• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bat gunlerimizi yazalim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eminem39

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
78
Puanlar
13
Arkadaslar bat gunlerimizi yazalim befaber konusalim dertleselim

bu ay yumurtlama günlerini değerlendirdik sözde bakalım sonucu 1 mayısta alacağız :D

bu ay yumurtlama günlerini değerlendirdik sözde bakalım sonucu 1 mayısta alacağız :KK70:
Haydi hayirlisi canim insallah olur allahim nasip eder , kac aydir deniyorsunuz ovulasyon trsti felan kullandiniz mi yok sa kafana gore mi dusunerek hespladin yunurtlama gunlerini

Haydi hayirlisi canim insallah olur allahim nasip eder , kac aydir deniyorsunuz ovulasyon trsti felan kullandiniz mi yok sa kafana gore mi dusunerek hespladin yunurtlama gunlerini
nerdeyse 3 senedir deniyoruz.test kullanmadım.sinir oldum takip ettiğimde de olmayınca nasip hep bu işler

Dogru soyluyorsun nasip canim peki sende veya esnde problem varmiydi .
ben 80 kg yum diyetle hiç aram yok. gizli şeker biraz haşimato var ve miyom var sözde zararsız.zararsızsa 3 senedir neden olmaz bilmem 2013 yılında evlendim.

Kilo verseniz biraz iyi olabilir canim sogan kuru kullandin mi ?

Merhaba arkadaslar benim bat mayıs 3 sanırım hesaplamaya göre

Haydi hayirlisi . Ne zmndr deniyorsnz
Evleneli 2 sene oldu gecen sene dış gebelik gecirdim 1 senedir bekliyorum bakalım rabbim ne zmn nasip ederse o zmn olur hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

4 mayıs bat . ilk kez denedik bu ay :)

Kac aylik evlisiniz ne kdr suredir korunuyorsunuz

Haydi hayirlisi insalllahhh olurr insalllaj bizde 9 ay felan korunduk sonra denemeye baslamistik canim ama rabbim insallah verr bu ay ama olmaya bilir cnki vuxudun daha alismaai gerekiyo esiniz korndugu icin

Haydi hayirlisi insalllahhh olurr insalllaj bizde 9 ay felan korunduk sonra denemeye baslamistik canim ama rabbim insallah verr bu ay ama olmaya bilir cnki vuxudun daha alismaai gerekiyo esiniz korndugu icin
Her şeyin hayırlısı canım, senin bat ne zaman?

Back