Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlar gelsin dünyamızahanımlar ben de keseyi gördüm dün. 4+6 imiş yani bugün 5.haftaya girdik:) benim gün içinde kramplarım oluyor. bunun için progestan verdi fitil olarak. sizde de var mı böyle bir durum yaşayan?
Pzartesi kontrolüm var inşallah herşey yolundadır. Bende merakla bekliyorum bakalımCanım sende durumlar nedir
Her şey yolundadır inşallah
amin inşallah.. yok kanama vs olmadı. sadece kramplarım oluyordu kasıklarımda. önlem amaçlı verdiHayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlar gelsin dünyamızafitil neden verdi kanama falan var mı
Kaşık ağrıları normal durum aslında fitil gebelikte ilk defa duydum hapını veriyor kanama vs için hayırlısı olsun sonuçlar güzel bebişler gelsinamin inşallah.. yok kanama vs olmadı. sadece kramplarım oluyordu kasıklarımda. önlem amaçlı verdi
progestan hem fitil hem de hap olarak veriliyor canım ilk aylarda :)Kaşık ağrıları normal durum aslında fitil gebelikte ilk defa duydum hapını veriyor kanama vs için hayırlısı olsun sonuçlar güzel bebişler gelsin
İnşallah canımPzartesi kontrolüm var inşallah herşey yolundadır. Bende merakla bekliyorum bakalım
Fitil kullanmak riskli olabilir diye düşündüm kimyasal düşük yaşarken hapını doktorum vermişti bir zamanlarprogestan hem fitil hem de hap olarak veriliyor canım ilk aylarda :)
Doktor hap emilim yüzdesi az demişti, mümkünde fitil olarak kullanın dedi :)) bazıları hap almayı tercih ediyor :)Fitil kullanmak riskli olabilir diye düşündüm kimyasal düşük yaşarken hapını doktorum vermişti bir zamanlar
6 yılda neler değişmiş sizlerle beraber yeni bilgiler öğrenmiş olcam teşekkürlerDoktor hap emilim yüzdesi az demişti, mümkünde fitil olarak kullanın dedi :)) bazıları hap almayı tercih ediyor :)
Rica ederim, faydalı olduysa sevindim :)6 yılda neler değişmiş sizlerle beraber yeni bilgiler öğrenmiş olcam teşekkürler
Hayırlısı olsun inşaallah yakın zamanda hayırlı haberler alırızgebelik için Hormon tedavisi Klomen+Ovitrelle çatlatma iğnesi sonrasında Progestan fitil kullanıyordum arkadaşlar, dün test yaptırdım. malesef gebe değilim. Ayrıca BAT tarihim de progestandan dolayı 30 Ocaktan 11 şubat a attı. Bilginiz olsun diye yazıyorum.
inşallah canım, teşekkür ederim :)Hayırlısı olsun inşaallah yakın zamanda hayırlı haberler alırız
Canım sen ne yaptın gittin mi kontrolePzartesi kontrolüm var inşallah herşey yolundadır. Bende merakla bekliyorum bakalım
Gittim çok şükür iyiydi bebek. Ama sonrasında baya sıkıntılar yaşadım gene. Keskin ağrı girdi geçmedi. Eğitim araştırmaya yönlendirdiler, onlar yatış verdi anlayamadılar sebebini. Kabul etmedim evim geldim, kontrole gittim sonra. Yumurtalıkta karaltı vardı kayboldu, ağrı zamanla geçti. Ya iç organlarımda sıkıntı varmış ya da hormonal değişimlrr sebep oluyormuş. Bence gebelik kaynaklı sıkıntılarım. Dinleniyorum sürekli bakalım inşallah yakın zamanda düzelirimCanım sen ne yaptın gittin mi kontrole
İnşallah canım bol bol dinlenGittim çok şükür iyiydi bebek. Ama sonrasında baya sıkıntılar yaşadım gene. Keskin ağrı girdi geçmedi. Eğitim araştırmaya yönlendirdiler, onlar yatış verdi anlayamadılar sebebini. Kabul etmedim evim geldim, kontrole gittim sonra. Yumurtalıkta karaltı vardı kayboldu, ağrı zamanla geçti. Ya iç organlarımda sıkıntı varmış ya da hormonal değişimlrr sebep oluyormuş. Bence gebelik kaynaklı sıkıntılarım. Dinleniyorum sürekli bakalım inşallah yakın zamanda düzelirim
Tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın inşallah :))merhaba kızlar bende bugün pozitifi gördüm
sizlerede haber vermek istedim
geçen ay olmamıştı. umudunuzu kaybetmetmeyin. inşallah isteyen herkesin olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?