2 gün sonra yeniden test yap dedi doktorum ne olur ne olmaz. Bakalım o zaman ne göreceğim. Teşekkür ederim hepimiz için aminnnnDenemeye devam canım umudunu kesme Rabbim gönlundekini alnina yazsın inşallah
Yakı bantı deneyin yumurtlama günü bel kısmına ve kaşıklara yapıştırın ilişki öncesi sabaha kadar çıkartmayın sabah duş alırken çıkartın o ay olmaSa sonraki ay tutma ihtimali yüksek oluyorKızlar ben elendim bugün Adet oldum ama moral bozmak yok diğer ay için yeni bir sayfa açıyorumBir tanıdık soğan suyu iç dedi. Hiç bir sorunu olmamasına rağmen 5 senedir gebe kalmamış bu ay içmiş kalmış. Önce Allah ın İzniyle tabiki. İlk çocuğu hemen olmuş ama bu ikincide 5 sene beklemiş. Kisti falan olmayanlarda içiyor mu acaba bilgisi olan var mı. Rahmi temizler dedi. Adet bitince başla dedi
Canım senin ne yaptın doktora gidecektin
Gebelikle beraber kist oluşmuş ve patlamıştı. Ağrım aynen devam ediyor.Canım senin ne yaptın doktora gidecektin
Canım hayırlı haberlerle dön inşallahGebelikle beraber kist oluşmuş ve patlamıştı. Ağrım aynen devam ediyor.
Beta artmış çok şükür. Dış gebelik riskini eledikama doktor okadar çok baktı ki ultrasonda bence bişeyden şüphelendi ve söylemedi. Hayırlısı inşallah.
Kist kaynaklı çok fazla sıvı olduğunu 1 hafta 10 gün kahve kanamanın ve ağrının devam ediceğini söyledi. Gene 2 gün sonra beta için çağırdı gene muayne edecekmiş.
Arkadaşlar, bugün tahlil verdim ve beta 39 a çıkmış. Ama hala kanamam devam ediyor. Bu ne anlama geliyor bilemedim açıkçası var mı fikri olan.Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 6 aydır bebek bekliyoruz . Bat Ocak 23. Bugünse gecikmenin 8. Günü bugün evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı çok mutlu oldum. Hemen kan verdim ve beta 12 çıktı. Gecikmenin 8. Gününde bu kadar düşük çıkması beni üzmüşken akşam üstü adet oldum. Doktoruma mesaj attım kimyasal düşükten şüpheleniyor. Hayırlısı.. aynı gün birçok duyguyu birarada yaşadım.
Ya dış gebelik ya da kimyasal gebelik diyorlar bu tarz durumlara. Beta takip edilmeli diye biliyorum. Azalıyorsa kimyasal ama az az artış oluyorsa dış gebelik. Ona da müdahele etmeleri gerekiyormuş. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar verain inşallahArkadaşlar, bugün tahlil verdim ve beta 39 a çıkmış. Ama hala kanamam devam ediyor. Bu ne anlama geliyor bilemedim açıkçası var mı fikri olan.
2 gün geçti doktorum bir beta daha istedi bugün 125 çıktı. Bugün düşük önleyici ilaç başlamamı istedi. 10 gün sonra ultrasondan bakacağız ne durumda (dün dış gebelik bulgusu görmedi ultrasonda)Ya dış gebelik ya da kimyasal gebelik diyorlar bu tarz durumlara. Beta takip edilmeli diye biliyorum. Azalıyorsa kimyasal ama az az artış oluyorsa dış gebelik. Ona da müdahele etmeleri gerekiyormuş. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar verain inşallah
tebrikler cnm hayırlı olsunmerhaba hanımlar. ben bu sabah güzel haberi aldım. testimde silik çizgi çıkınca kan verdim beta hcg 46.5 şu an. bat 31 ocaktı biraz erken öğrenmiş olduminşallah sağlıkla ilerler tüm süreç
herkes güzel haberler alsın inşallah hepiniz için dua ediyorum.. soruları olan varsa memnuniyetle cevaplarım
Çok sevindim sizin adınıza. Sağlıkla gelsin inşallah2 gün geçti doktorum bir beta daha istedi bugün 125 çıktı. Bugün düşük önleyici ilaç başlamamı istedi. 10 gün sonra ultrasondan bakacağız ne durumda (dün dış gebelik bulgusu görmedi ultrasonda)
Hayırlı olsun canım; ben test yaptırmadım henüz hamile olup olmadığımı bilmiyorum ama progestab fitil kullanıyorum. benimde sağ ve sol kasık tarafıma kramplar giriyor arada.hanımlar ben de keseyi gördüm dün. 4+6 imiş yani bugün 5.haftaya girdik:) benim gün içinde kramplarım oluyor. bunun için progestan verdi fitil olarak. sizde de var mı böyle bir durum yaşayan?
Evet çift çizgi çıkmış değerlendirinKizlar bu bir ovulasyon testidir sizce yumurtlama gunummu
Beyaz sut gibi akintida var canim ama kokusuz filan sence catlamayimi kacirdim aceba.bide sagan kuru uyguluyordum iki gundur adet olamadim diye sogan kurune devam etmelimiyim sence. Cevap icin cok teskekkurlerEvet çift çizgi çıkmış değerlendirin
canım inşallah güzel haber alırsınHayırlı olsun canım; ben test yaptırmadım henüz hamile olup olmadığımı bilmiyorum ama progestab fitil kullanıyorum. benimde sağ ve sol kasık tarafıma kramplar giriyor arada.
Soğan kürü süresi 15 gün dolduysa yapmayın şeffaf akıntı yumurtalıma günü oluyor çizgi silindiğin de yumurta çatlamış oluyor yumurtalama yakın geçmemiştir bu ay olmasa da soğan kürü sayesinde sonraki ay tutma ihtimali yüksek bu kür kist intihap varsa söktürür ovulasın yaptım ay hamilelik yaşamıştım kimyasal gebelik olmuştu inşallah güzel sonuçlar alırsınız.Beyaz sut gibi akintida var canim ama kokusuz filan sence catlamayimi kacirdim aceba.bide sagan kuru uyguluyordum iki gundur adet olamadim diye sogan kurune devam etmelimiyim sence. Cevap icin cok teskekkurler
Canım sende durumlar nedirÇok sevindim sizin adınıza. Sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?