- 27 Ekim 2021
- 705
- 605
-
- Konu Sahibi Petitoogofrett
Hayırlısı olsun inşallah…Kayıplarınız için üzüldümEvet kullaniyorum takvime gore bugun olmam lazim 2 tane kaybim var benim gebelik tansiyonum var 3 sene ara vermistik suan doktor kontrolunde istiyoruz doktorunuz onay vardi folik asit kullaniyorum bu aydan baya ümitliyim ama nasip tabi 3 sene bekledim de 3 4 gun daha sabredemiyorum
Amin inşallahBazilari yatin diyor bazilari kalksanizda giden gidiyor zaten diyor ne yapcagimizi bizde sasirdik gercekteninsallah hepimiz guzel haberler aliriz bu ay
bende yok , çok normal sıradan , bi daha ki aya artıkKızlar sizde var mı bir hareket az kaldı
Aynen öyle en büyük duam temennim bu 2 kayiptan sonra acelem yok dogru zamanda hayirlisiyla saglikla
Belli olmaz ümidini kaybetme yinedeebende yok , çok normal sıradan , bi daha ki aya artık
Benim de bat 25 26 inşallah ben de güzel haberi alırımAy hadi inşallah mutlu haber geliiirBenim 25 26 gibi olucak bende pek umutlanmak istemiyorum kafam çok karışık. Direk kalkıyorum ben asla duramıyorum kalkılmaması gerekiyormuş sanırım ama bilemiyorum olucaksa her türlü olur zaten heralde
Ayyyy hadi inşallahhhh sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberleriBenim de bat 25 26 inşallah ben de güzel haberi alırım
İnşallah canım ikimizde güzel haberlerle gelirizAyyyy hadi inşallahhhh sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberleri
Ayy hadi insallah kac gundur surekli burdayim okudugum kadariyla yerleşme kanamasi olabilir senin yasadiginda insallah oyledirBenimde belimde hafif bir ağrım var şuan. 2 3 gündür de yumuşatıcı,böğürtlenli bitki çayı ve duş jelinin kokusu iğrenç geliyor. Sabahta iç çamaşırımda belli belirsiz hafif pembemsi birşey vardı çok az.
Gununuze ne kadar var insallah guzel haberlerinizi alirizKızlar merhaba benim de bu ay ilk denemem 3 yıldır vajinismustumyumurtlama günlerimi değerlendirdim kaçırmadan ve bu son günlerde süt et yoğurt bana kokuyor midem bulanıyo hayvan kokuyo resmen sizce hamile olabilir miyim ve çok acıkıyorum normalde 1 de kahvaltı yapıyorum 6 da kalkmama rağmen ama sabah kalkar kalkmaz açlıktan mı neden midem yanıyo yemeklere saldırıyorum dünyaları yiyesim var böyle olanlar var mı