bat ıcın gun sayanlar...

tebriklerrr hamileler çoğalıyoo sağlıkla kucağına al canımm

Amin canım inşallah, benim adet yeni bitti amaa sevgili eşim çok hasta belki bu ayı boş geçeriz, doktora ne zaman gideceksin ?

hayırdır ya gecmıs olsun canım cok...ıns cok onemlı bırseyı yoktur.bılmıyorumkı hafta sonu yanı bu cts gıdıyım dıyodum sonra dedım bı hafta daha dolsun haftaya cts gıdıyım sımdı gıtsem sadece evet hamılesın dıcek, en azından kesesını kalp atısını falan duyuyım ıstıyorum..karasızım cok :S

ben de bebeiğimin kalp atışları olmadığından 18 aralıkta kürtaj oldum. sonraki adetim ocak 28di. yani 41 gün sonra. şu an 38. gündeyim hala adet olmadım. normal periyodum 36-37 gün falan. umutlanmak da istemiyorum ama meraktan da ölücem. ptesi test yaptım negatifti. yarın gene yapıcam umarım çift çizgiyi yakalarım...

tebrikler darısı tüm isteyenlerin başına. allah sağlık versinn

Merhaba kızlar :) hamişleri tebrik ederim sağ salim doğurup kucağınıza alırsınız inşallah :) bende 2. bebeği istiyorum oğlum 34 aylık:) artık büyüdü 2. de olursa doğana kadar bayağı büyür :) ben uzun zaman doğum kontol hapı kullandım pco vardı diye. artık bebek istediğim için bıraktık en son ilacımı içerken 17 şubatta oldum regl. sonrasında 20 şubatta ilacım bitti ve 22 şubatta folik asit ve e vitaminine başladım. 26 şubatta korunmadık eşimle. bir kaç gün sonra bende mide bulantısı ve kasıklarda ara ara batmalar ve şişkinlik oldu. hala da devam ediyor. 5 martta progestana başladım 10 gün kullanacağım. dün akşam ve bugün sabah 1 saat süren baş dönmesi yaşadım. akıntım da var. acaba hamilemiyim bilemedim. böyle bir şey yaşayan var mı kızlar aranızda.. yani erken gebelik belirtisini?? test almadım çünkü batıma daha var.. yani progestan 8 gün sonra bırakılacak sonrasında regl dedi doktor ama eğer olmazsam 19u batım. bilemedim ne haldeyim

Son düzenleme:
merhaba kızlar 6 aylık evliyim .. bebek kararını 2 ay önce aldık henüz çift çizgileri göremedik..bat günlerini beklemek gerçkten çok yıpratıcı hele bide sonunda kırmızıları gördüğümüzde ...... hamile olanları tebrik ediyorum canı gönülden.. darısı benim gibi bekleyenlerin basına..

Son düzenleme:

Gecmıs olsun canım kac haftalıkken kurtaj oldun? bıraz toparlanmayı bekleseydın keske kanda dsmesını beklıyorlar cunku degerlerın (bende oyle yaptılar) yarın yenıle bakalım testı..ıns vardır ama yoksada uzulme bıraz toparlan rahmın faln ıyıce bebek korumaya musaıt hale gelsın..hıc stres yapma hos geldın:)

Çok tebrik ederim canım. Ne güzel haberler bunlar :)

saol canım... bızde beraber stres atarız burda amac oydu zaten beraber vakıt gecıryoruz ılk kuralımız moral bozmak yok:)

Biz de 2 aydır düşünüyoruz. Bu kararı verdiğin anda gerçekten sabır ve özveri isteyen bir bekleyiş sürecine giriyosun. Ben sabırsızlandıkça ne kadar çok istediğimi daha iyi anladım. İnşallah en kısa sürede dileğin gerçek olur.

hoşbulduk canım. 7-8 haftalık falandı. doktor 1 ay bekleyin istiyorsanız tekrar denemeye başlayabilirsiniz demişti. kürtajı 18 aralıkta oldum. bu sıralar regl olmam gerek ama geçti işte bikaç gün. hayırlısı artık

anladım canım hayırlısı olsun ozaman:) bıraz dha beklede bır test yap bakalım

çocuk sahibi olmak kolay gibi görünsede çok zormuş onu anladım.bat a son 3 -4 gün kala krizlere giriorum meraktan .. galiba ben çok fazla sabırsızım inşallah hamiiş haberi alırız bu ay

Kızlarr hepinizin iyi dilekleri için çokk çokkk teşekkürederimm..Kan testiylede gebeliğimi tescillemiş oldumm...İnşallahhh sizinde hamilelik haberinizi bir an önce alırımm.O kadar güzel bir duygu ki ilk kez bu duyguyu yaşıyorum..Sizler için dua edicem..

tebriklerrr... darısı tüm isteyenlerin başına inşallah canım.

canım doktora gorundunmu yoksa sadece testmı yaptrdın??bende kararsızımda oyuzden sordumm:)cok sevındım senın adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…