Yaa çok sevindim inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın test fotoğrafını atat misinKızlar hamileyimmmmm nolur dua edin
Aynen hayırlı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsinYaa çok sevindim inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın test fotoğrafını atat misin
Kızlar merhaba en son bat günüm 10 Eylül
23 24 25 Eylül ovilasyon pik yapıp yumurtladım be değerlendirdik sonra silikleşsene kadar testi devam etti silikleşti aradan 2 hafta geçti reglme 5 gün kala içime bi şüphe düştü ovilasyon testi yaptım tine pozitif bat günüme kadar hep pozitifti
Bugün bat günüm bugün de yaptım yine piksizxe hamilemiyim 1 yıldır uğraşıyoruz korkuyorum gebelik yapmaya
[/QUOTE hamilesn gibi evet gozun aydn
Merhaba geçmiş olsun testin fotoğrafı var mı atar mısın bi bakalımkizlar bnmde en sn adt tarihm 7 eyluldu her ay 3 4 gn assa gelir snra ben cok hastalandm bagrsaklarm migdemden oluyordm doktora gittm kolonoskopi yapilmasi sart dedi bende hamilelik supem var bu ay hic korunmadk dedim eylun 30ydu yani 3 4 gn vardi regli gunume varsa zaten cikr dediler test yaptilar yokmus snra oldum kolnskopi ekim 2 snde snra bekledm bekledm adt olmaynca test yaptm slik cikti ama belirgn acaba nedr yardm edin
ataym iki tane yaptm 1 saat arayla ikinci da net cikti ataymMerhaba geçmiş olsun testin fotoğrafı var mı atar mısın bi bakalım
bu ilk yaptgmataym iki tane yaptm 1 saat arayla ikinci da net cikti ataym
Maşallah canım hamilesin gözün aydın hemen gidip kan testi ver belki geç döllenme olduğu için çıkmamıştır kanda hemen git bence en yakın özele 1-2 saat içinde çıkıyor sonucunataym iki tane yaptm 1 saat arayla ikinci da net cikti ataym
buda q satt snra yaptigm test hamileym yani oylemiMaşallah canım hamilesin gözün aydın hemen gidip kan testi ver belki geç döllenme olduğu için çıkmamıştır kanda hemen git bence en yakın özele 1-2 saat içinde çıkıyor sonucun
ama ben anastasi aldm yani opresyn olurken ya bebege bisey olmussa cok korkuyrmMaşallah canım hamilesin gözün aydın hemen gidip kan testi ver belki geç döllenme olduğu için çıkmamıştır kanda hemen git bence en yakın özele 1-2 saat içinde çıkıyor sonucun
Eveeeet kuruma çizgisi ya da silik çizgi olsa neyse seninki çok koyu çıkmış çok sevindim ya inşallah bu ay bende yaşarım bunubuda q satt snra yaptigm test hamileym yani oylemi
Hemen zaman kaybetme doktora git zaten ilk haftalarda ilaçlar senden bebeğe geçmiyor diye duymuştum hem Rabbim izin verdiyse hiç bir şey olmaz gönlünü ferah tutama ben anastasi aldm yani opresyn olurken ya bebege bisey olmussa cok korkuyrm
çok tesekkr ederm allah sizede nasip etsn insallahEveeeet kuruma çizgisi ya da silik çizgi olsa neyse seninki çok koyu çıkmış çok sevindim ya inşallah bu ay bende yaşarım bunu
Aminnn gidebilir mısın kan vermeye bizi de haberdar et. Sağlık ocaklari sabah aliyor kanı 1 gün sonra sonuç çıkıyor birde senin durumun ayrı hemen kos hastaneyeçok tesekkr ederm allah sizede nasip etsn insallah
insallah canm icimi cok rahatlatdn allah razi olsn sizden doktor yok derken bile icimde bi his vardi cok hissetmistm bu ay benHemen zaman kaybetme doktora git zaten ilk haftalarda ilaçlar senden bebeğe geçmiyor diye duymuştum hem Rabbim izin verdiyse hiç bir şey olmaz gönlünü ferah tut
Senden de Allah razı olsun insan hissediyor demek ki şuan seni tanımadığına rağmen çok mutlu oldum Rabbim yardımcın olsuninsallah canm icimi cok rahatlatdn allah razi olsn sizden doktor yok derken bile icimde bi his vardi cok hissetmistm bu ay ben
bu gn gidemem ki ama pazartesi ilk isim gidecegm dokturuma yazarm sizedeAminnn gidebilir mısın kan vermeye bizi de haberdar et. Sağlık ocaklari sabah aliyor kanı 1 gün sonra sonuç çıkıyor birde senin durumun ayrı hemen kos hastaneye
Tamam canım bekliyorum haberlerinibu gn gidemem ki ama pazartesi ilk isim gidecegm dokturuma yazarm sizede
bende seni tanidigima konusduma cok memnun oldm iyiki var bazi insalarSenden de Allah razı olsun insan hissediyor demek ki şuan seni tanımadığına rağmen çok mutlu oldum Rabbim yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?