- 12 Şubat 2021
- 89
- 35
- 3
- 36
- Konu Sahibi perikizinoykusu
-
inşallah olumlu sonuçlanır cnmBatıma 10 gün var canım daha çok erken yapılmış oldu mecburen ama yine bilmiyirum cuma tekrar kan vericem ona göre ilaçlarımı kullanıcam artık
Sağol canım benim inşallahinşallah olumlu sonuçlanır cnm
yok yok kanda çıkar bence yaptırabilirsinBenim 19 Haziran çok mu erken
Ayyy valla adet belirtilerimde var durum karma karışık zaten belirtilerin arasında adet belirtileri de oluyorda yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçti şuan yarın 12 gün adet belirtilerim bu kadar erken başlamazdı zaten idrara 15. Gün falan geçiyor beklemedeyim vallayok yok kanda çıkar bence yaptırabilirsin
Çatlama üzerinden 12 gün geçti sizce erken gebelik testinde çıkabilir miyok yok kanda çıkar bence yaptırabilirsin
çıkar cnm adete 6 gün kalaya kadar çıkıyor onlarÇatlama üzerinden 12 gün geçti sizce erken gebelik testinde çıkabilir mi
Malesef regl oldum canımçıkar cnm adete 6 gün kalaya kadar çıkıyor onlar
tühhh bir sonraki ay inşallahMalesef regl oldum canım
sonuç ne oldu cnm bizi haberdar etBenim dört gün var dayanamayıp test yaptım. Sonuçları bekliyorum inşallah negatif görmem
cnm haber var mı22 haziran yani bugün benimde bakalım beklemedeyim inşallah gelmez
Bugun test alicam bakalım yazarım sonucu inşallah güzel haberler verebilirimcnm haber var mı
tatlım gelişme oldu mu durumla ilgiliTakvime göre regl im gecikmiş görünüyor ama Ben 24 haziranı bekliyorum çünkü ovulasyon testi yapmadım 2 gün gecikmeli yumurtladım gibi düşünüyorum oyuzden çok umutlanmamakla birlikte heyecanla bekliyorum..Bu ay bebek isteyeli tam 1 yıl oluyor...
inşallah cnm inşallahBugun test alicam bakalım yazarım sonucu inşallah güzel haberler verebilirim
Canim sabah test yaptım negatif ama hala regl olmadim goguslerimde cok sis ve hassaslasmis ağrıyor anlamadim neden olmuyor halatatlım gelişme oldu mu durumla ilgili
inşallah cnm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?