Gebeliğe Hazırlık Bat 25-31 Ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hanımlar ben de keseyi gördüm dün. 4+6 imiş yani bugün 5.haftaya girdik:) benim gün içinde kramplarım oluyor. bunun için progestan verdi fitil olarak. sizde de var mı böyle bir durum yaşayan?
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlar gelsin dünyamıza fitil neden verdi kanama falan var mı

Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlar gelsin dünyamıza fitil neden verdi kanama falan var mı
amin inşallah.. yok kanama vs olmadı. sadece kramplarım oluyordu kasıklarımda. önlem amaçlı verdi

amin inşallah.. yok kanama vs olmadı. sadece kramplarım oluyordu kasıklarımda. önlem amaçlı verdi
Kaşık ağrıları normal durum aslında fitil gebelikte ilk defa duydum hapını veriyor kanama vs için hayırlısı olsun sonuçlar güzel bebişler gelsin

Kaşık ağrıları normal durum aslında fitil gebelikte ilk defa duydum hapını veriyor kanama vs için hayırlısı olsun sonuçlar güzel bebişler gelsin
progestan hem fitil hem de hap olarak veriliyor canım ilk aylarda :)

Fitil kullanmak riskli olabilir diye düşündüm kimyasal düşük yaşarken hapını doktorum vermişti bir zamanlar
Doktor hap emilim yüzdesi az demişti, mümkünde fitil olarak kullanın dedi :)) bazıları hap almayı tercih ediyor :)

Ocak ta olmayanlar şimdi buradan Şubat için mi bat sayacağız Bata 13 gün var benim

gebelik için Hormon tedavisi Klomen+Ovitrelle çatlatma iğnesi sonrasında Progestan fitil kullanıyordum arkadaşlar, dün test yaptırdım. malesef gebe değilim. Ayrıca BAT tarihim de progestandan dolayı 30 Ocaktan 11 şubat a attı. Bilginiz olsun diye yazıyorum.

Hayırlısı olsun inşaallah yakın zamanda hayırlı haberler alırız

merhaba kızlar bende bugün pozitifi gördüm
sizlerede haber vermek istedim
geçen ay olmamıştı. umudunuzu kaybetmetmeyin. inşallah isteyen herkesin olur.

Kızlar size öneri olarak şu bilgileri vereyim. Ben bu ay folik asit başladım folbiol eczaneden alabilirsiniz fiyatı da makul 17₺ içerisinde 50 tablet var. Her gece uyumadan önce için.

İlişki bu ay yumurtlama dönemine yakın ve yumurtlama da dahil sadece 4 kez oldu. Adetten sonra gün aşırı ilişki olabilir. Yumurtlama için takvim kullandım sadece. İlişkiden hemen sonra kalkmayın ben geçen aylar yarım saat sonra kalkıyordum. Bazı doktorlar yatmanın etkisi yok diyor bazıları var diyor. Bu ay 45 dk yattım. Yarım saat ayakları duvara dayadım kalan 15 dk da normal uzandım. Bi yazıda en hızlı sperm 45 dk da ulaşır diye okumuştum o sebeple 45 dk kalkmadım bu ay. Testi pozitif görünce folik asit kullanımını bıraktım. Doktor değerlere baksın onun uygun gördüğü bir ilaca başlarım diye. Folbiolu arkadaşıma eczacı önermiş. Doktoru al bi tane farketmez demiş

Canım sen ne yaptın gittin mi kontrole
Gittim çok şükür iyiydi bebek. Ama sonrasında baya sıkıntılar yaşadım gene. Keskin ağrı girdi geçmedi. Eğitim araştırmaya yönlendirdiler, onlar yatış verdi anlayamadılar sebebini. Kabul etmedim evim geldim, kontrole gittim sonra. Yumurtalıkta karaltı vardı kayboldu, ağrı zamanla geçti. Ya iç organlarımda sıkıntı varmış ya da hormonal değişimlrr sebep oluyormuş. Bence gebelik kaynaklı sıkıntılarım. Dinleniyorum sürekli bakalım inşallah yakın zamanda düzelirim

İnşallah canım bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…