Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyyy çok sevindim gözünüz aydinnnn. Bı iki gün sonra yine tekrarlayın koyulassin. Yada kanmi vereceksiniz .Cook sevindim darısı bize
Bu ay olmazsa bide ovulasyon deneyelimmm. Napalim canimmm olana kadardaha neler yapcaz bakalimm. Adet oldunmu sen naptinBende o kafadaydim ama yapmadığımız günler çatışma olursa diye düşünmüştüm
Allah razi olsun canim isteyen herkese insallahAyyyyy çok sevindim gözünüz aydinnnn. Bı iki gün sonra yine tekrarlayın koyulassin. Yada kanmi vereceksiniz .Cook sevindim darısı bize![]()
Benimde negatif. Ben demiştim biz adet olacazzzBende elendim bat 29 ama dayanamadım bugun yaptım idrar testini. Kocaman bir negatifDiğer aylara kaldı
![]()
Vallaaa yaaa o adet sancılarını bebekden sanmışızBenimde negatif. Ben demiştim biz adet olacazzz![]()
Hayırlı olsun canım. Genelde adet olacaksak kuruluk olur deniliyor sizin akıntınız var mı acabaAllah razi olsun canim isteyen herkese insallah
Tebrik ederiimm süper haberKızlar bugün 27 eylül bat günü ve test yaptimAllah in izniyle pozitif
![]()
Ben hala test yapmadım bat günü bekliyorum belki bende elenirim ekim ayında size eşlik ederim canım allahım hayırlı zamanda nasip etsinVallaaa yaaa o adet sancılarını bebekden sanmışızneyse yılmak yok devam
![]()
Bende kuruma çizgisi bile cikmiyo.okadar umutsuzzzzVallaaa yaaa o adet sancılarını bebekden sanmışızneyse yılmak yok devam
![]()
Bı testte siz yapın. Varsa çıkar zatennBenimde bugun gunum bekliyorum bakalim regliyi![]()
Tebrik ederiim çok sevindim, sağlıkla gelsinKızlar bugün 27 eylül bat günü ve test yaptimAllah in izniyle pozitif
![]()
Sagol canim Allah razi olsunHayırlı olsun canım. Genelde adet olacaksak kuruluk olur deniliyor sizin akıntınız var mı acaba
Amin canim darisi isteyen bekleyen herkesin basinaTebrik ederiimm süper haberSağlıkla gelsin hep sizinle olsun inşallah darısı başımıza
Allah razi olsun canimTebrik ederiim çok sevindim, sağlıkla gelsinAynı zamanlarda kucaklarımıza da alırız inşallah
![]()
Yaptım yine tertemiz ekim ayı bekleyenlere dahil oldum bendeBı testte siz yapın. Varsa çıkar zatenn