Gebeliğe Hazırlık Bat a kadar test yapmiycaklar buraya :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mine8585

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2013
1.778
1.173
133
Manisa
Arkadaslar heycanimizi birlikte paylasalim surekli.test yapmak.geliyor icimden hadi erkenden ogrendik.diyelim yolk kesesi gorundu mu kalp.atisi duyuldu mu diye yine beklemek gerekiyor hamileyken strese giriyorsun daha da kötü oluyorsun.
BAT 13 ÂGUSTOS

Bugün catlatma ignesinin 15. Günü adetlerim düzensiz olunca bat yok maalesef ama biz yinede perşembeyi test günü olarak belirledik. O güne kadar test yapmicaz zaten iki gün var :))

bnm de geçen ay 15 gün gecikti normal mi bilmiyorum ma önceden hiç gecikmezdi. bu ay test falan yapmayacağım bekliyorum BAT 25 ağustos

dün akşam yaptım. tabiki kocaman negatif. olsa bile çıkmaz bu kadar erken ama neden yapıyorm bnde bilmiyorm. sıyırdım sanırım :)

Bat yarın, gelen giden olmazsa ve de dayanabilirsem pazartesi kan testi bakacağım :)

Bende oyle ďusunuyorum gonal f ile yumurtalar buyudu galiba gece catladi yarin kontrol var 25 agustos bat 27 agustos evlilik yil.donumumuz insallah superiz yaparim eşime ama daha once bir cok test cope gitti cokta umutlanmiyorum test yapmicam bende gunu gelene kadar

Bende oyle ďusunuyorum gonal f ile yumurtalar buyudu galiba gece catladi yarin kontrol var 25 agustos bat 27 agustos evlilik yil.donumumuz insallah superiz yaparim eşime ama daha once bir cok test cope gitti cokta umutlanmiyorum test yapmicam bende gunu gelene kadar
Bizimde 17 ağustos yıl dönümü ben de süpriz niyetindeydim ama bat 20 ağustos olunca bozuldu :işsiz:

Benimde 20agustos. Belirtilerim var mı bilmiyorum, kendimi dinlememeye çalışıyorum.. bakalım hayırlısı mevlamdan

Back