Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3güne herşey belli olucakBence biz adet olvazzz. Günümüz yaklasiyo. Yada hepimiz hamileyiz kizlar
Işte bu çok iyiydiBence biz adet olvazzz. Günümüz yaklasiyo. Yada hepimiz hamileyiz kizlar
Ay inşallah hepimiz hamileyizdir 3 gün sonra herkes son durumunu yazsınBence biz adet olvazzz. Günümüz yaklasiyo. Yada hepimiz hamileyiz kizlar
O günü iple çekiyoz . Mutlaka haberleselimm . Tset yapan olursa haber verin kizlar.Ay inşallah hepimiz hamileyizdir 3 gün sonra herkes son durumunu yazsın
İns canimmm ins . Kırmızıyı gorene kadar umut varBen normalde hiçbir belirti yaşamam direkt günüm gelir hasta oluyorum ha hasta oldum muhabbet falan yaparım ama bu ay bu göğüs sızlaması akıntılar bacak ağrıları Hani kasığıma vuran ağrılar Vallahi Bilemeyeceğim yani onu belki adet olurum belki adet olmam değerim zaten 1.20 çıktı Of bu belirsizlik beni yoruyor ama umut var ya bir gün hepimiz tombiş tombiş bebişlere sahip olacağız
O kırmızı kadar yüzsüz görmedim ben istemiyorum hep geliyor neyse ki diğer aya kalıyor umutlar ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum ama ben ve eşim sigara kullanıyor alkol değil ama sigara spermi çok etkiliyormuş.hos benim arkadaşımın eşi alkolik günde 2 paket sigara içiyor 1 kerede hamile kaldıİns canimmm ins . Kırmızıyı gorene kadar umut var
Canım sen hiç ovulasyon kullanmadın mı? Kesin başla bikaç ay da öyle deneyin çok faydası var en azından emin oluyorsun günündenO kırmızı kadar yüzsüz görmedim ben istemiyorum hep geliyor neyse ki diğer aya kalıyor umutlar ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum ama ben ve eşim sigara kullanıyor alkol değil ama sigara spermi çok etkiliyormuş.hos benim arkadaşımın eşi alkolik günde 2 paket sigara içiyor 1 kerede hamile kaldı
Bizde sigara alkol yok..kistten dolayı altı ay olmadı.bes ayda ilaç içtim bekledik. Bu ay ilk sayılır. Fakat hiç umudum yok. Ovulasyon testi bende hiç kullanmadım. İki güne bir yapinca gerek Paz diye düşünüyorum.sizce ?O kırmızı kadar yüzsüz görmedim ben istemiyorum hep geliyor neyse ki diğer aya kalıyor umutlar ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum ama ben ve eşim sigara kullanıyor alkol değil ama sigara spermi çok etkiliyormuş.hos benim arkadaşımın eşi alkolik günde 2 paket sigara içiyor 1 kerede hamile kaldı
İns olur . Gününüz gelmiş.tets yaptinizmi hicccBat 27 eylül gögüs hassasiyeti ve kasıkta sancı var sanki catlatma ignesi ve klomen kullandım ayrıca bu ay
Ne durumdasiniz bende hsg catlatma ve klomen kullandim bu aySelam. Bat 28 Eylül, 2senedir deniyoruz olmuyo hiçbir sorun yok bende de eşimde de. Bu ay rahim filmi çektirip klomen ile destekleyip çatlatma iğnesi vurdurdum. Çok heyecanlıyım ve ümitliyim. Ama belirtim var mı yok malesef.. erken gebelik testi almadım hiç, sizce ne zaman yapsam çıkar? Adetten önce denemek istiyorum sabırsızım bu ay
Yaptım ignenin 12. Günü dayanamayıp negatif çıktıİns olur . Gününüz gelmiş.tets yaptinizmi hiccc
Hayirlisi olsun daha olur belki. Doktor kaçıncı günü test yapın diyorYaptım ignenin 12. Günü dayanamayıp negatif çıktı
Teyzem anlatiyordu o sekilde hamile kaldım diye tüperi açıyormuşKızlar süt maydanoz kürünü duyan var mı denesek mi acaba bilemedim deneyip çok hamile kalan varmış nasibimiz nerde bilemiyoruz herşey umut gibi geliyor
Doktor adetin geçsin bi hemen yapma demişti ama bu forumda gördüğüm millet 12. 13. Gün silikte olsa 2. Cizgiyi goruyorHayirlisi olsun daha olur belki. Doktor kaçıncı günü test yapın diyor
Soğan kürünü kullandığım ay hamile kalmıştım ama kimyasalmış meğersem. Soğan kürü iyi bir şey yaMerhaba benim bat 24 Eylül du ama 10 gündür hem sol kasığım atıyordu hemde belim çok ağrıyordu bu ay soğan kürünü denedim . Bat günümde test yaptım negatifti dün gece kahverengi lekelenmem oldu dedim herhalde regl olucam sonra bidaha gidip baktığımda 1 damla çok açık pembe leke ve ondan sonra ne gelen var ne giden benim gibi olan var mı?