Kan verdinmi?kuzum tekrar etmeden emin olamazsin al birkac tane test tekrar et bakalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan verdinmi?kuzum tekrar etmeden emin olamazsin al birkac tane test tekrar et bakalim
catlamadan itibaren 14. gunde oluyordu benimKızlar adet yumurtlama gününden 14 gün sonra mı oluyor yoksa çatlama gününden 14 gün sonra mı bugün regl günüm normalde ama çatlama adete 12 gün kala olmuştu bugünde hiç adet belirtim yok
Hımm o zaman 2 gün gecikme olcak adetimde yumurtlama günüm 14. Gün oldu 15. Günde pozitifti ovü testim 16. Gün çatlama oldu normalde bugün regl günüm hepte 28 günde bir olurum ama çatlamaya bağlıysa 2 gün gecikmesi gerekiyorcatlamadan itibaren 14. gunde oluyordu benim
2 gun daha bekle bakalim belirtin var mi?Hımm o zaman 2 gün gecikme olcak adetimde yumurtlama günüm 14. Gün oldu 15. Günde pozitifti ovü testim 16. Gün çatlama oldu normalde bugün regl günüm hepte 28 günde bir olurum ama çatlamaya bağlıysa 2 gün gecikmesi gerekiyor
verdim canim persembe gunu regl gunumdu hcg 177 cikti pazartesi tekrar kan vericem ilerlemeye bakacak doktorKan verdinmi?
Hiç belirtim yok cnm adet belirtisi de yok2 gun daha bekle bakalim belirtin var mi?![]()
benim de oyleydi normalde 1 hafta once gelen agri gelmemistiHiç belirtim yok cnm adet belirtisi de yok![]()
insallah guzel haberler verirsin canim☺Başlık güzelmişbata 7 gün var
![]()
Sağol canım inşallah senin kaç gün var yada hamile misininsallah guzel haberler verirsin canim☺![]()
Pardon canım gördüm kan testi sonucun bile varmış kaç gün kala öğrendin ozamanSağol canım inşallah senin kaç gün var yada hamile misin![]()
Adet olup bitmişim gibi enerjiğim hattabenim de oyleydi normalde 1 hafta once gelen agri gelmemisti![]()
Cok sevindim tebrik ederim saglikla kucağına alirsin inşAllah darısı bizlerin başınaverdim canim persembe gunu regl gunumdu hcg 177 cikti pazartesi tekrar kan vericem ilerlemeye bakacak doktor
3 gun kala silik sekilde ogrenmistim kuzumPardon canım gördüm kan testi sonucun bile varmış kaç gün kala öğrendin ozaman![]()
amin insallahCok sevindim tebrik ederim saglikla kucağına alirsin inşAllah darısı bizlerin başına![]()
kuzucum senin bat kac? tam belli degil ama emin olamadim birkac gun test tekrarla insallah belirgin cizgi gorursunCanım şu teste bir bakar mısın
Daha 7 gün var canımkuzucum senin bat kac? tam belli degil ama emin olamadim birkac gun test tekrarla insallah belirgin cizgi gorursun![]()
daha cok erken benim 3 gun once bile cok silikti bence sabretDaha 7 gün var canımama zaten bir saat sonra teste baktım dağılmış bozul heralde test
![]()