- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 83
- 38
Olsun azcik gecikmeli bir supriz olur insallahBizimde 17 ağustos yıl dönümü ben de süpriz niyetindeydim ama bat 20 ağustos olunca bozuldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun azcik gecikmeli bir supriz olur insallahBizimde 17 ağustos yıl dönümü ben de süpriz niyetindeydim ama bat 20 ağustos olunca bozuldu![]()
Direnmek cok zor bilirim :)5 gün kaldi kızlar test yapmamak icin direniyorum
Bi yıldır gelemeyen bu ay da gelmez heralde ama bi umut işte :)Olsun azcik gecikmeli bir supriz olur insallah
Benim de 2 gün kaldı ama test yapıp negatif olma ihtimalindense adetimi beklemek daha iyi geliyor. Adet olsam da testteki kadar hayal kırıklığı yaşamam diyip bekliyorum.7 gun kaldi.. hamile değilsem de gunleri umutla geçiriyorum ona yanıyorum![]()
Testin fotosunu atar mısın canım inşallah vardirKizlar ben yaptim test dayanamadjm hamile olan bir arkadasim cok israr etti cok silik bir cizgi gorduk yarin tekrar edicem![]()
Eve giidince tekrar cekip atayim ama negatifini cek dedi arkadasim silik cizgi icin cektim suan is yerindeyim o fotolar var cekmecenin icinde cektim bunlari da bi de whata updan cekip atmistim onlar galeriye yuklenmemisTestin fotosunu atar mısın canım inşallah vardir![]()
Tekrarladın mı testi?Eve giidince tekrar cekip atayim ama negatifini cek dedi arkadasim silik cizgi icin cektim suan is yerindeyim o fotolar var cekmecenin icinde cektim bunlari da bi de whata updan cekip atmistim onlar galeriye yuklenmemis