- 12 Şubat 2021
- 89
- 35
- 3
- 36
- Konu Sahibi perikizinoykusu
-
Aynı gün bebeğimizi kaybetmişizMerhaba Arkadaşlar,
bazı kadınlar için doğurganlık çok sıradan ve kolayken benim için ve benim gibi bazı kadınlar içinse ulaşması oldukça zorlu ve hassas bir süreç.
1,5 senenin sonunda sonunda çift çizgiyi görmek nasip oldu ama evladımla aramdaki bağ sadece 8 hafta sürdü. Kucağıma alıp koklamak nasip olmadı. Bu sefer düşündüm ki benim gibi bu süreci zor atlatan hamileliği herşeyden cok isteyen yaralı ve kırgın kalplerimize birlikte derman olalım. Bat tarihini birlikte bekleyelim.
cnm öncelikle çok geçmiş olsun allah her zaman yar ve yardımcımız olsun inşallah. Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın.Aynı gün bebeğimizi kaybetmişiz6 haftalikti benim de tüp bebekle olmuştu. İlk denemede tutmamıştı ikinci denememde hamile kaldım diye sevinirken neye uğradığımı şaşırdım. Bebeğim düştü sonra da kürtaj yaptılar. Sizin nasıl oldu?
cnm öncelikle çok geçmiş olsun allah her zaman yar ve yardımcımız olsun inşallah. Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın.
Canım benim 5. haftada gittiğimde bebek iyiydi ama kese biraz küçüktü her gittiğimiz hafta gelişimi biraz gerideydi ve sonunda da kalbi durdu cnm allah bir daha yaşatmasın
Nasip olmayacakmış demek ki elinden hiç birşey gelmiyor insanın.cnm öncelikle çok geçmiş olsun allah her zaman yar ve yardımcımız olsun inşallah. Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın.
Canım benim 5. haftada gittiğimde bebek iyiydi ama kese biraz küçüktü her gittiğimiz hafta gelişimi biraz gerideydi ve sonunda da kalbi durdu cnm allah bir daha yaşatmasın
hadi bakalım sen nekadardır deniyorsun canım27 Haziran, beklemedeyiz
hangi şehirde yaptırdın cnm tüp bebeği istanbulda çok başarılı merkezler var. Birçok arkadaşım olumlu sonuçlar aldıNasip olmayacakmış demek ki elinden hiç birşey gelmiyor insanın.Hayırlısını nasip etsin Rabbim ikimiz için de
Bu 6.ayım canımhadi bakalım sen nekadardır deniyorsun canım
e daha cok olmamış inş daha fazla beklemezsin bu ay görücez inş çift çizgiyi :)Bu 6.ayım canım
hadi bakalım :) ovulasyonla takip etmeyi unutmayın kızlar yumurtlamayı görmek önemli26 haziran ben de varım kızlar
Bunladar zamanda bile çok panikledim neden olmuyor diye biliyor musun? İnşalşah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimizde daha cok olmamış inş daha fazla beklemezsin bu ay görücez inş çift çizgiyi :)
Takip ediyorum ben :) az kaldı ovülasyona :) İnşaAllah bu ay isteyen tüm kardeşlerimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip olurhadi bakalım :) ovulasyonla takip etmeyi unutmayın kızlar yumurtlamayı görmek önemli
ilk haber senden olacak ozaman :) hadi inşallah22 Haziranla bende varım
Bakalım hayırlısı inşallah hepimiz güzel haberler verelimilk haber senden olacak ozaman :) hadi inşallah
Merhaba Arkadaşlar,
bazı kadınlar için doğurganlık çok sıradan ve kolayken benim için ve benim gibi bazı kadınlar içinse ulaşması oldukça zorlu ve hassas bir süreç.
1,5 senenin sonunda sonunda çift çizgiyi görmek nasip oldu ama evladımla aramdaki bağ sadece 8 hafta sürdü. Kucağıma alıp koklamak nasip olmadı. Bu sefer düşündüm ki benim gibi bu süreci zor atlatan hamileliği herşeyden cok isteyen yaralı ve kırgın kalplerimize birlikte derman olalım. Bat tarihini birlikte bekleyelim.
Takibe hangi gün başlayacaksınız kaçıncı gün test yapmaya başlamamız uygun olur birde herhangi bir ilaç kullanan varmiTakip ediyorum ben :) az kaldı ovülasyona :) İnşaAllah bu ay isteyen tüm kardeşlerimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip olur
Ben genellikle kaçırmamakiçin adet bittiği gün takiba başlıyorum. Bu gün yakaladım piki. Reglin başladığı ilk günden sayarsam 13.günüm. Regl bitiminden sonra sayarsam 6. günüm. Ben bitkisel macun kullanıyorum. Naturellen aldım bu ay. Hem kendime hem eşime.Takibe hangi gün başlayacaksınız kaçıncı gün test yapmaya başlamamız uygun olur birde herhangi bir ilaç kullanan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?