- 11 Eylül 2021
- 151
- 72
- 31
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımBu ay ekliycem bende şimdi test yapmaya kalkicam hayırlısı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımBu ay ekliycem bende şimdi test yapmaya kalkicam hayırlısı...
Hadi ins.guzel haber bekliyoruzPerşembe 1.20 olan değer belki uçuşa gecmistir
Ne kadar silik çizgi hemennmi cikiyo. Bı foto atsana canım bakalimmKocaman bir negatif benim gormek istediğim ama eşimin asla görmediği silik cizgi filan filannn negatif... hayaller diğer aya kaldi
Kız yok çizgii psikolojikman sadece benn görüyorum benden başka Gören yokNe kadar silik çizgi hemennmi cikiyo. Bı foto atsana canım bakalimm
10gün erken başladı die düşünüyodum ama ben carsamba adet olucam die hesapliyodum bugun oldum. Yani benm gogus hassasiyetim erken başlamamis. Ben gebelik istediğim için en ufak değişikliği hamileliğe yoruyorumInşallah canım grup burdan devam ederiz ismini degistiririz olmadı mümkünse eger
Benim 10 gündür mafoldu göğüslerim normalde hiç olmazdi
Ay benimde çok kaşınıyor hiç olmazdı böyle psikolojikman hormonlar etkileniyor bence
Aynen kuzum dertleserek birbirimize yol göstererek geçicek inşallah bugunler
hayırlısı olsun canimmmKız yok çizgii psikolojikman sadece benn görüyorum benden başka Gören yok
Tekrar test yaptinmi canım. Belki şimdi çıkar varsaMerhaba benim bat 24 Eylül du ama 10 gündür hem sol kasığım atıyordu hemde belim çok ağrıyordu bu ay soğan kürünü denedim . Bat günümde test yaptım negatifti dün gece kahverengi lekelenmem oldu dedim herhalde regl olucam sonra bidaha gidip baktığımda 1 damla çok açık pembe leke ve ondan sonra ne gelen var ne giden benim gibi olan var mı?
Yok yapmadim ama şimdi baktım yine lekelenme var herhalde regl olucamTekrar test yaptinmi canım. Belki şimdi çıkar varsa
Yok yapmadim ama şimdi baktım yine lekelenme var herhalde regl olucam
Bel ağrım var Beyaz sütsu akintim BuGUn gelmeyeye basladi beklemedeyim. Heralde adet olcam bat 30eylulKizlarr son durumlar ne?
Haklısın kuzum ama olsun nasip belki en güzeli olacak sabırla beklenen şeylerin sonu hep güzeldirBurada insan surekli okuyor bazen kafam karisiyor. Cok sey bilmek de iyi degil. Korunmasaydim stress de yapmazdikkl simdi
Aminnn inşallah kuzum benim göbüşler dolsun inşallah hep birlikteInşallah canım grup burdan devam ederiz ismini degistiririz olmadı mümkünse eger
Benim 10 gündür mafoldu göğüslerim normalde hiç olmazdi
Ay benimde çok kaşınıyor hiç olmazdı böyle psikolojikman hormonlar etkileniyor bence
Aynen kuzum dertleserek birbirimize yol göstererek geçicek inşallah bugunler
Aynı bennnnKızlar bugünkü durumum kasık ve bel ağrısı yoğun kremsi kokusuz akıntı (affınıza sığınıyorum) gülerken falan kasık bölgemde ani bıçak saplanması oluyor.. Var mı bu tarz belirtiler yaşayan.. Bat 29 eylül
Ayyy bende aynı yaaa akıntı , göğüs ağrısı , sancılar, yürürken iğne batıyo gibi oldu acıdı baya, eşim korktu noldu diye ama umutlanmak istemiyorum sonra üzülürüm diye. 29una kadar beklicem bende adetim gecikirse kan vercemKızlar bugünkü durumum kasık ve bel ağrısı yoğun kremsi kokusuz akıntı (affınıza sığınıyorum) gülerken falan kasık bölgemde ani bıçak saplanması oluyor.. Var mı bu tarz belirtiler yaşayan.. Bat 29 eylül
Dün geceden beri kahverengi lekelenmeler vardi bide mide bulantısı şimdi acile geldim kan vermeye çok korkuyorum negatif sonucunu alicam diye hayırlısı olsun bu arada akıntılarım devam ediyorKizlarr son durumlar ne?
Bence biz adet olvazzz. Günümüz yaklasiyo. Yada hepimiz hamileyiz kizlarAyyy bende aynı yaaa akıntı , göğüs ağrısı , sancılar, yürürken iğne batıyo gibi oldu acıdı baya, eşim korktu noldu diye ama umutlanmak istemiyorum sonra üzülürüm diye. 29una kadar beklicem bende adetim gecikirse kan vercem