varsa kesin cikar yoksa kist yada tekrar yumurtlamadir. Sen test yapmazsan kimse bilemez.Kızlar merhaba en son bat günüm 10 Eylül
23 24 25 Eylül ovilasyon pik yapıp yumurtladım be değerlendirdik sonra silikleşsene kadar testi devam etti silikleşti aradan 2 hafta geçti reglme 5 gün kala içime bi şüphe düştü ovilasyon testi yaptım tine pozitif bat günüme kadar hep pozitifti
Bugün bat günüm bugün de yaptım yine piksizxe hamilemiyim 1 yıldır uğraşıyoruz korkuyorum gebelik yapmaya
Genwlik olabilir acil test yap cnmKızlar merhaba en son bat günüm 10 Eylül
23 24 25 Eylül ovilasyon pik yapıp yumurtladım be değerlendirdik sonra silikleşsene kadar testi devam etti silikleşti aradan 2 hafta geçti reglme 5 gün kala içime bi şüphe düştü ovilasyon testi yaptım tine pozitif bat günüme kadar hep pozitifti
Bugün bat günüm bugün de yaptım yine piksizxe hamilemiyim 1 yıldır uğraşıyoruz korkuyorum gebelik yapmaya
Gebelik var gibi gorunuyor. Gebelik olunca bat günü ovulasyon koyu çıkar. Hemen bi gebelik testi yapmalısınızKızlar merhaba en son bat günüm 10 Eylül
Kız varsa yap çıkar biz merak ettikSabah erkenden yapayım o zamanın bile heyecanlandır beni
Burada bir arkadaş böyle bir testle öğrenmişti gebeliğini, olabilirsin bence cnm. Test yapmanı öneririm, hayırlı olsunKızlar merhaba en son bat günüm 10 Eylül
İnşaallah canımBurada bir arkadaş böyle bir testle öğrenmişti gebeliğini, olabilirsin bence cnm. Test yapmanı öneririm, hayırlı olsun ☺
Hele ben ben yapacağımKız varsa yap çıkar biz merak ettik
Bende merak ettim ama buyuk ihtimal gebelik var insallah yarini beklemeyin yapin varsa cikarHele ben ben yapacağım
normal gebelik testi yap canım boşuna erken gebelik testine para vermeyin aynıErken gebelik mi normal gebelik testi mi yapsam
Kızlar hamileyimmmmm nolur dua edinnormal gebelik testi yap canım boşuna erken gebelik testine para vermeyin aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?