• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bat 25 haziran olanlar haydi birlikte hissedelim paylaşalım bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar çok ilginç birşey oldu dün doktora gittim adetin 12. günü yumurtalıklar henüz olgunlaşmamış dedi fakat ben dün ovulasyonda pik gördüm. geçen ay da 12. gün yumurtlama olmuştu ben hangisine ve neye inanacağımı şaşırdım :(
Denemeye devam eşimin peşini bırakmıyorum :))

kızlar çok ilginç birşey oldu dün doktora gittim adetin 12. günü yumurtalıklar henüz olgunlaşmamış dedi fakat ben dün ovulasyonda pik gördüm. geçen ay da 12. gün yumurtlama olmuştu ben hangisine ve neye inanacağımı şaşırdım :KK43:
Denemeye devam eşimin peşini bırakmıyorum :))
Ben 10. Gunu gittim aynı şekilde gelişme tam olmamış ovulasyon testi ile takip etmek için dün aldim silik çizgi çıktı fakat doktor ilaç verdi bana

Merhaba kızlar suan tam regli dönemin ortasındayım ve acayip gögüs ucu hassasiyetim var dünden beri yumurtlama zamanında olduğum için mi böyle oluyor acaba ilk defa başıma geldi

23 haziran bende varım kızlarr 🤗
8 haziran yumurtlama gördüm 1 gun oncesi ve yumurta çatladığı gün sadece degerlendirdik pek umudum yok ama bekliyoruzz inşallah güzel haberler veriririz birbirimize 🤗

selam kızlarr :)
herkes yumurtlama görmüş galiba ohh maşallah ve değerlendirilmiş hepsi inşallah güzel sonuçlar alacağız.
bu arada kızlar bat tarihi yumurtlamadan tam 14 gün sonra gerçekleşiyormuş normal şartlarda. Yani erken yumurtlayan arkadaşlar regl daha erken olabilir. Ona göre geri sayım yapın :)) erken gebelik testi yapan var mı aranızda sonuçları bana yazın

herkes yumurtlama görmüş galiba ohh maşallah ve değerlendirilmiş hepsi inşallah güzel sonuçlar alacağız.
bu arada kızlar bat tarihi yumurtlamadan tam 14 gün sonra gerçekleşiyormuş normal şartlarda. Yani erken yumurtlayan arkadaşlar regl daha erken olabilir. Ona göre geri sayım yapın :)) erken gebelik testi yapan var mı aranızda sonuçları bana yazın
Onceleri bilemeiyordum yumurtlamayı akinti hicbişey olmuyodu bu ay akınti gordum azıcik tam reglinin ortasındada 2 gün gögus ucum acidi degerlendirdik bakalım hayırlısı inşallah yumurtlamadan acımıştır

Güzel haberler gelir insallah
Öncelikle ben bir ilaç kullanıyorum doktor verdi yumurtayı küçük buldu sanirim şimdilik eşimde ve bende bir sorun görünmüyor 5 yıllık evliyim doktorum da şaşırdı hamile kalamadigima kullandığım ilaç gebelik veya ovulasyon testlerini etkiler mi bilemiyorum ama çok agrım var yumurtlama dönemim geçmesine rağmen akintim var umutlanarak yaptığım testler beni uzuyor artık yapmak istemiyorum acaba kan testi en erken ne zaman sonuç verir

Güzel haberler gelir insallah
Öncelikle ben bir ilaç kullanıyorum doktor verdi yumurtayı küçük buldu sanirim şimdilik eşimde ve bende bir sorun görünmüyor 5 yıllık evliyim doktorum da şaşırdı hamile kalamadigima kullandığım ilaç gebelik veya ovulasyon testlerini etkiler mi bilemiyorum ama çok agrım var yumurtlama dönemim geçmesine rağmen akintim var umutlanarak yaptığım testler beni uzuyor artık yapmak istemiyorum acaba kan testi en erken ne zaman sonuç verir
erken gebelik testleri 5 gün sonradan çıkıyorsa kanda çıkar. Sonuçta embrio rahime düştüğü an beta hcg salğılıyor vucüd 1 haftada çok net çıkar diye düşünüyorum ama deger düşüktür.
Nacizane fikrim regl bekle erken öğrenmek sana birsey kazandırmaz aksine paniklersin acaba tutundu mu acaba deger yükseldi mi diye

Kızlar merhaba ben bugün doktora çıktim başka bi rahatsızlığımdan ötürü genel cerraha orda muayene oldum sonra ilaç yazicakdı evlimisin gebelik düşünüyomusun dedi evet dedim ozaman bunlar çok guçlü ilaç gebeliğe zarar verir betana baktıralım dedi tamam dedim kanımı verdim soniç 1.6 çıktı kadın doğum doktoruna sormuşlar şüpheli yükselmeye müsait kanını tekrarlasın demiş günlerimi değerlerdim bunları duymak bile çok sevindirdi bizi sizce nasıl olur çok düşük ama şüpheli dediler ve ilaçları yazmadılar

Benimde bat temmuz 3ü gorunuyor ama bazen erkende geliyor bu ay rahim filmi cekildi umutluyum martta kalbi durdu Bebegim in kan puhtilasmasi var bakalim hayirliisii

Kızlar merhaba ben bugün doktora çıktim başka bi rahatsızlığımdan ötürü genel cerraha orda muayene oldum sonra ilaç yazicakdı evlimisin gebelik düşünüyomusun dedi evet dedim ozaman bunlar çok guçlü ilaç gebeliğe zarar verir betana baktıralım dedi tamam dedim kanımı verdim soniç 1.6 çıktı kadın doğum doktoruna sormuşlar şüpheli yükselmeye müsait kanını tekrarlasın demiş günlerimi değerlerdim bunları duymak bile çok sevindirdi bizi sizce nasıl olur çok düşük ama şüpheli dediler ve ilaçları yazmadılar
bat' ına kaç gün var eger erkense degerin oyuzden düşük çıkmış olabilir