Gebeliğe Hazırlık Bat 25-31 Ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yakı bantı deneyin yumurtlama günü bel kısmına ve kaşıklara yapıştırın ilişki öncesi sabaha kadar çıkartmayın sabah duş alırken çıkartın o ay olmaSa sonraki ay tutma ihtimali yüksek oluyor

Canım senin ne yaptın doktora gidecektin
Gebelikle beraber kist oluşmuş ve patlamıştı. Ağrım aynen devam ediyor.
Beta artmış çok şükür. Dış gebelik riskini eledik ama doktor okadar çok baktı ki ultrasonda bence bişeyden şüphelendi ve söylemedi. Hayırlısı inşallah.
Kist kaynaklı çok fazla sıvı olduğunu 1 hafta 10 gün kahve kanamanın ve ağrının devam ediceğini söyledi. Gene 2 gün sonra beta için çağırdı gene muayne edecekmiş.

Canım hayırlı haberlerle dön inşallah
Hayırlısı ne ise o olsun

Arkadaşlar, bugün tahlil verdim ve beta 39 a çıkmış. Ama hala kanamam devam ediyor. Bu ne anlama geliyor bilemedim açıkçası var mı fikri olan.

Arkadaşlar, bugün tahlil verdim ve beta 39 a çıkmış. Ama hala kanamam devam ediyor. Bu ne anlama geliyor bilemedim açıkçası var mı fikri olan.
Ya dış gebelik ya da kimyasal gebelik diyorlar bu tarz durumlara. Beta takip edilmeli diye biliyorum. Azalıyorsa kimyasal ama az az artış oluyorsa dış gebelik. Ona da müdahele etmeleri gerekiyormuş. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar verain inşallah

Progesteron ilaç vermedi doktor değerin düşmesi sağlıklı embriyo değil derdi doktorum kimyasal düşük yaşanıyor rabbim sağlıklısı tekrardan yaşamaya nasip etsin.

2 gün geçti doktorum bir beta daha istedi bugün 125 çıktı. Bugün düşük önleyici ilaç başlamamı istedi. 10 gün sonra ultrasondan bakacağız ne durumda (dün dış gebelik bulgusu görmedi ultrasonda)

tebrikler cnm hayırlı olsun

Çok sevindim sizin adınıza. Sağlıkla gelsin inşallah

hanımlar ben de keseyi gördüm dün. 4+6 imiş yani bugün 5.haftaya girdik:) benim gün içinde kramplarım oluyor. bunun için progestan verdi fitil olarak. sizde de var mı böyle bir durum yaşayan?

hanımlar ben de keseyi gördüm dün. 4+6 imiş yani bugün 5.haftaya girdik:) benim gün içinde kramplarım oluyor. bunun için progestan verdi fitil olarak. sizde de var mı böyle bir durum yaşayan?
Hayırlı olsun canım; ben test yaptırmadım henüz hamile olup olmadığımı bilmiyorum ama progestab fitil kullanıyorum. benimde sağ ve sol kasık tarafıma kramplar giriyor arada.

Kizlar bu bir ovulasyon testidir sizce yumurtlama gunummu

Eklentiler

• 16126185431764868477301207045399.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 32
Evet çift çizgi çıkmış değerlendirin
Beyaz sut gibi akintida var canim ama kokusuz filan sence catlamayimi kacirdim aceba.bide sagan kuru uyguluyordum iki gundur adet olamadim diye sogan kurune devam etmelimiyim sence. Cevap icin cok teskekkurler

Hayırlı olsun canım; ben test yaptırmadım henüz hamile olup olmadığımı bilmiyorum ama progestab fitil kullanıyorum. benimde sağ ve sol kasık tarafıma kramplar giriyor arada.
canım inşallah güzel haber alırsın sanıyorum biraz normal tam büyüme sürecinde hissedicez bunları sanırım

Beyaz sut gibi akintida var canim ama kokusuz filan sence catlamayimi kacirdim aceba.bide sagan kuru uyguluyordum iki gundur adet olamadim diye sogan kurune devam etmelimiyim sence. Cevap icin cok teskekkurler
Soğan kürü süresi 15 gün dolduysa yapmayın şeffaf akıntı yumurtalıma günü oluyor çizgi silindiğin de yumurta çatlamış oluyor yumurtalama yakın geçmemiştir bu ay olmasa da soğan kürü sayesinde sonraki ay tutma ihtimali yüksek bu kür kist intihap varsa söktürür ovulasın yaptım ay hamilelik yaşamıştım kimyasal gebelik olmuştu inşallah güzel sonuçlar alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…