canım yalnız şimdi aklıma gelen bi durum var dün sabah yapmışsın sonra bir de bu sabah yapmışsın yani yumurtlaman dün akşam başlamış olabilir. kusura bakma açık konuşucam ama eğer şuan değerlendirebiliyorsan değerlendir akşamı bekleme. çünkü iki ihtimal var ya dün gece başlamış ve şuan bitiyor o yüzden silik çıkmış olabilir ya da ikinci ihtimal yeni başlamış akşama koyulaşacaktır (umarım budur) ben böyle yumurtlama günlerinde günde iki kez yapıyorum bi sabah bi akşam emin olabilmek için..İlk defa yapıyorum, bu koyuluktan sonra mı silikleşir bilemiyorum :)) teşekkürler canım tamam aksama da bir bakayım.
canım eğer yumurtlamaya 4-5 gün varsa yani adetin 10 günü falansa günde bir kez yapıyorum ben ama diyelim ki ha bugün ha yarın ovu olacaksa ozaman riske atmayıp 12 saatte bi yapmaya çalışıyorum. mesela sabah işe gitmeden saat 8 gibi yapıyorum (sabah ilk idrarla olmasın diyorlar ben gece çok sık kalkarım tuvalate oyüzden sabah 8deki ilk olmuyor gibi ) bir de akşam işten gelince 6-7 gibi yapıyorum ki kaçırmayayım.. çünkü 24 saatte bir yapmak biraz riskli; ikinci çizgi silik olduğunda yeni başlıyor da olabilir, bitiyor da olabilir..o zaman ben de sorayım sanagmeral canım ilk kez kullanacam ben de ovü testi de daha yeni aldım 5de işten çıkacam 5buçuk gibi yapabilirim testi şimdi akşam testi yapayım bir daha ne zaman yapayım yarın akşam aynı saatte mi yapayım yoksa gün içinde yarın öğlen falan da yapayım mı testi
13. günse kaçırmamış olma ihtimalin daha yüksek. genellikle 15. gün gibi oluyor. sen günde iki kez yap bencebenim takvime göre ovülasyon yakın akıntım da var gibi bugün 13.gün belki de kaçırdık mı bilmiyorum gerçi dün değerlendirdik ama bence de 2kere yapmalıyım bu yüzden bakalım yakalayabilecek miyim hayırlısı
canım yalnız şimdi aklıma gelen bi durum var dün sabah yapmışsın sonra bir de bu sabah yapmışsın yani yumurtlaman dün akşam başlamış olabilir. kusura bakma açık konuşucam ama eğer şuan değerlendirebiliyorsan değerlendir akşamı bekleme. çünkü iki ihtimal var ya dün gece başlamış ve şuan bitiyor o yüzden silik çıkmış olabilir ya da ikinci ihtimal yeni başlamış akşama koyulaşacaktır (umarım budur) ben böyle yumurtlama günlerinde günde iki kez yapıyorum bi sabah bi akşam emin olabilmek için..
benim takip bir süre adana başkentte yapıldı tüp bebek bölümünde şimdi mersin üniversitesinde takılıyorum düzenli gittiğim bir doktorum yok kafama göre birini bulamadım 5 senedir . tüp bebek topiklerinde sizin durumu çok duydum onlarla iletişime geçebilirsiniz istanbul bir çok konuda daha iyi ama önce durumunuzu netleştirmeniz lazım . iyice araştırın derimBende öyle düşünüyorum yaşım 28 e doğru gidiyor seneler kaybetmek istemiyorum olmazsanyapacak birşeyim yok ama en azından elimden geleni yapmak zorundayım. Yarın randevum var doktor ne diyecek bende merak ediyorum ameliyata gerek yok diyen özel hastaneydi yarında üniversite hastanesine gideceğim. Sizin takibiniz hangi ilde yapılıyor biri bana iyi bir doktor önerse keşke istanbul yada kocaelide
evet canım bugünü de değerlendir. doktorlar bir gün arayla öneriyor ama bence hergün daha garanti..Sanırım bu 3 gün önemli benim için :)
canım sen iğne vuruldun mu? ovulasyon 3-4 gün üstüste çift çizgi çıkmış. normalde en fazla 2 gün çıkar diye biliyorum benSelam kızlar
Bunlarda benim ovular
inşallah canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz..Yumurtam salı falan çatladı ama o günden beri karın altında regl ağrısı gibi bi ağrım var. Bat 8 ağustos, 5. Deneme ve bu ay ilk kez ovülasyon test yaptım. Güzel habere ihtiyacım var. :)
canım sen iğne vuruldun mu? ovulasyon 3-4 gün üstüste çift çizgi çıkmış. normalde en fazla 2 gün çıkar diye biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?