BAT takvime gore 15 Ağustos ama belirtilere gore yumurtlamam dündü o nedenle BAT 21 Agustosa kaymış olabilir. O tarihte de tatilde olacagim icin testi de donunce yaparim artik gecikirsem.
Benim de 2 gün kaldı ama test yapıp negatif olma ihtimalindense adetimi beklemek daha iyi geliyor. Adet olsam da testteki kadar hayal kırıklığı yaşamam diyip bekliyorum.
Eve giidince tekrar cekip atayim ama negatifini cek dedi arkadasim silik cizgi icin cektim suan is yerindeyim o fotolar var cekmecenin icinde cektim bunlari da bi de whata updan cekip atmistim onlar galeriye yuklenmemis
Eve giidince tekrar cekip atayim ama negatifini cek dedi arkadasim silik cizgi icin cektim suan is yerindeyim o fotolar var cekmecenin icinde cektim bunlari da bi de whata updan cekip atmistim onlar galeriye yuklenmemis
Kizlar 3 gün kala kan verdim 3.09 cikti degerim gecen ay adrt oldugumda 0.5 in altinda cikmisti (adetin 3 gün geciktiginde) simdi bu deger artar mi acaba ben zaten 17. Gün ovulasyon yasadim belki de 18 yada 19 . Gün... oglum da gec dollenmeydi simdi bu ne ben bilemedim