Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kocaman bir negatif benim gormek istediğim ama eşimin asla görmediği silik cizgi filan filannn negatif...😟 hayaller diğer aya kaldi

Son düzenleme:
Inşallah canım grup burdan devam ederiz ismini degistiririz olmadı mümkünse eger

Benim 10 gündür mafoldu göğüslerim normalde hiç olmazdi

Ay benimde çok kaşınıyor hiç olmazdı böyle psikolojikman hormonlar etkileniyor bence

Aynen kuzum dertleserek birbirimize yol göstererek geçicek inşallah bugunler
10gün erken başladı die düşünüyodum ama ben carsamba adet olucam die hesapliyodum bugun oldum. Yani benm gogus hassasiyetim erken başlamamis. Ben gebelik istediğim için en ufak değişikliği hamileliğe yoruyorum🤦‍♀️

Merhaba benim bat 24 Eylül du ama 10 gündür hem sol kasığım atıyordu hemde belim çok ağrıyordu bu ay soğan kürünü denedim . Bat günümde test yaptım negatifti dün gece kahverengi lekelenmem oldu dedim herhalde regl olucam sonra bidaha gidip baktığımda 1 damla çok açık pembe leke ve ondan sonra ne gelen var ne giden benim gibi olan var mı?

Merhaba benim bat 24 Eylül du ama 10 gündür hem sol kasığım atıyordu hemde belim çok ağrıyordu bu ay soğan kürünü denedim . Bat günümde test yaptım negatifti dün gece kahverengi lekelenmem oldu dedim herhalde regl olucam sonra bidaha gidip baktığımda 1 damla çok açık pembe leke ve ondan sonra ne gelen var ne giden benim gibi olan var mı?
Tekrar test yaptinmi canım. Belki şimdi çıkar varsa

Kızlar bugünkü durumum kasık ve bel ağrısı yoğun kremsi kokusuz akıntı (affınıza sığınıyorum) gülerken falan kasık bölgemde ani bıçak saplanması oluyor.. Var mı bu tarz belirtiler yaşayan.. 🤭 Bat 29 eylül

Burada insan surekli okuyor bazen kafam karisiyor. Cok sey bilmek de iyi degil😀. Korunmasaydim stress de yapmazdikkl simdi 🐣🐣
Haklısın kuzum ama olsun nasip belki en güzeli olacak sabırla beklenen şeylerin sonu hep güzeldir 🎈🌼🌸🤰❣️🦋💫

Inşallah canım grup burdan devam ederiz ismini degistiririz olmadı mümkünse eger

Benim 10 gündür mafoldu göğüslerim normalde hiç olmazdi

Ay benimde çok kaşınıyor hiç olmazdı böyle psikolojikman hormonlar etkileniyor bence

Aynen kuzum dertleserek birbirimize yol göstererek geçicek inşallah bugunler
Aminnn inşallah kuzum benim göbüşler dolsun inşallah hep birlikte 🌼💫🦋❣️🤰

Kızlar bugünkü durumum kasık ve bel ağrısı yoğun kremsi kokusuz akıntı (affınıza sığınıyorum) gülerken falan kasık bölgemde ani bıçak saplanması oluyor.. Var mı bu tarz belirtiler yaşayan.. 🤭 Bat 29 eylül
Ayyy bende aynı yaaa akıntı , göğüs ağrısı , sancılar, yürürken iğne batıyo gibi oldu acıdı baya, eşim korktu noldu diye😀 ama umutlanmak istemiyorum sonra üzülürüm diye. 🙄😀🤦🏼‍♀️ 29una kadar beklicem bende adetim gecikirse kan vercem 😀

Kizlarr son durumlar ne?
Dün geceden beri kahverengi lekelenmeler vardi bide mide bulantısı şimdi acile geldim kan vermeye çok korkuyorum negatif sonucunu alicam diye hayırlısı olsun bu arada akıntılarım devam ediyor

Ayyy bende aynı yaaa akıntı , göğüs ağrısı , sancılar, yürürken iğne batıyo gibi oldu acıdı baya, eşim korktu noldu diye😀 ama umutlanmak istemiyorum sonra üzülürüm diye. 🙄😀🤦🏼‍♀️ 29una kadar beklicem bende adetim gecikirse kan vercem 😀
Bence biz adet olvazzz. Günümüz yaklasiyo. Yada hepimiz hamileyiz kizlar 😀

X