Gebeliğe Hazırlık BAT AĞUSTOS'A ERTELENENLER BURADA TOPLANALIM :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gmeral

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2017
172
58
18
37
Selam kızlar, ben ocak ayında çikolata kistinden ameliyat oldum. sol tüpüm yapışıkmış, açılmadı. sağ tıkanıkmış açıldı ama doktorum çok dar olduğunu tekrar tıkanabileceğini söyledi.. iki aydır klomen kullanıyordum bu ay son deneme olacak eğer bu ay da hamile kalamazsam rahim filmi çekilecek.. sizde durumlar nasıl?

Çok geçmiş olsun Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ben ilk defa bu ay deniyorum normal miyiz tutar mı hiç bilemiyorum:)
çok teşekkür ederim. biz nisandan beri deniyoruz henüz bir sonuç yok, sanırım bu ay kimyasal oldu bende ama emin de değilim. inşallah hiç uğraştırmadan hemencik sağlıkla gelir bebeğiniz :)

çok teşekkür ederim. biz nisandan beri deniyoruz henüz bir sonuç yok, sanırım bu ay kimyasal oldu bende ama emin de değilim. inşallah hiç uğraştırmadan hemencik sağlıkla gelir bebeğiniz :)
İnşallah hepimizinki bekletmez çok. Doktora gittim ultrasonla baktı normal dedi başka birşey bakmadı. Bu ay ovulasyonla denedim iki gün oldu çatlayalı kasıklarım çok ağrıyor akıntımda çok. Nedense olmazmş gibi moralim düşük.

Benim de adetime 6 gün kaldı ondan sonra ovülasyon testleriyle başlıycam denemelere.

İnşallah hepimizinki bekletmez çok. Doktora gittim ultrasonla baktı normal dedi başka birşey bakmadı. Bu ay ovulasyonla denedim iki gün oldu çatlayalı kasıklarım çok ağrıyor akıntımda çok. Nedense olmazmş gibi moralim düşük.
moralini yüksek tut üzülüp negatif düşünmen için bir neden yokmuş ki bak :) Allaha şükür bir sorun yok, yani olmaması için bir neden de yok.. benim tüplerimin biri hiç açılmadı diğeri açıldı ama çok darmış tekrar tıkanabilirmiş.. hatta şimdiye dek tıkanmış bile olabilr, o durumda tüp bebekten başka çarem kalmayack.. ilk öğrendiğğimde hayatı zehir ettim kendime evde yas havası yarattım ama şimdi daha pozitif olmaya çalışıyorum. her ay umutlanıp acaba diyorum, test yapıyorum sonra hüsran oluyor. bir de bu ay klomen kullandım 2. kez.. yumurtlamadan 5 gün sonra test yaptım iğnenin etkisini unutup, pozitif çıktı havalara uçtum gidip kan verdim 9,93 yine olumluydu ama iki gün sonra değerim 3,26 ya düştü.. yani yine hüsran :)

selamlar bat 7 agustosa kaldı
klomen ve çatlatma iğnesi işe yaramadı
akışına bıraktım
bugün 10. gün karından yumurta görünmüyor
14. gün gel dedi gitmicem inat ettim
sigara için de azar yedim dr dan zaten
bıraktım saldım gitti
7 agst adet olmazsam Allah büyük

selamlar bat 7 agustosa kaldı
klomen ve çatlatma iğnesi işe yaramadı
akışına bıraktım
bugün 10. gün karından yumurta görünmüyor
14. gün gel dedi gitmicem inat ettim
sigara için de azar yedim dr dan zaten
bıraktım saldım gitti
7 agst adet olmazsam Allah büyük

canım inat etme git belki de yumurta oluşacak o güne kadar.. inat etmen kendine 1 ay kaybettirmekten başka bir işe yaramaz bence. belki de bir fırsat olucak senin için :) sigara çok mu içiyorsun?

inşallah hepimizin bu ay son adet görmesidir, hayırlıısyla hamilelik haberlerimizi veririz birbirimize :)
benim de dün olmam gerekiyordu ama olmadım bugün hafif belirtiler var, bekliyorum bakalım

heyecanı bile güzel Allahımmmmm :dua:

