- 15 Aralık 2013
- 15.519
- 35.619
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kedicik sende mi geldin.Hamilesin
Hamilelik var canım Tebrikler :) cok da silik degil istersen bi test daha yap evde oyle kan ver
kedicik sende mi geldin.
bebişlerin napıyo..
çok heycanlıyım elim ayağım tutmuyor desem yeri.
gelirse kısmetiymiş dersin artık:)Ya korundugum halde ben de cok fazla belirti yasıyorum bu ay.
Dün gece korka korka test yaptım negatif cıktı. Bat 10 ekim. Hastaneye gidemedim valla korkumdan.
Yok canım boşa değil hamilesin çok belli çizgi koş git kan ver hemen :)ben sorana kadar yazdın zaten...
yaaa beni heycanlandırmayın
yürüyerek 5 dk ötede hastane var.
2 saat sonra sonuç çıkıyormuş:S
şimdi 86 tl yi boşa verdirmeyin bana
Hadi yaaa bendee kan vermeye gidicektim artikk simdi senin yazini okuyunca vazgectim neyse birazdaha bekeleylm bakalim cnmm bir hafta falan rabbim hayirlisini nasip etsin inssaynı durumdayız cnm bat 2 ekım ama hala gelen gıden yok ara ara kasık agrısı ve ınnaılmaz gohus agrısı cvekıyorum aksam kan testı vermeye gıttım malesef negatıf
Hadi yaaa bendee kan vermeye gidicektim artikk simdi senin yazini okuyunca vazgectim neyse birazdaha bekeleylm bakalim cnmm bir hafta falan rabbim hayirlisini nasip etsin inss
Saglik ocagi da yapiyor canimben sorana kadar yazdın zaten...
yaaa beni heycanlandırmayın
yürüyerek 5 dk ötede hastane var.
2 saat sonra sonuç çıkıyormuş:S
şimdi 86 tl yi boşa verdirmeyin bana
Yumurtlama tarihini biliyormusun canım geç döllenme olabilir ayrıca az olması değil gün aşırı ikiye katlaması önemli olan moral bozmaBenim de 3 ekimdi olmadim dun hassas gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik cikti bugun gittim kan testi yaptirdim 25.50 cikti cok dusuk geldi bana deger..
28 gunde bir regl oluyorum 20 eylul diye tahmin ediyorum o gunku belirtilerde yumurtlamayi isaret ediyorduYumurtlama tarihini biliyormusun canım geç döllenme olabilir ayrıca az olması değil gün aşırı ikiye katlaması önemli olan moral bozma
20 Eylül se bat geçmiş canım senin 4 ekim de gelmesi gerekiyordu kanamanın ya da benim gibi ovulasyondan 16 gün sonra geliyorsa batın yarın bence sabah ilk idrarla test yap hayırlısı inşaAllah28 gunde bir regl oluyorum 20 eylul diye tahmin ediyorum o gunku belirtilerde yumurtlamayi isaret ediyordu