- 27 Ekim 2021
- 708
- 607
- Konu Sahibi Petitoogofrett
31
Aynen yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
31
Aynen yaaa
peki heyecandan aralık yazmam....25 kasım pardon hepimiz görürüz inşallah :)Az kaldı 25ine inşallah güzel sonuçlar görürsünüz
Benimde şuan hiç bişey yok o koku olayıda azaldı 25 yada 26 bekleniyor25 aralık bekleyenler ne durumdasınız? bende kasık ağrısı var ama çok öksürüyorum ondan sıkmaktan da olabilir öyle bulantı kusma falan hiç yok sanırım sonraki aya transfer oldum :)
Amin, bütün isteyenlere versin Allah inşallahMaşallah Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allahım
Eşim götürmüyor. Köyde olduğumuz için bende tek gidemiyorum ilçeye uzak baya. çarşambayı ya da hafta sonunu bekleyeceğiz artık. Acilen kan veririm. Çok heycan yaptım. Çizgiyi görümce belirtiler arttı sankiBence hemen kan verin
Ben 28 yaşındayımKızlar yaslar kac bu arada
Bu kadar silikte olsa hamilelik var mı demek oluyor bilmediğim için soruyorum kızlarKızlar Bi bakar mısınız ben mi hayalet çizgi görüyorum acaba? Eğer varsa bu gebelik mi oluyor? Çok panik oldum
Valla bende bilmiyorum işte. O yüzden emin olamadım bekleyeceğim bir kaç gün dahaBu kadar silikte olsa hamilelik var mı demek oluyor bilmediğim için soruyorum kızlar
canım bende de belirti yok ben göğüs ağrısını merak ediyorum o azalıyorsa adete yakın yok demek ama bu ay daha yeni başlıyor gibi sanki varla yok arası :)Benimde şuan hiç bişey yok o koku olayıda azaldı 25 yada 26 bekleniyor
Bir kaç gün sonra tekrarlayın testiniz varsa Bebiş varsa gittikçe koyulaşır zaten hakkınızda hayırlısı olsunEşim götürmüyor. Köyde olduğumuz için bende tek gidemiyorum ilçeye uzak baya. çarşambayı ya da hafta sonunu bekleyeceğiz artık. Acilen kan veririm. Çok heycan yaptım. Çizgiyi görümce belirtiler arttı sanki
Benim göğüs ağrım falan kalmadı demekki geliyor gelmekte olan Olsun napalım üzülmek yok inşallah sizlerde vardırcanım bende de belirti yok ben göğüs ağrısını merak ediyorum o azalıyorsa adete yakın yok demek ama bu ay daha yeni başlıyor gibi sanki varla yok arası :)
Teşekkür ederim inşallah. Test olarak normal test var erken gebelik yok. Adetin geçmesini bekleyeceğim mecbur.Bir kaç gün sonra tekrarlayın testiniz varsa Bebiş varsa gittikçe koyulaşır zaten hakkınızda hayırlısı olsun
Genelde pozitif oluyorBu kadar silikte olsa hamilelik var mı demek oluyor bilmediğim için soruyorum kızlar
belli olmaz ama aylardır oradan anlıyorum göğüs ağrısı azalıyorsa regl geliyor demektir. yani en azından bende öyle oluyor hayırlısı olsun artık bu ay gelsin ama çok dinlemiyorum da kendimi bakalım :)Benim göğüs ağrım falan kalmadı demekki geliyor gelmekte olan Olsun napalım üzülmek yok inşallah sizlerde vardır
En güzeli dinlememekbelli olmaz ama aylardır oradan anlıyorum göğüs ağrısı azalıyorsa regl geliyor demektir. yani en azından bende öyle oluyor hayırlısı olsun artık bu ay gelsin ama çok dinlemiyorum da kendimi bakalım :)
Hayırlısı olsun canım diğer aya inşallah kısmet olurÇok da belirtilerim vardı ama psikolojikmiş