Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bacaklarım çok ağrıyor az önce araba kullanırken her frene bastığımda kasigima ağrılar girdi hep...regl olurum bugün yarin kırmızı kartı yedik...

Ya Ben hiçbir şey anlamadım zaten ben normalde hemen adet olurum ama bu ay çok uzadı

Ben normalde hiçbir belirti yaşamam direkt günüm gelir hasta oluyorum ha hasta oldum muhabbet falan yaparım ama bu ay bu göğüs sızlaması akıntılar bacak ağrıları Hani kasığıma vuran ağrılar Vallahi Bilemeyeceğim yani onu belki adet olurum belki adet olmam değerim zaten 1.20 çıktı Of bu belirsizlik beni yoruyor ama umut var ya bir gün hepimiz tombiş tombiş bebişlere sahip olacağız

Ben normalde hiçbir belirti yaşamam direkt günüm gelir hasta oluyorum ha hasta oldum muhabbet falan yaparım ama bu ay bu göğüs sızlaması akıntılar bacak ağrıları Hani kasığıma vuran ağrılar Vallahi Bilemeyeceğim yani onu belki adet olurum belki adet olmam değerim zaten 1.20 çıktı Of bu belirsizlik beni yoruyor ama umut var ya bir gün hepimiz tombiş tombiş bebişlere sahip olacağız
İns canimmm ins . Kırmızıyı gorene kadar umut var

İns canimmm ins . Kırmızıyı gorene kadar umut var
O kırmızı kadar yüzsüz görmedim ben istemiyorum hep geliyor neyse ki diğer aya kalıyor umutlar ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum ama ben ve eşim sigara kullanıyor alkol değil ama sigara spermi çok etkiliyormuş.hos benim arkadaşımın eşi alkolik günde 2 paket sigara içiyor 1 kerede hamile kaldı 😆😆😆

Yaaa esra erola kadınlar çıkıyo kocasını bırakmış başka adama kaçmış. İlk geceden pat diye hamile kalıyor maşallah😀😀 nasıl oluyo anlamıyorum😀

O kırmızı kadar yüzsüz görmedim ben istemiyorum hep geliyor neyse ki diğer aya kalıyor umutlar ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum ama ben ve eşim sigara kullanıyor alkol değil ama sigara spermi çok etkiliyormuş.hos benim arkadaşımın eşi alkolik günde 2 paket sigara içiyor 1 kerede hamile kaldı 😆😆😆
Canım sen hiç ovulasyon kullanmadın mı? Kesin başla bikaç ay da öyle deneyin çok faydası var en azından emin oluyorsun gününden🙂

Bizde sigara alkol yok..kistten dolayı altı ay olmadı.bes ayda ilaç içtim bekledik. Bu ay ilk sayılır. Fakat hiç umudum yok. Ovulasyon testi bende hiç kullanmadım. İki güne bir yapinca gerek Paz diye düşünüyorum.sizce ?

Bat 27 eylül gögüs hassasiyeti ve kasıkta sancı var sanki catlatma ignesi ve klomen kullandım ayrıca bu ay 😏

Selam. Bat 28 Eylül, 2senedir deniyoruz olmuyo hiçbir sorun yok bende de eşimde de. Bu ay rahim filmi çektirip klomen ile destekleyip çatlatma iğnesi vurdurdum. Çok heyecanlıyım ve ümitliyim. Ama belirtim var mı yok malesef.. erken gebelik testi almadım hiç, sizce ne zaman yapsam çıkar? Adetten önce denemek istiyorum sabırsızım bu ay
Ne durumdasiniz bende hsg catlatma ve klomen kullandim bu ay

Merhaba benim bat 24 Eylül du ama 10 gündür hem sol kasığım atıyordu hemde belim çok ağrıyordu bu ay soğan kürünü denedim . Bat günümde test yaptım negatifti dün gece kahverengi lekelenmem oldu dedim herhalde regl olucam sonra bidaha gidip baktığımda 1 damla çok açık pembe leke ve ondan sonra ne gelen var ne giden benim gibi olan var mı?
Soğan kürünü kullandığım ay hamile kalmıştım ama kimyasalmış meğersem. Soğan kürü iyi bir şey ya

X