Benim 23 Ocak sayılırmıArkadaşlar merhaba,
25-31 Ocak arasi gebelik planlayanlar, gelin beraber bekleyelim.
Benim Bat 29 Ocak. 5 aydir PKO tedavisi oluyorum. 3 aydir da deniyoruz. Bu ay umarim güzel haberler alırız hepberaber.
Arkadaşlar merhaba,
Benim Bat 29 Ocak. 5 aydir PKO tedavisi oluyorum. 3 aydir da deniyoruz. Bu ay umarim güzel haberler alırız hepberaber.
İnşaAllahArkadaşlar merhaba,
Amin, inşallahArkadaşlar merhaba,
A bugun yani, tabi sayilir :) ne zaman test yapmayi dusunuyorsun?Benim 23 Ocak sayılırmı
Amin insallah bu sefer olurAmin, inşallahBenim bat 30 Ocak. 4 aydır deniyoruz. Heyecanla bekliyorum. İnşallah bekleyen herkes hayırlı haberi alır
Maalesef adet oldumA bugun yani, tabi sayilir :) ne zaman test yapmayi dusunuyorsun
Onumuzdeki ay guzel haber alirsin insallahMaalesef adet oldum
Test için çok erken diye düşünüyorum. Erken gebelik testi yapabilirsiniz adetinize 3 4 gün kala ama erken gebelik testleri net sonuç vermiyor diyorlar. Benim 1 hafta kaldı adet günüme henüz bir belirtim yok ara ara kasıklarımda çok hafif sancılar oluyor. Normalde adetten 10 gün veya 1 hafta kala göğüslerim şişmeye ve ağrımaya başlardı bu ay bu belirtiler de yok. Hamilelik belirtileri için zaten çok erken ve herkesin yaşadığı belirti aynı değilmişmerhaba benim de bat 31 ocak. en erken ne zaman test yapabilirim acaba. belirtleriniz var mı? benim regl sancısı gibi kasık ağrılarım var göğüs uçlarım çok hassas bide ayaklarım çok üşüyor.
Bence bekle cnm birkaç günBenimde yumurtlamadan sonra 10. Günüm bugün
bat 27 ocak testimde böyle ilk 5 dk da oldu
Aynen pazartesi tekrar yapıcam sonra adet olmazsam çarşamba kan veririmBence bekle cnm birkaç gün
Aynen pazartesi tekrar yapıcam sonra adet olmazsam çarşamba
İnşallah güzel haberler alırız hepimiz bu ayAynen pazartesi tekrar yapıcam sonra adet olmazsam çarşamba kan veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?