- Emoji Skoru
- 745
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
İnşallah sen de güzel haberler alırsın canımaa aa maşallahh inşallah hamilesindir neye göre hamile olduğunu düşünüyorsun? Benimde 12 Mayıs gözüküyor takvimlerim yarın dr randevum var bakalım neler olacakkk. ALlah hayırlısını versinn
Evet canım bat 11 mayıs ama hala inanamıyorum ya korkuyorumSevindim senin adına 1 gün kala yapmış oldun yani testi maşallahhhh maşallah :)
Ya canım neyden korkuyorsun şuanda sdece sen mi biliyorsun aileden yani . Bence korkma ve tadınıı çıkarttEvet canım bat 11 mayıs ama hala inanamıyorum ya korkuyorum
Ben ve eşim sadece kimseye söylemeyi düşünmüyoruz. Ya ben daha önce 11 haftalık bi düşük yaşadım ondan dolayı ya yine öyle olursa ya kanda çıkmazsa vs vs kuruntu yapıyorum inanamıyorum resmen:)Ya canım neyden korkuyorsun şuanda sdece sen mi biliyorsun aileden yani . Bence korkma ve tadınıı çıkartt
Doktorla konuştum 17 mayısta gel dedi ama yarın dayanamayıp bi kan tahlili yaptırırım galiba :)O zaman sabah ilk işin bildiğin iyi dr gitmek hangi şehirde yaşıyorsun
Haftayada uzun tarih vermişDoktorla konuştum 17 mayısta gel dedi ama yarın dayanamayıp bi kan tahlili yaptırırım galiba :)
Aynen ya şok uzun tarih verdi:) yarın gideyim en iyisi dayanamamHaftayada uzun tarih vermişyaptır en azından haftaya kadar artış olabilir.Onu gözlemlersin
canım, ben 40'lı paketlerden aldım. Markası Laboquick. İnternetten satınaldığım için uyguna geldi, içerisinden 3 adet de erken gebelik testi çıktı. Her gün (ilk idrar değil) ikinci idrarım ile saat 11.00 civarında 3 adet damla ile kite damlatıp çizgileri takip ettim.bu ovulasyon kitleriyle ilgili bilgi verirmisiniz nedir nasıl yapılır bende bu ay başladım ve hiçbiiiir bilgim yoook
tatlım tebrik ederim, çok sevindim senin adına. İdrar testleri genelde yanılmıyor, kan testinde de inş değerlerin hamile olduğunu işaret ederAynen ya şok uzun tarih verdi:) yarın gideyim en iyisi dayanamam
Çok sağol Can'ım Allah razı olsun inşallah sonuç doğrudur Allah isteyen herkese nasip etsin. Belirtiler sık hatta çok sık idrara çıkma bacak sırt kemik Ağrı'sı bi de Ateş basma belirtileri yaşadımtatlım tebrik ederim, çok sevindim senin adına. İdrar testleri genelde yanılmıyor, kan testinde de inş değerlerin hamile olduğunu işaret ederDarısı bizim başımıza. Erken gebelik belirtilerin nelerdi? Ne tip belirtiler yaşadın, bize de anlatabilir misin?
Sağol Can'ım teşekkür ederim. Dayanamayıp Yarın gidicem sanırım :)
Gidin gidin bu bile sabir bence :)Sağol Can'ım teşekkür ederim. Dayanamayıp Yarın gidicem sanırım :)
Hemde benden hiç beklenmeyen bir sabır :)Gidin gidin bu bile sabir bence :)
canım, ben 40'lı paketlerden aldım. Markası Laboquick. İnternetten satınaldığım için uyguna geldi, içerisinden 3 adet de erken gebelik testi çıktı. Her gün (ilk idrar değil) ikinci idrarım ile saat 11.00 civarında 3 adet damla ile kite damlatıp çizgileri takip ettim.
Kasık ağrımın da başladığı gün 5 Mayısta silik olmayan, her iki çizginin de birbirine eşit koyulukta olduğu günü yakaladım o gün eşim ile ilişkiye girdik. Bu arada o akşam ve sabahı ilişkiden sonra altıma yastık koyup 2 saat kadar bekledim. Bazıların LH kitinde ikinci çizgi daha koyu çıkabiliyor. Bu durumda da o günleri değerlendirebilirsin.
Kit üzerindeki C kontrol çizgisi, her daim çizgi çıkar. Bu testin çalıştığına işarettir. T çizgisi ise senin idrarındaki LH hormonunu belirtir. Umarım yardımcı olabilmişimdir canım. Hayırlısı olsun, umarım dilediğin zaman bebişin sağlıkla gelir.
canım ben de çalışıyorum ama mecburum. plastik bardağımı alıp wcye gidip, testimi yapıyorum. Kırk takla atıyorum biri görmesin diye. Telefondaki tarihler çok doğru değil, standart tarihleri veriyor. En kesin sonuç LH kiti. Bir de ısı ölçenler var ama bazı kişilerde o ısı takipleri tutmuyor. Mesela bendeben hergün nasıl yapıcam o testi çalışıyorumpeki bu telefona yüklediğimiz programlar varya onlarda da ovulasyon tarihini gösteriyorlar etkili olur mu acaba bu ay uyuyorum o tarihlere
canım ben de çalışıyorum ama mecburum. plastik bardağımı alıp wcye gidip, testimi yapıyorum. Kırk takla atıyorum biri görmesin diye. Telefondaki tarihler çok doğru değil, standart tarihleri veriyor. En kesin sonuç LH kiti. Bir de ısı ölçenler var ama bazı kişilerde o ısı takipleri tutmuyor. Mesela bende
Flo reg takvimi var doğru sonuç veriyor kıxlar ben kullanıyorum tavsiye ederimya gerçekten mi o telefondaki tarihler doğru olmuyo mubu ayda onlara çok inanmıştık halbuki :)) acaba bu ayı beklesem önümüzdeki ay mı yapsam lh kitini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?