• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat günü avilasyon testim pozitif nolur yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik olabilir. Bende ovu testiyle öğrenip gebelik testi yapmıştım. Hemde bata günler kala.

Eklentiler

• 6BF071B8-EA8E-4769-ACF8-66C2E1EC8D54.jpeg
    6BF071B8-EA8E-4769-ACF8-66C2E1EC8D54.jpeg
    135,4 KB · Görüntüleme: 58
Inşallah sağlıkla huzurlu kucağına alırsın çok mutlu oldum gözün aydın

Aynı süreci ben de yaşadım. Bat zamanım geldi ben de değil gebelik ovulasyon testi bile yapmaya korkuyorum. İnsallah benim de vardır dua eder misiniz bana da. Allah'ım nasip etsin.

Aynı süreci ben de yaşadım. Bat zamanım geldi ben de değil gebelik ovulasyon testi bile yapmaya korkuyorum. İnsallah benim de vardır dua eder misiniz bana da. Allah'ım nasip etsin.
İnşaallah rabbim sana da nasip etsin yap kuzum varsa çıkıyor zaten

Kızlar merhaba en son bat günüm 10 Eylül
23 24 25 Eylül ovilasyon pik yapıp yumurtladım be değerlendirdik sonra silikleşsene kadar testi devam etti silikleşti aradan 2 hafta geçti reglme 5 gün kala içime bi şüphe düştü ovilasyon testi yaptım tine pozitif bat günüme kadar hep pozitifti
Bugün bat günüm bugün de yaptım yine piksizxe hamilemiyim 1 yıldır uğraşıyoruz korkuyorum gebelik yapmaya
Merhaba canım, 23,24,25 Eylül'ün her gununu mu değerlendirdiniz. Burda bazı arkadaşlar 2 günde bir ilişki diyorlarda sperm kalitesi düşüyor diye ondan sormak istedim, kusura bakma biraz özel olcak ama...

Kızlar merhaba en son bat günüm 10 Eylül
23 24 25 Eylül ovilasyon pik yapıp yumurtladım be değerlendirdik sonra silikleşsene kadar testi devam etti silikleşti aradan 2 hafta geçti reglme 5 gün kala içime bi şüphe düştü ovilasyon testi yaptım tine pozitif bat günüme kadar hep pozitifti
Bugün bat günüm bugün de yaptım yine piksizxe hamilemiyim 1 yıldır uğraşıyoruz korkuyorum gebelik yapmaya
Gebelik testinde pozitif gördükten sonra bende ovulasyon testi denedim pik şeklinde oldu. İnşallah hamilesindir

Kızlar çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok mutlu oldum sağlıkla kucakla 😍

Bende yazacaktım , ilk hamilelğimi ov testiyle öğrendim sizin gibi. Elhamdülillah çok şükür şimdi 7 yaşında yavrum.

Merhaba canım, 23,24,25 Eylül'ün her gununu mu değerlendirdiniz. Burda bazı arkadaşlar 2 günde bir ilişki diyorlarda sperm kalitesi düşüyor diye ondan sormak istedim, kusura bakma biraz özel olcak ama...
Kuzum her günü değerlendirdik

Back