• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bat 25 haziran olanlar haydi birlikte hissedelim paylaşalım bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

perikizinoykusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2021
89
35
3
36
Merhaba Arkadaşlar,

bazı kadınlar için doğurganlık çok sıradan ve kolayken benim için ve benim gibi bazı kadınlar içinse ulaşması oldukça zorlu ve hassas bir süreç.
1,5 senenin sonunda sonunda çift çizgiyi görmek nasip oldu ama evladımla aramdaki bağ sadece 8 hafta sürdü. Kucağıma alıp koklamak nasip olmadı. Bu sefer düşündüm ki benim gibi bu süreci zor atlatan hamileliği herşeyden cok isteyen yaralı ve kırgın kalplerimize birlikte derman olalım. Bat tarihini birlikte bekleyelim.

Merhaba Arkadaşlar,

bazı kadınlar için doğurganlık çok sıradan ve kolayken benim için ve benim gibi bazı kadınlar içinse ulaşması oldukça zorlu ve hassas bir süreç.
1,5 senenin sonunda sonunda çift çizgiyi görmek nasip oldu ama evladımla aramdaki bağ sadece 8 hafta sürdü. Kucağıma alıp koklamak nasip olmadı. Bu sefer düşündüm ki benim gibi bu süreci zor atlatan hamileliği herşeyden cok isteyen yaralı ve kırgın kalplerimize birlikte derman olalım. Bat tarihini birlikte bekleyelim.
Aynı gün bebeğimizi kaybetmişiz 😞 6 haftalikti benim de tüp bebekle olmuştu. İlk denemede tutmamıştı ikinci denememde hamile kaldım diye sevinirken neye uğradığımı şaşırdım. Bebeğim düştü sonra da kürtaj yaptılar. Sizin nasıl oldu?

Aynı gün bebeğimizi kaybetmişiz 😞 6 haftalikti benim de tüp bebekle olmuştu. İlk denemede tutmamıştı ikinci denememde hamile kaldım diye sevinirken neye uğradığımı şaşırdım. Bebeğim düştü sonra da kürtaj yaptılar. Sizin nasıl oldu?
cnm öncelikle çok geçmiş olsun allah her zaman yar ve yardımcımız olsun inşallah. Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın.
Canım benim 5. haftada gittiğimde bebek iyiydi ama kese biraz küçüktü her gittiğimiz hafta gelişimi biraz gerideydi ve sonunda da kalbi durdu cnm allah bir daha yaşatmasın

cnm öncelikle çok geçmiş olsun allah her zaman yar ve yardımcımız olsun inşallah. Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın.
Canım benim 5. haftada gittiğimde bebek iyiydi ama kese biraz küçüktü her gittiğimiz hafta gelişimi biraz gerideydi ve sonunda da kalbi durdu cnm allah bir daha yaşatmasın

Nasip olmayacakmış demek ki elinden hiç birşey gelmiyor insanın. 😞 Hayırlısını nasip etsin Rabbim ikimiz için de

Merhaba Arkadaşlar,

Bat 23 haziran ile beklemedeyim
Hayırlı haberlerle inşallah Allahim tüm isteyenlere nasip etsin

Takibe hangi gün başlayacaksınız kaçıncı gün test yapmaya başlamamız uygun olur birde herhangi bir ilaç kullanan varmi
Ben genellikle kaçırmamakiçin adet bittiği gün takiba başlıyorum. Bu gün yakaladım piki. Reglin başladığı ilk günden sayarsam 13.günüm. Regl bitiminden sonra sayarsam 6. günüm. Ben bitkisel macun kullanıyorum. Naturellen aldım bu ay. Hem kendime hem eşime.