adına :)
dur daha ben sevınıcem sıze:) bende normalde dayanamazdımda sımdı bısı ogrenemıcem gıbı gelıyor ondan ertelıyorum dahada stres yapmıyım dıye..yorulmamak stres yapmamak elde degıl ıstede en aza ındırıyorum benı delırte bılıcek nıtelıkte oldugunu bıldıgım muvekkıllere randvu vermıyorum bu ara:)belkı gaza gelıp cts gıderım:)
merhaba kızlar 6 aylık evliyim .. bebek kararını 2 ay önce aldık henüz çift çizgileri göremedik..bat günlerini beklemek gerçkten çok yıpratıcı hele bide sonunda kırmızıları gördüğümüzde...... hamile olanları tebrik ediyorum canı gönülden.. darısı benim gibi bekleyenlerin basına..
Gecmıs olsun canım kac haftalıkken kurtaj oldun? bıraz toparlanmayı bekleseydın keske kanda dsmesını beklıyorlar cunku degerlerın (bende oyle yaptılar) yarın yenıle bakalım testı..ıns vardır ama yoksada uzulme bıraz toparlan rahmın faln ıyıce bebek korumaya musaıt hale gelsın..hıc stres yapma hos geldın:)
hoşbulduk canım. 7-8 haftalık falandı. doktor 1 ay bekleyin istiyorsanız tekrar denemeye başlayabilirsiniz demişti. kürtajı 18 aralıkta oldum. bu sıralar regl olmam gerek ama geçti işte bikaç gün. hayırlısı artık
Biz de 2 aydır düşünüyoruz. Bu kararı verdiğin anda gerçekten sabır ve özveri isteyen bir bekleyiş sürecine giriyosun. Ben sabırsızlandıkça ne kadar çok istediğimi daha iyi anladım. İnşallah en kısa sürede dileğin gerçek olur.
Kızlarr hepinizin iyi dilekleri için çokk çokkk teşekkürederimm..Kan testiylede gebeliğimi tescillemiş oldumm...İnşallahhh sizinde hamilelik haberinizi bir an önce alırımm.O kadar güzel bir duygu ki ilk kez bu duyguyu yaşıyorum..Sizler için dua edicem..
Kızlarr hepinizin iyi dilekleri için çokk çokkk teşekkürederimm..Kan testiylede gebeliğimi tescillemiş oldumm...İnşallahhh sizinde hamilelik haberinizi bir an önce alırımm.O kadar güzel bir duygu ki ilk kez bu duyguyu yaşıyorum..Sizler için dua edicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?