Bat a kadar ovulasyon deniyorum

Baya koyu cikmis evet hayirlisyla insallh vardir hamilelik

Yumurtlama zamanınız olabilir çünkü ovulasyon regl den 3 gün önce koyulaşıyor gebelik varsa, öncesinde silik.. bugünleri değerlendirin bence Allah gönlünüze göre versin

Yumurtlama zamanınız olabilir çünkü ovulasyon regl den 3 gün önce koyulaşıyor gebelik varsa, öncesinde silik.. bugünleri değerlendirin bence Allah gönlünüze göre versin
Aminnnnnnn insallah Yumurtla 18 inde oldu o günde baya çok koyuydu ama hala yumurtlama devammi etti desem ki ertesi günü yapmıştım baya silikti neyse günü beklicez sanırım

Buda az önce yaptım iki dakka sürmeden böle oldu

Aminnnnnnn insallah Yumurtla 18 inde oldu o günde baya çok koyuydu ama hala yumurtlama devammi etti desem ki ertesi günü yapmıştım baya silikti neyse günü beklicez sanırım
Canım ozaman gebelik testide yapabilirsin ovulasyon gebelikten koyuysa mutlaka çıkar

Canım ozaman gebelik testide yapabilirsin ovulasyon gebelikten koyuysa mutlaka çıkar
Bugün dışarı çıkarsam alcam bide biraz gribal enfeksyon oldum alerjim var çıkarsam hemn alıp yapicam hayırlısı Allah'tan İnsALLAH rabbim gec olmaadan herkese bizlere nasip etsin İnsALLAH

Eger yumurtlama degilsin ve bu kadar koyu cikiyosa mutlaka hamilelik testinde cikar hayirlisi olsun canim
Yani yumurtlama 18 olarak gördüm köyü çizgiyi ve iki gündür böle oluo acaba yumurtlama oldu hala çatlama olmasını diye de dusunuorum valla okudum böle hamilelik belli oluomus bazıları görüp negatif çıkan varmış en iyisi kan ama daha 9 gün var adetime beklemek gerek ama nerde bende o sabır

Bu ay bende deneyeceğim dün pik gördüm bugünde silik ama çok koyu t

Yumurtlamadan kaç gün sonra böyle çıktı

Hmm hayırlısı olsun inşaallah vardır erken gebelik testinde çıkar suan
Valla korkuyorum yapmaya adetim geçerse hemen kan testi yapicam artık strese girmek istemiyorum cnm ya hep sonu hüsran olduğu için insALLAH gebeyizdr ama ben kendim için hiç sanmıyorum sende durum ne

Valla korkuyorum yapmaya adetim geçerse hemen kan testi yapicam artık strese girmek istemiyorum cnm ya hep sonu hüsran olduğu için insALLAH gebeyizdr ama ben kendim için hiç sanmıyorum sende durum ne
Ben daha yeni yumurtladim bugün çatladı adete 10 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…