Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım gebelik testi yaptın mı? Ne çıktı? Benim de bugün aynı seninki gibi çıktı 4 gün var reglime ümitlenmekte istemiyorum ama daha önce regl öncesi hayalet çizgi bile olmuyordu benim
Canım gebelik testi yaptın mı? Ne çıktı? Benim de bugün aynı seninki gibi çıktı 4 gün var reglime ümitlenmekte istemiyorum ama daha önce regl öncesi hayalet çizgi bile olmuyordu benim
Ben kanda pozitif görmeme rağmen sonradan koyulasti ovulasyon denemek için yapmıştım gebe olduğum çıkınca bide erken gebelikte köyü pozitif gördüm adet günü ama kaset test cooook silikti test yaparsan erken gebelik yap
Ovulasyon da pik gördükten 11 gün sonra kanda 1.9 çıktı ama ben şüphelendim çünkü hep sıfır çıkardı yumurtlamadan 12 gün sonra adet günü erken gebelik pozitifti bende test bozuk sandım 1 günde nasıl yükseliyor dedim ertesi gün kan verdim 30 çıkmıştı
Ovulasyon da pik gördükten 11 gün sonra kanda 1.9 çıktı ama ben şüphelendim çünkü hep sıfır çıkardı yumurtlamadan 12 gün sonra adet günü erken gebelik pozitifti bende test bozuk sandım 1 günde nasıl yükseliyor dedim ertesi gün kan verdim 30 çıkmıştı