Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyyy çok sevindim gözünüz aydinnnn. Bı iki gün sonra yine tekrarlayın koyulassin. Yada kanmi vereceksiniz .Cook sevindim darısı bize
Bu ay olmazsa bide ovulasyon deneyelimmm. Napalim canimmm olana kadardaha neler yapcaz bakalimm. Adet oldunmu sen naptinBende o kafadaydim ama yapmadığımız günler çatışma olursa diye düşünmüştüm
Allah razi olsun canim isteyen herkese insallahAyyyyy çok sevindim gözünüz aydinnnn. Bı iki gün sonra yine tekrarlayın koyulassin. Yada kanmi vereceksiniz .Cook sevindim darısı bize
Benimde negatif. Ben demiştim biz adet olacazzzBende elendim bat 29 ama dayanamadım bugun yaptım idrar testini. Kocaman bir negatif Diğer aylara kaldı
Vallaaa yaaa o adet sancılarını bebekden sanmışız neyse yılmak yok devamBenimde negatif. Ben demiştim biz adet olacazzz
Hayırlı olsun canım. Genelde adet olacaksak kuruluk olur deniliyor sizin akıntınız var mı acabaAllah razi olsun canim isteyen herkese insallah
Tebrik ederiimm süper haber Sağlıkla gelsin hep sizinle olsun inşallah darısı başımızaKızlar bugün 27 eylül bat günü ve test yaptim Allah in izniyle pozitif
Ben hala test yapmadım bat günü bekliyorum belki bende elenirim ekim ayında size eşlik ederim canım allahım hayırlı zamanda nasip etsinVallaaa yaaa o adet sancılarını bebekden sanmışız neyse yılmak yok devam
Bende kuruma çizgisi bile cikmiyo.okadar umutsuzzzz ins gelen ay olurizzz artikkkk .Vallaaa yaaa o adet sancılarını bebekden sanmışız neyse yılmak yok devam
Bı testte siz yapın. Varsa çıkar zatennBenimde bugun gunum bekliyorum bakalim regliyi
Tebrik ederiim çok sevindim, sağlıkla gelsin Aynı zamanlarda kucaklarımıza da alırız inşallahKızlar bugün 27 eylül bat günü ve test yaptim Allah in izniyle pozitif
Sagol canim Allah razi olsunHayırlı olsun canım. Genelde adet olacaksak kuruluk olur deniliyor sizin akıntınız var mı acaba
Amin canim darisi isteyen bekleyen herkesin basinaTebrik ederiimm süper haber Sağlıkla gelsin hep sizinle olsun inşallah darısı başımıza
Allah razi olsun canim Sende hamilesin değil mi Rabbim saglicakla versinTebrik ederiim çok sevindim, sağlıkla gelsin Aynı zamanlarda kucaklarımıza da alırız inşallah
Yaptım yine tertemiz ekim ayı bekleyenlere dahil oldum bendeBı testte siz yapın. Varsa çıkar zatenn