- 21 Nisan 2022
- 1.294
- 1.448
- 63
- Konu Sahibi zeynep2009
-
Beta takip etmek çok stresligecikme de varsa kan testi verin en kesin o artık
Benim adetim de 23 24 gelmesı lazım 24 günde bır oluyorum en son 1 martta oldum takvıme göre catlamam 10 martı ama 14 martta oldu bunu hem ovılsyonda gördüm hem de doktorum muayene ederken o soyledı letu hap kullanıyorum ondan mı oldu acaba yoksa takvım yanlış mıydı hep bır de şubat kısa sürüyor ay olarak onunda etkısı var mıdırMerhaba:)) 22 şubat adet tarihim 10 martta Lh testinde pik gördüm ve tabiki o günü, önceki günleri değerlendirdim. Yaklaşık 1 haftadır kasıklarımda adet olcakmış hissi yaşıyorum iğne batarmış gibi histe oluyor anlık. 22 martta takvime göre adet olmam gerekiyor. Sizce kan testi vermeli miyim
Amh düşük çikolata kıstım var yumurtaliklarim zayıf yaşım.35Evet, ilk olacak Allah kısmet ederse4 aydır deniyoruz, doktor 6 ay süre verdi olmazsa ileri tetkiklere başlayacaklar.
Kesinlikle öyle, ne olmaz denilenler oluyor, Allahtan ümit kesmemek lazım. Doktorlar size niye zor dedi? Allah hepimizin gönlündeki kolaylıkla, hayırlısıyla versin inşallah.
Benim de ovülasyon gününden beri bir ağrı var göğsümde ama belirti değildir diye düşünüyorum bide kasıklarıma ağrı giriyor bat 24 martKızlar merhaba, benim de bat 22 mart. Vücudumda herhangi bir adet dönemine göre tek fark göğüslerimde hissettiğim dolgunluk ve yanma hissisizlerde durumlar neler
İnşallah olur canım Allah aratmasın ama daha çok da olmamış yakın zamanda müjdeli haberi alırsın inşallah bende 4uncu ayımda hamile kalmıştım Rabbım sağlıkla nasip etsin sana ve isteyen herkese.Evet, ilk olacak Allah kısmet ederse4 aydır deniyoruz, doktor 6 ay süre verdi olmazsa ileri tetkiklere başlayacaklar.
Kesinlikle öyle, ne olmaz denilenler oluyor, Allahtan ümit kesmemek lazım. Doktorlar size niye zor dedi? Allah hepimizin gönlündeki kolaylıkla, hayırlısıyla versin inşallah.
Kızlar merhaba, benim de bat 22 mart. Vücudumda herhangi bir adet dönemine göre tek fark göğüslerimde hissettiğim dolgunluk ve yanma hissisizlerde durumlar neler
Amin canım inşallah, darısı başıma olsunİnşallah olur canım Allah aratmasın ama daha çok da olmamış yakın zamanda müjdeli haberi alırsın inşallah bende 4uncu ayımda hamile kalmıştım Rabbım sağlıkla nasip etsin sana ve isteyen herkese.
yaaa ne güzel gecikmen mi varBenimde bugün gecikmemin üçüncü günü ara ara kasiklarim ağrıyor Bi an adet olucam diyorum bide bakıyorum ki geçmiş. beyaz yoğun olmayan Bi akinti söz konusu goguslerim çok şişkin sanki bebek emziriyormuşum da süt birikmiş gibi bir şişkinlik ve ağrı var onun dışında çok çabuk yoruluyorum.
Test yaptın mı peki kaset veya kanBenimde bugün gecikmemin üçüncü günü ara ara kasiklarim ağrıyor Bi an adet olucam diyorum bide bakıyorum ki geçmiş. beyaz yoğun olmayan Bi akinti söz konusu goguslerim çok şişkin sanki bebek emziriyormuşum da süt birikmiş gibi bir şişkinlik ve ağrı var onun dışında çok çabuk yoruluyorum.
Ay yaş ne ki olur olur Benim teyzem 43 yaşında bilmeden hamile kaldı düşün sen hep olumlu düşün. Dün gece rüyamda çeşit çeşit test yapıyordum valla 5 gun durcam dedim ama etkileniyorum galiba artik gecikmemden korkuyorum da bi yandan adetim son zamanlsrda 4 5 gun gecikerek geliyordu spiral oldugu icin muhtemelen simdi yok tabi yani bi yandan gelebilir diye bekliyorum bi yandan da cok umutluyum. Kahverengi leke gelirdi adete 2 3 gun kala o da gelmedi ama bilmiyorum valla ya hayirlisi insallah vardir.Amin canım inşallah, darısı başıma olsunbiraz yaşım var o yüzden tedirgin oluyorum kendiliğinden olur mu olmaz mı diye, gözümde büyüyor tedavi süreçleri vs. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
yaaa ne güzel gecikmen mi var, nasıl sabredebiliyorsun test yapmadan ben olsam 10 kere idrar testi yapıp kan vermeye gitmiştim baya gebelik belirtileri seninki, güzel haber tez vakitte gelsin
Yapmadım bugün almayı yarın sabah yapmayı düşünüyorumTest yaptın mı peki kaset veya kan
Ay yaş ne ki olur olur Benim teyzem 43 yaşında bilmeden hamile kaldı düşün sen hep olumlu düşün. Dün gece rüyamda çeşit çeşit test yapıyordum valla 5 gun durcam dedim ama etkileniyorum galiba artik gecikmemden korkuyorum da bi yandan adetim son zamanlsrda 4 5 gun gecikerek geliyordu spiral oldugu icin muhtemelen simdi yok tabi yani bi yandan gelebilir diye bekliyorum bi yandan da cok umutluyum. Kahverengi leke gelirdi adete 2 3 gun kala o da gelmedi ama bilmiyorum valla ya hayirlisi insallah vardir.
AMinn.Umut her zaman vardır sen hep olumlu düşün inşallahİki gündür yazdıkların çok umut oluyor kalbime, teşekkür ederim.Allah buradakiler de dahil isteyen herkesin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun kolaylıkla. Bence senin belirtilerden var gibi, test yapınca güzel haberlerini bekliyoruz
Daha adetine varmış yalancı belirtiler de olabiliyor bence adet gününe kadar kan verme.Beklemek lazım aslında ama insan dayanamıyor.Merhaba:)) 22 şubat adet tarihim 10 martta Lh testinde pik gördüm ve tabiki o günü, önceki günleri değerlendirdim. Yaklaşık 1 haftadır kasıklarımda adet olcakmış hissi yaşıyorum iğne batarmış gibi histe oluyor anlık. 22 martta takvime göre adet olmam gerekiyor. Sizce kan testi vermeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?