Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bendede bel ağrısı aralıklı kasık ağrısı oluyordu zaten ve ayriyetten gögüs hassasiyeti başladı adet ağrısı gibi karnıma ağrılar giriyor.. aslında bende pko’dan dolayı adetim 2-3 ayda gelir yani adeten dolayı olduğunu hiç sanmiyorum normal şartlarda bat günü 29-30 gösteriyor takvim.
Umutlanmıyor değilim ☹️
Aşılamanın 8inci günü bugün🤲
İnşallah mucizen sana tutunur Amin inşallah hepimize nasip eder 🌼🤰🧿

Bende yarın test yapamıyorum🙄 testim yok elimde. Hoş belirtim de yok.. bacak ağrım var bide iştahım açık kesin adet olcam yaa yine bir umutsuzluk geldi üzerime..

Kasıklar da ağrı ve batma yaşıyorum bende lekelenme var regli ye dair birşey yok şimdilik fazla da umutlanmak istemiyorum sonra çok üzülürüm çünkü 🥺
Aynen canim bende simdide midem eksiyor bulaniyor yyatmadan rennie alicam bitane midemi rahatlatsin die

Kızlar yarın kesin test yapıyor muyuz

Aynen canim bende simdide midem eksiyor bulaniyor yyatmadan rennie alicam bitane midemi rahatlatsin die
Of geçmiş olsun kuzum stres yapma stresden mide öyle oluyor hayırlısı olsun kuzum hakkımız da herşey Allah'tan ben herşeye hazırladım kendimi 😇😥

Hanimlar ben regl oldum az önce 😔 dogumdan sonra ilk supheli iliskimdi ama olmadı.birdahakini planli bir şekilde yapicam insallah. Üzüldüm ama olsun bu ay nasip degilmis belki de..Rabbim sizleri guzel haberlerle sevindirsin insallah 🤲 yalniz 24 gunde oldum bu ay regl.normalde cok düzenli olurdu 28 max 30 günde..sanirim mevsimsel yada stres yaptim

Sanirim hepimiz tek tek regl olacagiz
Valla kendi adıma konusuyorum.3 yildir korunuyorduk 3 yasinda kizim var o ilk denedigimiz ay olmustu. Buda korunmasiz ilk iliskiydi ama 1 ayda 2 kez oldu korunmasiz ben o ihtimalin sonucunu bekliyordum..olmamasi buyuk ihtimaldi ama yinede belki demiştim.Rabbim sizleri sevindirsin bu ay insallah🤲

Valla kendi adıma konusuyorum.3 yildir korunuyorduk 3 yasinda kizim var o ilk denedigimiz ay olmustu. Buda korunmasiz ilk iliskiydi ama 1 ayda 2 kez oldu korunmasiz ben o ihtimalin sonucunu bekliyordum..olmamasi buyuk ihtimaldi ama yinede belki demiştim.Rabbim sizleri sevindirsin bu ay insallah🤲
Amin canim.. rabbim evlatlarimizi bagislasin olmayanlarada kiymetini bileceklere o.sevinci yasatsin diler.rabbimden tez zamanda burda yasariz bu ay olmasa bile.burdahaki ay

Hanimlar ben regl oldum az önce 😔 dogumdan sonra ilk supheli iliskimdi ama olmadı.birdahakini planli bir şekilde yapicam insallah. Üzüldüm ama olsun bu ay nasip degilmis belki de..Rabbim sizleri guzel haberlerle sevindirsin insallah 🤲 yalniz 24 gunde oldum bu ay regl.normalde cok düzenli olurdu 28 max 30 günde..sanirim mevsimsel yada stres yaptim
Canım sanırım ya stres ya mevsimsel...üzüldüm hayırlısı insallah bir dahaki ay yaşarsın canım sevincini...
Sanirim hepimiz tek tek regl olacagiz
Sanırım...

Ya kızlar benim eşim eveli gün dedi neden test yapmıyorsun diye atti tuttu şimdide test getirmemiş bugün yoğun bir gün geçirdi ve bana dedi ki günümüz gelmeden hep yaptık heveslendik sonra kimyasal diye üzülüyoruz dedi günü gelince yaparız dedi...ama ben sabah gizlice kan vericem kafayı yicem çünkü merak ettim ama suda var 2 gündür test almaya hep bir engel çıkıyor allah gecikktiriyorsa guzellestiriyordur derler ya insallah oyledir

Günaydın canlar test yapanlar ve yapacak olanlar inşallah pozitif görürüz yarabbim cumanın yüzü suyu hurmetine 🤲🤲🤲ben 9da kan vericem canlar sonucunu sizlerle paylaşırım inşallah hayırlı cumalar huzurlu sabahlar diliyorum size😇

Günaydın canlar test yapanlar ve yapacak olanlar inşallah pozitif görürüz yarabbim cumanın yüzü suyu hurmetine 🤲🤲🤲ben 9da kan vericem canlar sonucunu sizlerle paylaşırım inşallah hayırlı cumalar huzurlu sabahlar diliyorum size😇
Bende sonuçlarınızı merakla bekliyorum 🥰🥰🥰
Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallah 😍

günaydın arkadaşlar tertemiz bir negatifle güne başladık. Hayırlısı olsun. Benim yumurtalar mı nazlı spermler mi nazlı bilmiyorum. Artık regl'nin 3. günü doktor yolları gözükür bize :)

X