Selam kızlar, ben ocak ayında çikolata kistinden ameliyat oldum. sol tüpüm yapışıkmış, açılmadı. sağ tıkanıkmış açıldı ama doktorum çok dar olduğunu tekrar tıkanabileceğini söyledi.. iki aydır klomen kullanıyordum bu ay son deneme olacak eğer bu ay da hamile kalamazsam rahim filmi çekilecek.. sizde durumlar nasıl?
merhaba cnm öncelikle geçmiş olsun bizde 9 aydır deniyoruz ama henüz gebelik oluşmadı doktor bir sorun yok dedi eşimede banada bizde beklemedeyiz :):dua::anneadayı:

moralini yüksek tut üzülüp negatif düşünmen için bir neden yokmuş ki bak :) Allaha şükür bir sorun yok, yani olmaması için bir neden de yok.. benim tüplerimin biri hiç açılmadı diğeri açıldı ama çok darmış tekrar tıkanabilirmiş.. hatta şimdiye dek tıkanmış bile olabilr, o durumda tüp bebekten başka çarem kalmayack.. ilk öğrendiğğimde hayatı zehir ettim kendime evde yas havası yarattım ama şimdi daha pozitif olmaya çalışıyorum. her ay umutlanıp acaba diyorum, test yapıyorum sonra hüsran oluyor. bir de bu ay klomen kullandım 2. kez.. yumurtlamadan 5 gün sonra test yaptım iğnenin etkisini unutup, pozitif çıktı havalara uçtum gidip kan verdim 9,93 yine olumluydu ama iki gün sonra değerim 3,26 ya düştü.. yani yine hüsran :)
Ultrasonla herşeyi göremez diyor arkadaşım tüp vs kapalı olduğu nasıl anlaşılıyor bilmiyorum. Allah herkesi bir yerden sınıyor galiba yada çok sıkıntı stresten olmasını engelliyoruz. Ne kadarlık evlisin uzun zamandır mı deniyorsunuz?

Ultrasonla herşeyi göremez diyor arkadaşım tüp vs kapalı olduğu nasıl anlaşılıyor bilmiyorum. Allah herkesi bir yerden sınıyor galiba yada çok sıkıntı stresten olmasını engelliyoruz. Ne kadarlık evlisin uzun zamandır mı deniyorsunuz?
Canım ultrasonu alttan yapmadımı doktorun nasıl bir muayene uyguladı

evet ultrasonla herşey görünmüyor, çiftler bebek denemeye başladıklarında doktorlar 1 yıl veriyor, 1 yıl denedikten sonra eğer hamile kalamazsan ozaman bir sıkıntı olabileceği düşünülüyor. tüplerin açık olup olmadığını rahim filmiyle anlıyorlar.biz 2017 martta evlendik.kasım gibi denemeye başladık benim çikolata kistim 7,2 cm olunca apar topar ameliyat oldum. ameliyat sırasında rahim filmi de çekildi ozaman anlaşıldı tüplerin tıkalı olduğu..bir tanesi açıldı ama işte tekrar tıkanmış olabilir.. ben eğer önümüzdeki ay da hamile kalamazsam tekrar rahim çekilecek :(

Canım ultrasonu alttan yapmadımı doktorun nasıl bir muayene uyguladı
Yok sadece ultrasonla kasıklarımdan baktı yumurtalar falan gayrt güzel kist yok dedi adetlerimde düzenli ama ağrılı oluyor dedim o iyi birşey korkma dedi. Eşimde gitti doktora daha çok yeni evlisiniz deneyin demiş. Test istemiş olması gerekenden de çok demiş sonuçları ben görmedim daha. Geçen ay kendim hesaplama yaptım olmadı bu ay ovulasyon kullandım hesaplamalarımdan çok erken yumurtlama oldu belim kasıklarım kopuyor akıntımda çok ve sarı. Yarın gideyim doktora diyorum ama ne dicem

evet ultrasonla herşey görünmüyor, çiftler bebek denemeye başladıklarında doktorlar 1 yıl veriyor, 1 yıl denedikten sonra eğer hamile kalamazsan ozaman bir sıkıntı olabileceği düşünülüyor. tüplerin açık olup olmadığını rahim filmiyle anlıyorlar.biz 2017 martta evlendik.kasım gibi denemeye başladık benim çikolata kistim 7,2 cm olunca apar topar ameliyat oldum. ameliyat sırasında rahim filmi de çekildi ozaman anlaşıldı tüplerin tıkalı olduğu..bir tanesi açıldı ama işte tekrar tıkanmış olabilir.. ben eğer önümüzdeki ay da hamile kalamazsam tekrar rahim çekilecek :KK43:
İçeride neler olup bitiyor bilemiyoruz. İnşallah kapanmamıştır da bebişin gelir. Bitkisel kürler denedin mi?

İçeride neler olup bitiyor bilemiyoruz. İnşallah kapanmamıştır da bebişin gelir. Bitkisel kürler denedin mi?
hayır hiç denemedim.. eğer önümüzdeki ay olmazsa soğan kürü deneyebilirm. bir de tüpleri tıkalı olanlar içiin brokoli kürü diyorlar ama bana tüplere bitkisel kürlerin işe yaraması pek mantıklı gelmiyor..

Back