E esmerlik Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2020 32 22 3 31 11 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi esmerlik #61 RBA18 .!.: Gebelik testinde pozitif gördükten sonra bende ovulasyon testi denedim pik şeklinde oldu. İnşallah hamilesindir Genişletmek için tıkla... Evet kuzum hamileymişim
RBA18 .!.: Gebelik testinde pozitif gördükten sonra bende ovulasyon testi denedim pik şeklinde oldu. İnşallah hamilesindir Genişletmek için tıkla... Evet kuzum hamileymişim
aygulk Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2020 81 39 8 32 16 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi esmerlik #62 Melom26 .!.: Allah razı olsun teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... canm meraba simdi doktordn ciktm keseyi gorduk hersey yolunda dedi cok mutluym sana cok tesekkr ederm icimi cok rahatlatmstn
Melom26 .!.: Allah razı olsun teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... canm meraba simdi doktordn ciktm keseyi gorduk hersey yolunda dedi cok mutluym sana cok tesekkr ederm icimi cok rahatlatmstn
E esmerlik Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2020 32 22 3 31 16 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi esmerlik #63 Ne demek kuzum kaç haftalıkta keseyi gördün Bende haftaya gideceğim Dr o zaman gel görürsün dedi 5hafta 1 günlüğüm şuan
Ne demek kuzum kaç haftalıkta keseyi gördün Bende haftaya gideceğim Dr o zaman gel görürsün dedi 5hafta 1 günlüğüm şuan
zeynep-ahmet Zeynep kardeşini bekliyor...:) Kayıtlı Üye 3 Haziran 2015 2.437 3.230 133 35 16 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi esmerlik #64 brcnyldz13 .!.: varsa kesin cikar yoksa kist yada tekrar yumurtlamadir. Sen test yapmazsan kimse bilemez. Genişletmek için tıkla... Slm . Kist varsa ovulasyon testi pik mi oluyor ben de bu ay pik gördüm ama gecen aydan kalan kistim var ondan mi pik oldu yani
brcnyldz13 .!.: varsa kesin cikar yoksa kist yada tekrar yumurtlamadir. Sen test yapmazsan kimse bilemez. Genişletmek için tıkla... Slm . Kist varsa ovulasyon testi pik mi oluyor ben de bu ay pik gördüm ama gecen aydan kalan kistim var ondan mi pik oldu yani